nem kell ezen pörögni, meg kell hagyni a lehetőséget mindenkinek, h úgy viszonyulhasson egy klubhoz, ahogy akar. nem kell emiatt szaremberezni, csőcselékezni, nomádparasztozni stb.
én is ismerek olyan személyt, aki valamilyen szinten kötődik mindkét brigádhoz, és egy nagyszerű, nagyon kedves ember.
versenyt meg pláne nem kell abból kreálni, h ki, kit utál jobban.
nálam régebben, amikor még kb 20-25 évvel fiatalabb voltam, a rossz szinonímája volt a madrid, legalábbis a fociban, de ez baromság volt részemről. akár - számomra - szimpatikusan nyomták a játékosaik, akár nem, ugyanolyan emberek ők is, mint bárki más, mint akik teszem azt a barcában játszanak. ugyanúgy voltak olyan zsugások a barcában, mint mondjuk anno a stielike a madriban, akinél egy kezemen meg tudom számolni, h hány olyan belemenése volt, amit nem aljas módon követett el, vagy mint a rendkívűl arrogáns és nagypofájú breitner, csak anno ezeket a játékosakat láttam meg először, ezért, és mondjuk nem a sz.ar frizurájuk miatt nem csíptem őket, és rajtuk keresztül a csapatukat sem különösebben.
viszont az a mai napig is igen negatív érzelmeket vált ki belőlem, h finoman fogalmazzak, amikor a real részéről bekavarnak a kedvenc csapatom életébe. amikor elviszik a csk-t (aki sajnos partner volt ebben), és amikor a fotósok előtti nagy összeborulás és együttvigyorgás ellenére azért kiderül, h ha a szövetség vmilyen szinten betart(ott) a barcának, amögött általában a nagyszerű királyi klub hófehér vezetői áll(n)tak...
RMCF, ezt: "....de az is csak a kedvenc klubod fejének és a kis csapatának a takonyságát bizonyítja." calderonra és a
Ő kis csapatára, azaz a menedzsmentjére értettem, akik nem hagynak ki egy hetet sem, h ne dobjanak legalább egy lapát sz.rt capello után.
remélem, vki elmeséli ezt is neked, mert te ugye nem szoktál erre járni még véletlenül sem.
max akkor, ha túlságosan laposnak találod a hangulatot odaát a real-barca topikban.