Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd eldöntjük mi, hogy mikor gondoljuk úgy hogy vége.S T U P I D S H A R K írta:Sztem itt vége is szakadhat a vitának
Meglátjuk mit alkot Cicinho a japánok ellen, aztán utána majd össze lehet hasonlítani őket. Gyorsaságban, támadásban mindenképp javulna vele a csapat, védekezésben pedig a jelenlegi állás szerint nem tudna sokat romlani.Charlie írta:Mint mindenkinek javulnia kéne.De azt hiszem így sem vitatéma a dolog.
C.
Ez nézőpont kérdése... Robinho kapufát lőtt amivel adott egy gólpaszt is és többször is veszélyeztetett, mindezt nem 90 hanem 20 perc alatt!Charlie írta:Robinhoról beszélt, csak összehasonlította Ronaldinhoval hogy ő ilyen formában is többet csinált a passzaival
Mint mindenkinek javulnia kéne.De azt hiszem így sem vitatéma a dolog.Swineherd írta:Azért Cafú-nak nem ártana javulnia, mert eddig nem hozza magát. Támadásban semmit nem mutat, és többször elől ragad.
Szó mi szó eddig Ronaldinho is csalódás, bár tulképp egy-két kivételtől eltekintve az egész Brazíl csapat az.Los Banditos írta:Lehet szidni Ronaldot de azért valjuk be hogy Ronaldinho tegnap eléggé alibi volt a pályán
Miért szerinted Robinho eddig a 2-szer 20 perce alatt nyújtott teljesítményével nem érdemelné meg, hogy kezdjen?Petixy írta:Hát,ha neked ez elég.....Ronaldinho még ilyen formájában is leadott egy két álomszerű passzt,csakhát Ronaldo többet törődik sztem az ebéddel, mint a Vb-vel.Egyébként tényleg beférne Robinho az egyik csatár helyett a kezdőbe a jelenlegi formájukban.Ez mindent elmond az eddigi játékról
Mint mindenki, szinte a kivétel csak Kaka.Aztán Ronaldinhonak talán több joga van alibizni itt a csoportmeccseken mint Ronaldonak.Lehet hogy ő elfáradt az idény során.Los Banditos írta:Lehet szidni Ronaldot de azért valjuk be hogy Ronaldinho tegnap eléggé alibi volt a pályán
Ronaldo helyett..Adriano ma egesz jo volt,még golt is lott..Petixy írta:Hát,ha neked ez elég.....Ronaldinho még ilyen formájában is leadott egy két álomszerű passzt,csakhát Ronaldo többet törődik sztem az ebéddel, mint a Vb-vel.Egyébként tényleg beférne Robinho az egyik csatár helyett a kezdőbe a jelenlegi formájukban.Ez mindent elmond az eddigi játékról
bizonjFejo írta:Szerintem megláttuk...Petixy írta:Majd meglátjuk igazi ellenfelek ellen.Remélem nem döngölik a földbe...![]()
Eddig az egyik legaktívabb brazil, a kezdőben lenne a helye!
Szerintem nem azé kérdezte.., vagy hát nemtom..Fejo írta:Ez számít valamit?sub_bass írta:Lenne egy kérdésem! Ez a honlap volt előbb, vagy a madridista![]()
![]()
Hát ezzel nem igazán értek egyet...LampardBarca írta:Capello alapozta meg a Real jövöjét még annak ideján igazolásaival,és taktikájával,Bosqe már egy olyan Realt vett át,amit Capello feltuningolt.
szóval vele nem járna rosszul a Real.