Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja. Hogy képzeli, hogy nem lő mindjárt egy mesterhármast. Szerintem lehetett volna több jobb megmozdulása is csak szépen elkapálták..Talán az az 1 értelmes megmozdulása volt Confused
Talán az az 1 értelmes megmozdulása voltBányász írta:Ha valaki talál egy vidit a szlalomjáról az ne habozzon megosztani.
Mondjuk ez is igaz, tiszta helyzetben azért nem nagyon kapott lasztit, a Maestro azért igen...FCB_gábor írta:egy statisztikát megnéznék róla mennyiszer passzoltak neki
én úgy 30 körüli számot mondanék, Xavit 2 perc alatt többször keresték labdával a társak, mint Thiagot az egész első félidőben
Ezt nagyon osztom, kis híján leírtam ugyan ezt én is.Fernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...
Mondjuk nálam az is fix, hogy ha mindenki rendelkezésre áll, akkor Cesc se (Ini-Xavi-Busquets). Összességében a középpályánk gyenge, Thiago sem ficánkol (és akkor nagy jóindulat beszél belőlem irányába), de anno a 4 Clasicon sem villogott a kpnk úgy, ahogy szokott. Nálam Keita a fájdalom...Stalkyard írta:Szerintem senkinek sem sír a szája ( ha mégis, akkor bocs, nincs kedvem visszaolvasniFernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...). Egyszerűen azért látszik, hogy idén még nem lesz kezdő egy ehhez hasonló meccsen.
Szerintem senkinek sem sír a szája ( ha mégis, akkor bocs, nincs kedvem visszaolvasniFernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...
Ezért vették meg Fabregast. Most tényleg megértem, hogy miért vették meg Cescet.Sanama írta:Tehetségses a srác, de még fiatal ilyen feladatokhoz. Xavit NEM tudja pótolni MÉG.