2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én is ott!!!!zolinho15 írta:meddig vartal vagy hogy jött be neked? :O:O:OAlucard írta:http://sportslivetv.50webs.com/ar/sports/liga.html
minőség [auto_cenzúra], de lehet nézni
meddig vartal vagy hogy jött be neked? :O:O:OAlucard írta:http://sportslivetv.50webs.com/ar/sports/liga.html
minőség [auto_cenzúra], de lehet nézni
Szerintem se. Erre semmi szükség...RealMadridMan18: Ne idegesítsd őket, ne égess minket. Kösz. Smile
Bodi írta:Nem lehetne már bannolni ezt a kis hülyét?Slither írta:Te nem húznál már el, nem kell tovább idegelned minket.RealMadridMan18 írta:Mikor fogjátok kapni az első Golt?
Minden hozzászólása arra irányul,hogy beszóljon a Barcásoknak,sztem erre nincs szükség egy Barca-fórumon.
Itt mi megtudjuk nézni a meccsünket 9-től...MyStiQ írta:RealMadridMan18: Ne idegesítsd őket, ne égess minket. Kösz.![]()
Barcások: Tegnapi meccsünk második félidejét már tudtuk nézni -ITT-!
Benne vagyok!!Badi írta:Szerintem adjuk is oda a madridnak a bajnoki címet, mert minden teljesen olyan mint tavaly..........![]()
térjetek már észhez!!
Ádám02 írta:Barca Tv!!!ruszok írta:sasi 1 te hol nézed a meccset??
SASI1 A BARCA TV-ÉN NÉZI A MECCSET!!!!
Ha így folytatja igen.Egyébként én úgy gondolom bármit csinál amíg Laporta itt van addig marad utána elküldik!Mr. Master írta:Meg Deco és Marquez... Rijkaard pedig mehet...Ádám02 írta:2. félidőben jöhet Henry!Lionel85 írta:Az fcbarcelona.cat szerint:
Valdés - Zambrotta, Thuram, Oleguer, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Ronaldinho, Eto'o
kussoj már be lécci!! TEGNAP KI MENT ÁT ANYÁZNI BAZZ????RealMadridMan18 írta:Mért baj az hogy azért szurkolok hogy kikapjatok?
népmővészeti cserépedény a jo éde* k**** a****....
És mehet le Oleguer!Ádám02 írta:2. félidőben jöhet Henry!Lionel85 írta:Az fcbarcelona.cat szerint:
Valdés - Zambrotta, Thuram, Oleguer, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Ronaldinho, Eto'o
Meg Deco és Marquez... Rijkaard pedig mehet...Ádám02 írta:2. félidőben jöhet Henry!Lionel85 írta:Az fcbarcelona.cat szerint: