aronba írta:Meg szerintem különben is igazi szurkoló fejében egy percig sem fordul meg az hogy nem az ő csapata lesz a bajnok. A foci nem a megérdemli játék ezt gólrajátszák. Ha a megérdemlésen múlna, most a Franciák lennének a világbajnokok, a Portugálok Európabajnokok, a MU tavaly megnyerte volna a BL-t
És ez csak néhány példa arra, hogy sületlenség eza megérdemli szöveg, ez bajnoki cím pontokra játszák, a meccseket meg gólokra.
Te meg vagy bolondulva...

Én igazi szurkolónak érzem magam..., de hüe nem vagyok

, el kell ismerni..., hogy a 0-val egyenlő amit a lehetőségeinkből felmutattunk, s néha még a lelkesedés is elmaradt, sőt..., így azt mondom, én már nagyon rég biztos vagyok aban, hogy nem lesz bajnoki ünneplés, sőt a végére még egy második hely is szép eredmény lesz, mivel az első háromból a leggyengébb láncszem mindenkép a Barca. ŰLegyünk a saját csapatunkkal egészségesen kritikusak, s ne a másik háza táján keresgéljünk, s mondjuk azt, hogy a múltban mi történt, s mi lett volna megérdemelt, most a két éve világverő csapatról van szó... A jelenlegi csapat azonban nem tesz le semit a La Liga-ban az asztalra abból, amire képes, így én meghúztam a határt, s azt mondom, nem érdemli meg a csapat, s esélytelen is, perxe ki nem örülne a bajnokságnak, de ha a fejekben ha ekkora gond van, akkor nem árt egy pofon, míg a lelkesen játszó ellenfél a lehetőségeit szinte maximálisan kiaknázva egyértelműen megérdemli... (Villareal), s előttünk van mégegy olyan csapat, a listavezető RM, mely szintén nem azt nyújtja amit várhatnak a fanatikusok..., de előttünk állnak.
Gólokban még úgyahogy, de pontokban bizony, s a mutatott játékban már rendre elmaradnak az első kettő együttestől, folyamatosan alulmulják önmagukat..., így ha már a "gólokra, pontokra játszák" elvet hozod, akkor ismét csak helytelen a gondolatmeneted..., s szidalmazás ide, kritika oda, azt hozzáteszem, hogy tisztelet a lelkesen, hasznosan, helyenként a csapathoz méltó szinten játszó játékosoknak. Az is fontos tényező, hogy ilyenkor figyelembe kell venni, s vettem is a sajnálatos sérüléseket, nah meg az edzőt, aki mentálisan képtelen karban tatani a csapatot, s néha a taktikai húzásai is minősíthetetlenek...
Tehát így csak egy idehajított, ingyé' ajándék lenne a Bajnoki cím, de én nem úgy ismerem a Bacát, mint amely csapat
ALAMIZSNÁBŐL él, s úgy sikeres... Elég volt az "Álmodj királylány..." című nótából...