A Magyar Barca B
- rszergej
- Capitá del Barça
HÁÁÁÁT nem bírok futniPerrero írta:vállalja és készSaviola írta:Ha Zozz nem vállalja,akkor izgis lesz.
Zozz, holnap óvatosan![]()
Bercytől kaptam 1 kapustelefonszámot nemsoká hívom
rszergej, mezőnybe h vagy

Hülye bagó!!!
- Scorpion
- Capitá del Barça
Csongor.
Még mielőtt meglépném, hogy küldök a 11-ik csapatnak, hogy (így), tudnak jönni. Vehetem akkor ezt biztosnak?
Az a csapat teljesen megvan és várják válaszomat. Holnap kora délután nézem a fórumot. Várom a választ. Ha nincs válasz, akkor úgy veszem, hogy nem jöttök.
Még mielőtt meglépném, hogy küldök a 11-ik csapatnak, hogy (így), tudnak jönni. Vehetem akkor ezt biztosnak?
Az a csapat teljesen megvan és várják válaszomat. Holnap kora délután nézem a fórumot. Várom a választ. Ha nincs válasz, akkor úgy veszem, hogy nem jöttök.
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok.
Sajnálattal látom, hogy mi a szitu!
Ezek után átadom a helyet a levegőben logó csapatnak és 10 csapattal megy a torna.
Javaslat! Beszéljetek Melkorral és kirakunk együtt egy csapatot. Ennél jobbat most nem tudok.
Sajnálattal látom, hogy mi a szitu!
Ezek után átadom a helyet a levegőben logó csapatnak és 10 csapattal megy a torna.
Javaslat! Beszéljetek Melkorral és kirakunk együtt egy csapatot. Ennél jobbat most nem tudok.
-
- Llegenda del Barça
Igazából az én lábam sem 101-es, mostanába olyan idők járnak, amikor a meccseim előtt 2 nappal még számolgatok, hogy tudok-e játszani ( A nagypályám egyébként le is mondtam őszre..) Általában tudok, de nekem most lesz egy meccsem Csütörtökön is, és azt ezt követő hét Kedden, és őszintén szólva tényleg csak akkor vállanám én is ezt a tornát, ha van értelme, máskülönben jobbat tenne 4-5 pihenés a meccseim között. Ez nem azt jelenti, hogy lemondom, csak olyasmi gondolot mint a Vitoé...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Én benne vagyok a fociban,de Vitot is megértem.Nekem teljesen mindegy,hogyan lesz,ha kell,tudok maradni focizni is,jó lenne,de ha nem,nem érdemes,akkor szóljatok IDŐBEN,mert akkor hazamegyek pénteken.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
hmmm..
túl sokan lemondták már a focit.
van értelme így elindulni ezen a tornán??
ha budapesti lennék nem lenne gáz, de nekem egy ilyen kiruccanás nem kevés lóvéban van ám.
nem a foci ellen vagyok, de nekem ez kb 15eHUF és őszintén szólva -a hiányzókat elnézve- nem táplálhatunk (v)érmes reményeket
szóval Csongor gondold át mégegyszer
túl sokan lemondták már a focit.
van értelme így elindulni ezen a tornán??
ha budapesti lennék nem lenne gáz, de nekem egy ilyen kiruccanás nem kevés lóvéban van ám.
nem a foci ellen vagyok, de nekem ez kb 15eHUF és őszintén szólva -a hiányzókat elnézve- nem táplálhatunk (v)érmes reményeket

szóval Csongor gondold át mégegyszer