2005.12.07. 19:23:32
1) Bocs Red, nem állt szándékomban sem belédrúgni, sem satöbbi, ha mégis így érezted, elnézést kérek.
2) Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem tehetsz javaslatot. Ha nem lennél modi, akkor is ugyanúgy tehetnél. De ilyen kicsi dolgok miatt abszolút felesleges bezárni egy topicot. Hadd írkáljanak, 'álmodozzanak' a srácok, kinek ki a kedvence, ki kit látna szívesen, hiszen átigazolási szezonon kívül, másról nem igazán lehet most beszélni.
3) A kritizálással is maximálisan egyetértek, HA az segíti a munkát/épp amit. Viszont!, amiért lehet, hogy kicsit 'nyersen' fogalmaztam az imént, az azért volt, mert (bocsi megint, és előre is) Red, neked szinte csak negatív kritikáid vannak. "Ez nem jó, azzal van gond... " stbstb.. Persze lehet, hogy csak én látom így, és bennem van a hiba, de erről sajnos nem tehetek.. Senkit nem szoktam bántani, senkinek nem szoktam beszólogatni, se itt a forumon, se máshol, se a valós életben. Ez nem én lennék. Viszont azt tényleg nem szeretem, ha valaki (többször is) teljesen feleslegesen kritizál, javasol stb. Hozzáteszem, senkinek nem jutott volna eszébe, hogy kérje a topic bezárását, ha nem írsz be Red...
Amúgy, ez is egy teljesen felesleges vita, zárjuk le ha kérhetem. Ha megbántottalak, még1x bocs.
Peace, üdv
Enrique