egy kis helyzetjelentés a szezon vége felé:
ahogy mondtam a groningentől eligazoltam félévkor, gondoltam bárki jön ajánlattal, megyek hozzá, de nem kis meglepetésemre bejelentkezett az Ajax és a Feyenoord
eléggé örültem, mentem is az Ajaxhoz hogy tök jó lesz meg minden, 4-5 edzőmeccs után játszhattam is, szezon vége felé már kezdő vagyok a középpályán ami még mindig nem az én posztom:)
de furcsa mert azt hittem tök más lesz meg jobb csapatba kerülök, de igazából tévedtem

6.-ok vagyunk, és szinte minden meccs 0-0-ra végződik......egyszerűen hihetetlen, de tényleg, hogy egy Ajax első félévben rúg 25 gólt a másodikban meg 5-öt kb, de lehet ekkora kihatással van a csapatra egy 17 éves játékos
tényleg nem tudom miért, kiscsapatok ellen is 0-0, 0-0, egyszerűen nem tudnak a csapattársaim gólt rúgni
és ráadásul még ugyanúgy meg vannak a hibák is mint a groningennél, hogy vezeti a játékos a labdát és egyedül mehetne szélen, és a biztonság kedvéért inkább kivezeti az oldalvonalon túlra, illetve idegesítő hiba az is hogy alig adják be a labdát mindig elkezdenek cselezni az alapvonalnál és mindig a védőnél köt ki végül