Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fú mi történt?grecki írta:Nagyon cuki Higuain bolhacsúszdája...
Úgy látszik egy újabb név kerülhet Ramos és Guti mellé.
Vicc a spanyol bajnokság,egyik héten mi örülünk a ti károkoton,másikon ti a miénken,így a Vilareal érdemelné meg a ligát mi semmit,komolyan már nem is érdekelnek a meccsek.fir3bird írta:Amit a Barca művelt tegnap az nemvolt semmi!!néztem meccset 0-2 nél kapcsoltam oda na mondom 1 pont...remek...mondom akkor elkapcsolom.Visszatekertem 1-2 nél na mondom a szépítés az semmi...nézem 2-2 óóó akkor nézem a végét.Erre párpercre ráá 3-2!!! mondom mi a pöts??Na mondom ezt szépen elszórakoztátok! Ráadásul ugye a Villarreal győzőtt...Hát meglátjuk mit kezdünk ma a Sevilla ellen, de az idei szezont elnézve még mindig bármi megtörténhet!
Én nagyon szeretem a Realt, és közönyös vagyok a Barcával, az utálkozással nem tudok azonosulni, és nem is fogom soha megérteni az utálkozókat.Gomezinho írta:De ez akkor is kizárt dolog hogy kedvelni a Barcát meg a Madridot vagyis nekem ez olyan nemegészséges dolog!
Ha szereted a szép focit, amiről történelme során mindkét csapat híres, akkor nincs okod utálni egyik csapatot sem. Én így vagyok vele. Perpillanat mindkét csapat trágyafocit játszik, szóval még azért sincs okom nem szeretni a Barcát, mert nekik jobban megy, mint a kedvenceimnek (irigységből). De anno amikor a Barcának ment jobban akkor sem gyűlöltem őket. Egyszerűen szórakoztatóbb meccseket játszottak, és jobb volt nézni, mint a Realt, de nagyjából ennyi.Blaugrana10 írta:Hat szerintem, aki Barca igazi drukker az - enyhen fogalmazva - nem erezhet gyuloletnel kevesebbet. Ha szeretem a Barcat, nem szerethetem a margot. Hat nem?
hát igen...LG írta:Boixos: Igen, magyarok vagyunk...a nagy csapatok szurkolói soha nem szurkolnának a nagy riválisnak, de a mi focink jelenlegi helyzete olyan, h mi ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ha kiszabadul egy csapatunk nemzetközi szintre , akkor mindenki annak szurkol, az is, aki amugy rühelli őket, hiszen Magyarországot képviseli. De ez nem a mi nagy hazafiasságunk, hanem a focink [auto_cenzúra] végett van.
Persze, mindenkinek más jön be, + aki 1x elkezd szurkolni egy csapatnak, az -jobb esetben- akkor se fogja ott hagyni őket, ha épp nem olyan szép játék, nem jönnek ugy az eredmények, nem olyan szimpik a játékosok stb...Ezért nem is kötök bele, ha vki a Madridnak szurkol.fir3bird írta:Boixos! Sok igazság van benne amit írtál, és el is hiszem hogy nem szereted a Madridot, de úgylátszik sok rajongó ezek ellenére is szeretivagyis sokan nem azzal foglalkoztak (akár régen akár most) hogy milyen a vezetőség vagy milyen a Real játékosigazolásai hanem sokkal inkább arra hogyan is játszott mondjuk a 2000-es évek elején.Manapság ez a jó széria nem mondható el hiába jönnek az eredmények (bár mostanság ezis elmarad) a csapat játéka messze nem közelíti meg mondjuk 2000/2001 vagy 2001/2002-es szezonban mutatott játékot (sajnos
)
még azt sem mondanám, h sok igazság lenne abban, amit írtam, egyszerűen ez csak a meglehetősen szubjektív véleményem. ez van.fir3bird írta:Boixos! Sok igazság van benne amit írtál, és el is hiszem hogy nem szereted a Madridot, de úgylátszik sok rajongó ezek ellenére is szeretivagyis sokan nem azzal foglalkoztak (akár régen akár most) hogy milyen a vezetőség vagy milyen a Real játékosigazolásai hanem sokkal inkább arra hogyan is játszott mondjuk a 2000-es évek elején.Manapság ez a jó széria nem mondható el hiába jönnek az eredmények (bár mostanság ezis elmarad) a csapat játéka messze nem közelíti meg mondjuk 2000/2001 vagy 2001/2002-es szezonban mutatott játékot (sajnos
)