Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eleg gyengen vezetik valoban, de nem ertem miert nem 2 csatarral jatszik Bosznia. Amikor elozo meccsen is beallt Ibisevic egybol jobbak, veszelyesebbek voltak.Alcantara írta:Undorító a játékvezető a két segítőjével együtt. Jelentősen befolyásolták a meccs kimenetelét.
Remélem ezeket is hazazavarják, mint a Mexikó meccs lengetőjét.
Meglátjuk, szerintem alapból Klinsmann halálra fogja őket tüzelni, illetve a portugál agyonverést sem hiszem. Előbb mondanám, hogy hazaküldik Portugáliát mintsem a luzitánok megszórják őket. De holnap minden kiderül.visca el barca írta: nullák is. rohadt nagy mákkal megverték ghánát, de ennyi. még az általad kedvelt szervezettségtől is messze van. portugália meg németország is agyonveri őket.
nullák is. rohadt nagy mákkal megverték ghánát, de ennyi. még az általad kedvelt szervezettségtől is messze van. portugália meg németország is agyonveri őket.Bob_Marley írta:Isokan "lenullázzák" Usát is, hát én egyáltalán nem gondolom így, a fritzek ellenük is fognak szenvedni.
Olyan nem lehet, hogy mindkét csapattól levonjanak 2-2 pontot. Biztos ami biztos.visca el barca írta: azt elfelejtettem leirni h a portugalok termszetesen verik a nulla usát.
Elméletileg előfordulhat, de négy éve is kijött az argentinok gyengesége, most sem érzem őket erősebbnek. A sorsolásuk a legszerencsésebb az összes nagyobb csapat közül, ez az egyetlen dolog, ami mellettük szól.barcalaci84 írta:történt már nagyobb csoda is világversenyen:) görögök eb győztesek...86-os argentin győzelem...Sanama írta:aki azt hiszi hogy az az argentin csapat majd a kieseses szakaszban villan, akkor el van tevedve rendesen. Ha csoda nem tortenik, kapnak egy komolyabb ellenfelet, zugnak is ki mint a szel.
Egy iran verhette volna oket 3gollal ugy, hogy egy szot sem szolhattak volna, 2ziccer meg egy 11es.
olaszok 2006-ban...stb
komoly ellenfelük meg nem nagyon lesz csak már a véghajrában, és mértne kezelhetne Messi egy gól azon a meccsen , meg kontrából félpályán át egy teljes védelmet miért ne szivathatva lőve gy nagy gólt...:)neki most még egy két név is van a csapatban mellette, akik éppen kifoghatnak egy jó napot színtén...
azt elfelejtettem leirni h a portugalok termszetesen verik a nulla usát.Alcantara írta:Ha Usa ma győz, akkor Ghána sehová nem jut el, csak a reptérre.visca el barca írta:csóri ghána nagyon szurkoltam nekik. mindazonáltal továbbmennek, mert portugáliát megverik, usa meg uis kikap a németektől...
Ha Usa ma győz, akkor Ghána sehová nem jut el, csak a reptérre.visca el barca írta:csóri ghána nagyon szurkoltam nekik. mindazonáltal továbbmennek, mert portugáliát megverik, usa meg uis kikap a németektől...