Csak az újságírók szeretik az ilyen hülyeségekkel csinálni a bajt.Nem kell velük foglalkozni.Zozzy 5 írta:Így van, semmi ügyet nem kell ebből csinálni. Ez kb olyan, mint amikor mi lent focinál elosztjuk a csapatokat...Bodi írta:Egyébként valakinek a másik csapatba kellett kerülnie hármuk közül,most akkor ha Iniestat rakta volna oda Rijkaard,akkor arról írnának az újságok,hogy Iniesta megy a Realba?
Deco #2
- noname
- Llegenda del Barça
A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Így van, semmi ügyet nem kell ebből csinálni. Ez kb olyan, mint amikor mi lent focinál elosztjuk a csapatokat...Bodi írta:Egyébként valakinek a másik csapatba kellett kerülnie hármuk közül,most akkor ha Iniestat rakta volna oda Rijkaard,akkor arról írnának az újságok,hogy Iniesta megy a Realba?
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagy hiba lenne eladni! Szükség van rá!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Hagyjuk már azt a baromságot, hogy nem akar padozni! Az előző szezonban is ő játszott a legkevesebbet a hármasból, ha nem tettszett volna neki akkor már rég lelépett volna.
Egyébként, ha esetleg újra jó formában lenne, még mindig hasznosabb, mint a Xavi-Iniesta páros bármelyike. pusztán a számokat nézve még az előző szezonban is jobb volt, amikor pedig tényleg rosszul játszott
Még akkor is sokkal jobban járunk, ha a padon van és nem játszik, mintha bagóért eladnánk.
Egyébként, ha esetleg újra jó formában lenne, még mindig hasznosabb, mint a Xavi-Iniesta páros bármelyike. pusztán a számokat nézve még az előző szezonban is jobb volt, amikor pedig tényleg rosszul játszott
Még akkor is sokkal jobban járunk, ha a padon van és nem játszik, mintha bagóért eladnánk.
Miért gondolod? Ez a nyilatkozat pont arra utal, hogy marad. Rijkaard bízik benne. (Én nem...) Ő hívta a csapat motorjának mindig. És a Milan stílusa nem neki való, nem is látom ott hova férne bele. Mással nem hozták szóba egyáltalán. ÉS keres hozzá eleget, hogy maradjon. Lehet, hogy a csapatbakerülésért folyó harc tényleg jót tenne neki.
Ádám02 írta:Megfelel csak nem marad itt!mypeter írta:Ezzel egyetértek, Xavi vagy Iniesta cseréjének megfelel
Ezzel egyetértek, Xavi vagy Iniesta cseréjének megfelel 

-
- Director del Fútbol
Én eddig azt támogattam,hogy küldjék el,de már meggondoltam magam.
Mivel a 4 támadó nem fog egyszerre játszani,ezért két szervező középpályás lesz egyszerre a pályán,ott pedig elfér Deco.
Illetve befér egy hármas rotációba Xavival és Iniestaval,én csupán annyit várnék,hogy ne legyen bérelt helye a kezdőben,tehát ha nem megy neki a játék,akkor kezdjen Xavi és Iniesta.
Sztem ha versenyhelyzetbe kerülne,akkor még fel tudná magát szívni.
Mivel a 4 támadó nem fog egyszerre játszani,ezért két szervező középpályás lesz egyszerre a pályán,ott pedig elfér Deco.
Illetve befér egy hármas rotációba Xavival és Iniestaval,én csupán annyit várnék,hogy ne legyen bérelt helye a kezdőben,tehát ha nem megy neki a játék,akkor kezdjen Xavi és Iniesta.
Sztem ha versenyhelyzetbe kerülne,akkor még fel tudná magát szívni.
Decoval a fő probléma, hogy nem tud "harapni". Technikailag iszonyú jó, de kiélezett állásban sem nyújt többet, mint 4-0-ás vezetésnél. Xavi és In már hasznosabbak, jobbak, mint ő.
Itt nem erről van szó, hogy Iniesta még ráér, mert még fiatal...a csapatnak eredmény kell, Rijkaard-nak pedig a csapat érdekében a legjobbakat kell játszatnia és Ini/Xavi párossal hatékonyabbak vagyunk, akkor nekik kell játszani.Ádám02 írta:De Deco nyugaodtan maradhatna még 1-2 évig ha bizonyt kezdő lehet mert Iniesta még nem öreg!
Deco-t kedvelem, semmi bajom vele, de sztem Rijkaard is rájött, hogy Iniesta-val jobbak vagyunk.Ádám02 írta:Én is azt mondom ha nem birja a padot mehet de ő van olyan jó hogy bebizonyitsa van helye a kezdőben és be is fogja aztán majd pár év múlva jöhet Inieta is!
Deco egy játékos. Padozás miatt lelépne? Ágyő möszijő Deco...
Ha jobban belegondulunk, Iniesta fiatal, krva tehetséges... Én minden esetben folyamatos játéklehetőséget biztosítanék neki. De Deco 30 évesen nem akar padozni, mert ő DECO.
Felőlem védheti, aki akarja, én is szeret(t)em... de azt be kell látnia mindenkinek, hogy egy esély ide, egy esély oda, Iniestának és Xavinak a kezdőben a helye. Deco csak utánuk jön. Aztán még ott a fenmaradó egy hely (feltételezve, hogy 3kp-val játszunk), amit mindenképpen Rafának vagy Yaya-nak kellene betöltenie.
So-so... ha marad örülök, ha elmegy sem fogom túlságosan sajnálni. Meg kell neki köszönni mindent, amit a csapatért tett, de lehet, hogy ideje váltani. (mehet az Interbe
)

Ha jobban belegondulunk, Iniesta fiatal, krva tehetséges... Én minden esetben folyamatos játéklehetőséget biztosítanék neki. De Deco 30 évesen nem akar padozni, mert ő DECO.
Felőlem védheti, aki akarja, én is szeret(t)em... de azt be kell látnia mindenkinek, hogy egy esély ide, egy esély oda, Iniestának és Xavinak a kezdőben a helye. Deco csak utánuk jön. Aztán még ott a fenmaradó egy hely (feltételezve, hogy 3kp-val játszunk), amit mindenképpen Rafának vagy Yaya-nak kellene betöltenie.
So-so... ha marad örülök, ha elmegy sem fogom túlságosan sajnálni. Meg kell neki köszönni mindent, amit a csapatért tett, de lehet, hogy ideje váltani. (mehet az Interbe

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem lesz gond! Fogjátszani, hisz lesz amikor 433 lesz!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
nso szerint Deco a tartalékok között kapott helyet az egymás elleni edzőmeccsen, vmint kifejtette, hogy lelép, ha pados lesz.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az máslionelmessi19 írta: Csak irányár...

- Andris
- Adminisztrátor
Csak irányár...Scorpio írta:10€lionelmessi19 írta:Adjuk oda nekik egy tizesért a kettőt.![]()
Nem sok egy kicsit
![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
10€lionelmessi19 írta:Adjuk oda nekik egy tizesért a kettőt.

- Andris
- Adminisztrátor
Adjuk oda nekik egy tizesért a kettőt.noname írta:Mostmár Ronit akarja a Newcastle.![]()
![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Már nincsenek newcastell-ös hírek. Ez ilyen egynapos kacsa volt. 
Sztem kb. két hét mulva lesz valami hasonló, vagy akár ugyan ez újra.

Sztem kb. két hét mulva lesz valami hasonló, vagy akár ugyan ez újra.
- József Attila
- József Attila