Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazatok van, de nehogy már azt mondjátok nekem, hogy egy ilyen kiábrándító teljesítmény után is szívesen látnátok Ronniet a kezdőben?!grecki írta:Nem is lenne szabad egyből a kezdőbe tenni. Szépen fokozatosan kellene beépíteni. De úgy látom, hogy nem ez lesz a probléma, mert Franky Four Fingers egyáltalán nem akarja beépíteni.Ádám02 írta:Hát csak ő meg nagyon fiatal bár és Messi sem a kezdőben kezdte!Nem biztos hogy megbirkózna a feladattal!
Egyet értek, de van egy rossz hírem:grecki írta:Decót szerintem fel kellene áldozni. Eddig sem marasztaltam volna túlságosan, de mára biztos vagyok benne, hogy kellene egy alapos vérfrissítés. Ahogyan pl Kluivertet is kiebrudalták. Nem azt nézték, hogy ő, több, mint 100 gólt rúgott már a Barcában, hanem azt, hogy már nincs hasznára a klubnak. Ő sem kapott még egy évet...
ÉS nem elég 50 millió és három új játékos!Új, minőségi (nem feltétlenül csak sztárok), sikerre éhes játékosokra van szükségünk, akiknak megtiszteltetés lenne a Barcelonában futballozni.
grecki írta:Nem is lenne szabad egyből a kezdőbe tenni. Szépen fokozatosan kellene beépíteni. De úgy látom, hogy nem ez lesz a probléma, mert Franky Four Fingers egyáltalán nem akarja beépíteni.Ádám02 írta:Hát csak ő meg nagyon fiatal bár és Messi sem a kezdőben kezdte!Nem biztos hogy megbirkózna a feladattal!
Nem is lenne szabad egyből a kezdőbe tenni. Szépen fokozatosan kellene beépíteni. De úgy látom, hogy nem ez lesz a probléma, mert Franky Four Fingers egyáltalán nem akarja beépíteni.Ádám02 írta:Hát csak ő meg nagyon fiatal bár és Messi sem a kezdőben kezdte!Nem biztos hogy megbirkózna a feladattal!
A válasz egyértelmű: Dos SantosÁdám02 írta:Igen lehet le kéne ültetni őket bár én Decot már az év közepén oda tettem volna de ha leteszed Ronit is akkor ki játszik helyette csak a kispadot kell megnézni és akkor szerintem azt mondod inkább maradjon ...
Nem megoldás. Persze én is szívesen látnék 5-6 játékos helyett mást, de ez a csapat okozott annyi örömet nekünk, hogy nem lehet kijelenteni, Deco, R10 el. Nem csak rajtuk múlik. Bérelt helyek vannak, ez a legnagyobb probléma.Zsolti írta:Nem érdekel,hogy Ronnie-nak mekkora reklámértéke van,de elegem lett belőle (de nem csak a tegnapi produkció miatt)..felőlem mehet a Milanba,ha még egyáltalán kellene oda...jöhetne helyette tized annyi lóvéért is akár egy fiatal tehetség,aki legalább kihajtja a belét is a pályán...rögtön többre mennénk! ÁÁÁÁÁÁÁ elegem van! Deco is mehet..Giuly alap,Marquez,Edmilson, Motta,Oleguer, két balbekk,most hirtelen ennyi,jha meg Rijkaard!