Tegnap szerintem nagyon jól játszott. Remélem Tito jövőre már végig a baloson fogja játszatni, mert ott nyújtja a legjobb teljesítményt. Az első gól előtt az a labda Pedronak. Meg a Messi kapufa előtti is. Rég volt az az idő, amikor a balosról ilyen labdák jöttek..

A "gólja" előtti szitut elszerencsétlenkedte eléggé, túl kisodródott, de végülis jól jött ki belőle. Meg voltam vele elégedve tegnap.
Jövőre amúgy remélem már az igazi Sánchezt láthatjuk, aki bátrabban mer cselezni és kicsit felszabadultabb. Bízom benne hogy Tito valamivel nagyobb szabadságot ad neki. Egyedül a Valencia elleni első félidőben éreztem - nem biztos hogy ellenük, de úgy rémlik - még hogy igen, most azt az Alexist látom akit "ismertem" régebben. Mert többször is cselezni, rendre jól is csinálta, és még adott nagy zsugát is, nem csak a biztonsági passzokat. Amúgy általában azt érzem rajta, hogy picit görcsöl, hogy a jó megoldást válassza mindig, így nem tud olyan felszabadultan és ösztönösen játszani mint a válogatottban pl.. (Persze itt Messi az "úr", de azért ennél ő többre lenne képes.) Reméljük ez csak az első év "idegességének" tudható be, és hamarosan kiteljesedhet. Az elkövetkező pár meccsre a szezonból pedig hasonló teljesítményt szeretnék látni tőle, mint balszélső - nem középen, nem a jobboson, hanem balszélsőként!!
u.i.: Tegnap amúgy Messivel nagyon sokszor keresték egymást kölcsönösen. Nem láttam nyomát a "viszálynak"..