Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy látom, a Villareal érdemelné meg, de perxe akkor már a jelenleg második sz.ar végezzen előlBoixos írta:a madridnál már visszaesett a teljesítmény, egy kalap sz.ar amit az utóbbi időben művelnek. ráadásul ma még mákjuk sem volt, de hát ennek is el kellett jönnie végre!
és ezen az sem változtat, h mi is penetráns formát mutatunk.
innentől már csak arra leszek kíváncsi, h a két sza.r csapat közül, melyiknek fog leesni a bajnokság
Nos, elég csúnya, hogy ennyi idő kellett, ilyen jó képességű kerettel..., én hasonlóan vélekedem, mint a Barcánál, ez csak ideiglenes, s perxe ott van, hogy a nagy csapatok ellen ezek a játékosok sokkal motiváltabbak, majd egy Barca utáni győzelem után természetesen félelem nélkül mennek ki a Bernabeu gyepére is...LG írta: Ugy látszik, most kezd beérni Koeman munkája a sok zakó után...
De 50 százalékot sanszot látok a Barcának
A Timo gyerek félelmetes...ellenünk is a kupában amit művelt, meg most is...hiába no, a németeknek mindig van egy nagy kapusuk, ha Hildebrand igy folytatja ő lesz a következő.barcamessi írta:Nah srácok azt hiszem most elremeghetünk pár száz imát Hildebrand tiszteletére!!![]()
Valami emberfeletti volt ahogy ma védett!!! Köszönjünk Timo, köszönjük Valencia!!
Schuster világlegjobbvédelmének kikiáltott védőnégyes pedig csak összehozott ma egy 3-ast..
nézd, amíg ezt kizárólag ők gondolják így, addig azt hiszem nincs túl nagy gáz.barcamessi írta:...Schuster világlegjobbvédelmének kikiáltott védőnégyes pedig csak összehozott ma egy 3-ast..
Én, pedig azt hiszem, hogy Petőfi Nemzeti dal c. költeményét írtad át.Gomezinho írta:megint van remény ezt mostmár kikell használnunk! most vagy soha , talpra barca itt az idő most vagy soha másodikok legyünk vagy angyalok ez itt a kérdés válasszatok! a katalánok istenére esküszünk esküszünk hogy utolsó vérünkig értetek küzdünk!by Gomezinho Szózatból azthiszem!
Giga999 írta:Te vagy a példaképem ember!!!!Gomezinho írta:Nyíregyháza sajnos! de áhh de király vagyok! most nem reklámozom magam de ez azért tudás!méghogy nemértek a focihoz!