Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát, ha azokból a nevekből igazolnánk akik eddig felmerültek, olyan nagy baj nem lehet.visca el barca írta:kérdés, hogy az uj jatekosokkal valoban gazdagodni fogunk-e...Zozzy 5 írta: Szerintem ezezn a nyáron semmi koppanás nem leszA kötelező lépéseket meg fogja tenni a vezetőség, biztos vagyok benne, hogy nyáron legalább 3-4 új játékossal gazdagodunk.
(értsd: milyen szintu jatekosok leszenk...)
kérdés, hogy az uj jatekosokkal valoban gazdagodni fogunk-e...Zozzy 5 írta:Szerintem ezezn a nyáron semmi koppanás nem leszvisca el barca írta:ajajjjjj megint kezdjuk itt beleélni magunkat a jobbnal jobb jatekosokba: abidal, d.alves, a két milito, chivu, de rossi, albelda, kaka, 'kerezsma', trezeguet meg a franc tudja...csak nehogy 'sporólós-koppanós' legyen ez a nyár is...A kötelező lépéseket meg fogja tenni a vezetőség, biztos vagyok benne, hogy nyáron legalább 3-4 új játékossal gazdagodunk.
Game testviiiirnek igaza van egy rosszab éve van máris tünjön el mi a messzi távolba miGame90 írta:Nyertünk 2 bajnokságot és 1 BL-t veleKenny írta:Deco ennyire nem érte meg..Kell ennél több? Ebben az évben halványabb, ugyanúgy, mint a többiek.
Nyertünk 2 bajnokságot és 1 BL-t veleKenny írta:Deco ennyire nem érte meg..
Szerintem ezezn a nyáron semmi koppanás nem leszvisca el barca írta:ajajjjjj megint kezdjuk itt beleélni magunkat a jobbnal jobb jatekosokba: abidal, d.alves, a két milito, chivu, de rossi, albelda, kaka, 'kerezsma', trezeguet meg a franc tudja...csak nehogy 'sporólós-koppanós' legyen ez a nyár is...
Én is így érzemozsimiki írta:Szntem nincs az a pénz amiért a Roma megválna tőleCooltiszo írta:De Rossi tökéletes megoldás lenne, itt a helye, nagy fogás lenne...Akárcsak Tottinál!
Szntem nincs az a pénz amiért a Roma megválna tőleCooltiszo írta:De Rossi tökéletes megoldás lenne, itt a helye, nagy fogás lenne...
Huhh, nagyon örülnék nekiel fuero írta:De Rossi lehet a következő
Csaknem szerződést kötött a francia balhétvéd Abidal, az olasz fiatalember a legfőbb(szószerint:kedvelt) erősítés a védekező középpáláyás posztra.de még nem azt jelenti h leigazoltuk, csak ő lenne a legjobb megoldás
XaviMessifan írta:jól kijöhetne jönni ebböl a nyárból...![]()
érkezők:
1.
Abidalért adnánk 10-12 misit meg gyulát -10-12 misi
2.
Kakáért odaadnánk Deco-t meg Bellettit (akit ugyis meg akartak venni) meg + 4-5 millát -4-5 milio
3.Albeldáért odaadnánk Mottát(bár én inkább Milkát adnám) meg 4 millát -4 milla
4.megvennénk Chivut v Militot 15 misiért -15millio
5.ha Saviola meg gyula elmegy akkor Trezeguet-et meglehetne szerezni apró pénzért 7-10 misi -7-10 misi
távozók:
Gio(3-4 misit el lehetne érte kérni)+3-4 misi
Giuly(csere)
Belletti(csere)
Deco-(csere)
Motta(csere)
Saviola![]()
Ezquero(5 misi)+5milla
40-46 Millio euro kiadás
kb. 10 Millio euro bevétel
36 Misiböl le lehetne tudni az átigazolási időszakot és a keret is fel lenne rendesen frissitve
igy nézne ki a keret:
Kapusok:Valdes,Jorquera
Védők:Oleguer,Zambrotta,Puyol,Thuram,Marquez,Chivu/Gmilito,Abidal,Sylva
Középpályások:Albelda,Edmilson,Xavi,Iniesta,Kaká
Csatárok:Messi,Dos Santos,Eto'o,Saviola/Trezeguet,Ronaldinho
a felállás maradna 4-3-3:
-----------------------------------VV----------------------------------------
-----------------------------(Jorquerea)------------------------------------
-Zambrotta---------Puyol--------------Chivu/Gmilito--------Abidal------
-(Oleguer)--------(Marquez)-------------(Thuram)----------(Sylva)-----
--------------------------------Albelda---------------------------------------
------------------------------(Edmilson)-------------------------------------
--------------Xavi--------------------------------------Kaká-----------------
-----------(Iniesta)-----------------------------------(Iniesta)--------------
------Messi-------------------------------------------------Ronaldinho------
----(Dos Santos)---------------------------------------(Saviola/Guddy)
----------------------------------Eto'o----------------------------------------
----------------------------(Trezeguet/Guddy)------------------------------
Elég ütős kis csapat lenne...![]()
itt volt az eurobarcán még régen egy cikk h vki érdeklődik bellettiért és 12-t adnának érte csak arra már nem naon emlékszem h mejik csapat,de sztem a Milan voltGame90 írta:Én árról nem hallottamXaviMessifan írta:Amugy nem 12 misit ajánlottak Bellettiéer?De sztem már az sem biztos, hogy kéne nekik Belletti. Most vették meg Oddo-t.
Az, hogy belemennénk-e, meg hogy megvalósítható- ez egyáltalán az 2 külön dolog.XaviMessifan írta: jó akkor ráfizetünk 14-15 milliot akkor már biztos elengednék főleg h Decot is adnánk nem csak a pénzt és már nem is naon kellene nekik utánpótlást keresni.sztem naon megérné Kaká 4-5 évvel fiatalabb mint Deco,gyorsabb is,meg Decot nem is annyira szeretem(ez csak privát véleméy).Szal én simán belemennék egy ijen üzletbe.
Amugy nem 12 misit ajánlottak Bellettiéer?
Én árról nem hallottamXaviMessifan írta:Amugy nem 12 misit ajánlottak Bellettiéer?
jó akkor ráfizetünk 14-15 milliot akkor már biztos elengednék főleg h Decot is adnánk nem csak a pénzt és már nem is naon kellene nekik utánpótlást keresni.sztem naon megérné Kaká 4-5 évvel fiatalabb mint Deco,gyorsabb is,meg Decot nem is annyira szeretem(ez csak privát véleméy).Szal én simán belemennék egy ijen üzletbe.Game90 írta:Deco kb 25 milla, Belletti 5 (?) + ugyebár lenne 5 millió=35 millió. Kakát nem lehetne ennyiért megvenni.XaviMessifan írta: Kakáért odaadnánk Deco-t meg Bellettit (akit ugyis meg akartak venni) meg + 4-5 millát -4-5 milio
Kaka nem kell, Deco jó lesz még jövőre. Meg am is esélytelen a brazil.XaviMessifan írta:a felállás maradna 4-3-3:
-----------------------------------VV----------------------------------------
-----------------------------(Jorquerea)------------------------------------
-Zambrotta---------Puyol--------------Chivu/Gmilito--------Abidal------
-(Oleguer)--------(Marquez)-------------(Thuram)----------(Sylva)-----
--------------------------------Albelda---------------------------------------
------------------------------(Edmilson)-------------------------------------
--------------Xavi--------------------------------------Kaká-----------------
-----------(Iniesta)-----------------------------------(Iniesta)--------------
------Messi-------------------------------------------------Ronaldinho------
----(Dos Santos)---------------------------------------(Saviola/Guddy)
----------------------------------Eto'o----------------------------------------
----------------------------(Trezeguet/Guddy)------------------------------
Elég ütős kis csapat lenne...![]()
Deco kb 25 milla, Belletti 5 (?) + ugyebár lenne 5 millió=35 millió. Kakát nem lehetne ennyiért megvenni.XaviMessifan írta: Kakáért odaadnánk Deco-t meg Bellettit (akit ugyis meg akartak venni) meg + 4-5 millát -4-5 milio
Dinhot betolni középre nagy hiba lenne, láthatjuk ebben a szezonban mire képes ott. 1 poszt van ahol újra maga lehet, a bal szél.barca0417 írta:azért lehetne helye Quaresmának, ha nem is alapemberként, hanem sokat játszó tartalékként. meg azért ez a kezdő sem lenne gyenge:
------------------------------Valdes-----------------------------
Zambi-----------Puyol------------------Chivu----------Abidal
------------------Xavi-------------------Albelda----------
Messi-----------------Ronnie---------------------Quaresma-
-------------------------Eto'o-----------------------------------
nem azt mondom hogy ez lenne az alapcsapat, de néha kilehetne próbálni, ha ezek a játékosok idejönnének.
Azért Seva, mégiscsak Seva. Én nem sirnék, ha ide jönne.Zozzy 5 írta:dickricsi írta: Arról is írtak, hogy ha Műringyó marad a Cselszki edzője, akkor Seva akár el is mehet és esetleg jöhetne ide is. Ennek a valóságtartalmát azért erősen kétlem, minthogy a fehérgalléros bűnöző kedvence Seva és nem hiszem, hogy szívesen megválna tőle Műringyó ide, vagy oda.![]()
![]()
![]()
Isten ments!![]()
Nem rossz elképzelés. Ha Quaresma ide jönne, akkor simán ki lehetne próbbarca0417 írta:azért lehetne helye Quaresmának, ha nem is alapemberként, hanem sokat játszó tartalékként. meg azért ez a kezdő sem lenne gyenge:
------------------------------Valdes-----------------------------
Zambi-----------Puyol------------------Chivu----------Abidal
------------------Xavi-------------------Albelda----------
Messi-----------------Ronnie---------------------Quaresma-
-------------------------Eto'o-----------------------------------
nem azt mondom hogy ez lenne az alapcsapat, de néha kilehetne próbálni, ha ezek a játékosok idejönnének.