2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm, biztos lesz később majd interjú, de ha már vártunk rá 2 évet, akkor ezt még kibíromSanama írta:ennyit látok jutubonBob_Marley írta:Interjú van már esetleg?Vagy hogy Rossellel aláírják a szerződést?
http://www.youtube.com/watch?v=zDPm6WS0S5I
volt ott címerpuszi :DD
ennyit látok jutubonBob_Marley írta:Interjú van már esetleg?Vagy hogy Rossellel aláírják a szerződést?
Persze, hogy nem kötekedni jöttél ide. Beregisztrálsz és az első hozzászólásoddal először fikázod a Barca új játékosát majd magát a csapatot húzod le. Egyértelműen látszik, hogy Te valójában a jó kis paraszt lecsó receptje miatt jöttél ide, csak elkalandoztak a gondolataid....8nasri8 írta:Jól van nem kötekedni jöttem. De most komolyan szerintetek nálatok hová fog beférni. Ti vagytok a barca-szakértők kíváncsi vok.
Off: Én jobb kezes és bal lábas.soadroli írta:Fabregas bal kezesÉS jobb lábas
![]()
Az szép
Olyan kép (hol jöhet létre...)Milyen weboldalon???Én is megnézném azt!!!;)ronaldinho89 írta:Te 8snasri8 szerintem feleslegesen regeltél ideidejöttél, összehordtál csomó butaságot és azt hiszed neked van igazad. viszont talán annyit igazat mondtál hogy van persie 2012 ben felemelheti a Bl serleget. a fifában
on: alig várom hogy szülessen valami kép ahogyan Piqué üdvözli Fabregast ^^
HÁÁÁÁ ez teccik nagyonStalkyard írta:Nahát, te biztos City szurkoló vagy. Ezzel a névvel...8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.![]()
A BL trófeat felemeli Valdes vagy valaki mas barca jatekos de nem van persies semmi szin alattLionel Kicsi Messi írta:ahhoz előbb nem kéne bejutni a csoport körbe a BL-be?:O8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.Szerintem te mostanába nem fogsz látni iet a csodadobozod képernyőjébe, hogy Van Persie Bl trófeát emelget!:D
Nálam pl. jelenleg a kezdőbe nem fér be, de nem azt jelenti, hogy nem lesz majd hihetetlenül fontos szerepe. A jövőben pedig egyértelműen Xavi szerepe vár rá.8nasri8 írta:Jól van nem kötekedni jöttem. De most komolyan szerintetek nálatok hová fog beférni. Ti vagytok a barca-szakértők kíváncsi vok.
ahhoz előbb nem kéne bejutni a csoport körbe a BL-be?:O8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.
A rotálásról hallottál már? És itt nem a kapára gondoltam...8nasri8 írta:Jól van nem kötekedni jöttem. De most komolyan szerintetek nálatok hová fog beférni. Ti vagytok a barca-szakértők kíváncsi vok.
Milyen serleget?8nasri8 írta:Van Persie felemeli a BL-serleget.
Ezért megérte regisztrálni8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.
Ahhoz először be kéne jutni a csoportkörbe.8nasri8 írta:És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget.
Nahát, te biztos City szurkoló vagy. Ezzel a névvel...8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.
erre csak annyit lehet mondani:8nasri8 írta:örülhetsz Cesc végre együtt melegedhetsz a haverjaiddal. Óriásit csalódtunk benned Fabregas. Amit meg a barcelona csinált az szánalmas. Így kisakkozni az átigazolási összeget, de az én klubom vezetősége is töketlen banda. És akk a barca-szurkolók tartották szánalmasnak a realosokat, hogy mit szenvednek CR7-tért:D Most már kicsit sok volt a játékos akit tőlünk "loptok". Remélem, h cesc is annyira fog beválni, mint Hleb. És adja a Jó isten h a 2012-es BL-döntőben fussunk össze és cesc lássa, azt h Van Persie felemeli a BL-serleget. Nem baj Cesc Wislheréből és Ramseyből sokkal nagyobb játékos lesz, mint belőled lesz valaha.