Barça vs. Real
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ugyan már Petixy... remélem nem mondod, komolyan hogy Ropinho nem való a brazil válogatottban. A margitban is művelt szép dolgokat, szoa emlékezhetnél a tehetségére. Ha nem lesz ennyire kszott önző akkor még jobb játékos lehet...
Sztem jól fogja nyomni a válogatottban, teljesen megérdemeltem van ott.
Sztem jól fogja nyomni a válogatottban, teljesen megérdemeltem van ott.
Mert a dél-amerikai vb-selejtező csoportban tiszta gyenge fizikumú játékosok vannak amúgy... Elég csak ránézni pl. az argentin, a kolumbiai, a paraguay-i, az uruguay-i és az ecuadori válogatottra...Petixy írta:Majd meglátjuk igazi ellenfelek ellen.Remélem nem döngölik a földbe...
Pff....
: SSS
- Fejo
- Jugador del Barça
Boixos írta:csak nem továbbképzésen voltak az embereitek a juventusnál? ők nagyon tudják, hogyan kell pálcikaemberekből ipszilonokat csinálni.

Nálunk nem tablettás embereket csinálnak, hanem konditerembe járatják. Remélem...

- Fejo
- Jugador del Barça
Szerintem nem lesz gond a játékával, lásd Konföderációs Kupa - ott azért voltak ellenfelek és akkor még könnyebb volt ugy 6-10 kilóval.Petixy írta:Majd meglátjuk igazi ellenfelek ellen.Remélem nem döngölik a földbe...

Ami pedig a földbedöngölést illeti, a szezon 2. felében már gyakran pattantak le róla is az ellenfelek. Épp a minap néztem meg az első meccséről (Cadiz ellen) készült videot, mit mondjak, ég és föld a különbség. A mai Robinhohoz képest is ijesztően nézett ki a maga 50 kilójával.

- Fejo
- Jugador del Barça
2 meccsen 1 gól és 2 gólpassz, összesen talán 40-50 percet játszott a 180-ból, szerintem annyira nem roszz...Petixy írta:Őszintén szólva őt meg Adriano-t nem bírom a keretből.Úgy voltam vele,hogy Kaká,meg a 2 Roni mellett talán hasznos lesz a technikája,de a barátságos meccsen megint kiábrándultam belőle...

-
- Jugador d'estrella
Őszintén szólva őt meg Adriano-t nem bírom a keretből.Úgy voltam vele,hogy Kaká,meg a 2 Roni mellett talán hasznos lesz a technikája,de a barátságos meccsen megint kiábrándultam belőle...Fejo írta:Ez nagyon gyenge volt...Petixy írta:Én csak remélni tudom,hogy nem fogja gyengíteni a Brazil válogatottat
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan, pusztán az elvakult gyűlölet beszél belőled...![]()
Hát mondjuk ez azért vicces. Egy játékos sem ér 150 milliót. Ha tényleg kifizetné a Madrid akkor azzal mi járnánk jól és nem ők... Messi az egyik kedvencem és nem is hiszem hogy elmenne a Madridba, de ha mégis akkor a 150 millióból megvehetnénk helyette minden hiányposztra a világ legjobb játékosait és még úgy is +ban maradnánk ellenben a Madrid nem vehetne már mást, és bármekkora zseni is Leo, ezt a Madridot egymaga még ő sem tudná kihúzni a kakiból...
Egyébként meg ezzel sztem ez a Mir el is vesztette a választásokat, és ha nyerne az lenne az igazán nagy pofáraesés, mert Messi meg nem is mene oda... Én személy szerint jobban félek azoktól az elnököktől akik Joaquint, Reyest, Vicentét ígérgetik.
Egyébként meg ezzel sztem ez a Mir el is vesztette a választásokat, és ha nyerne az lenne az igazán nagy pofáraesés, mert Messi meg nem is mene oda... Én személy szerint jobban félek azoktól az elnököktől akik Joaquint, Reyest, Vicentét ígérgetik.
-
- Jugador d'estrella
Azon gondolkodtam ma,hogy amióta Ropi a Madridba igazolt,azóta még senki sem akarta megvenni onnan.Viszont Messit szinte hetente bepróbálgatták az újságok szerint.Az ebben a legjobb,hogy eleinte még Ronaldinho-hoz hasonlítgatták,hogy majd jobb lesz
Én csak remélni tudom,hogy nem fogja gyengíteni a Brazil válogatottat

Én csak remélni tudom,hogy nem fogja gyengíteni a Brazil válogatottat

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kacsa...Csak nem tudom honnan kerítene elő a rinyál azt 150 milkát úgy hogy adósága is van rendesen 

-
- Llegenda del Barça
hogy adnánk már el?
egyébként is ez az egész csak a kampány része. vmi kumma nagyot akart mondani a [auto_cenzúra], ezért került elő a messi. ronaldinhot mégsem mondhatta, mert akkor élből kiröhögik. most meg szídják, h hogy lehet ilyen hülye, h ennyi pénzt ajánlana vkiért.
egyébként is ez az egész csak a kampány része. vmi kumma nagyot akart mondani a [auto_cenzúra], ezért került elő a messi. ronaldinhot mégsem mondhatta, mert akkor élből kiröhögik. most meg szídják, h hogy lehet ilyen hülye, h ennyi pénzt ajánlana vkiért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
De most gondoljatok bele. Ha csak Messit vennék meg másra egyszerűen nem maradna pénzük. Meg Laporta azért mondott ekkora összeget, mert azt hitte semmilyen hülye nem fog érte ennyit fizetni. Hát tévedett... 

-
- Llegenda del Barça
úgy látszik, azt hiszi az arc, h neki is a barcából kéne öltözködnie, h nyerjen, mint ahogy annak idején a perez is csinálta.
csak azt felejti el, h nem mindenki akkora k.csög, mint a lajos, akivel ezt el lehetett játszani.
csak azt felejti el, h nem mindenki akkora k.csög, mint a lajos, akivel ezt el lehetett játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.06.07. 15:52:02-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- noname
- Llegenda del Barça
Ha a Chelseabe megy, ők csinálnak hülyeséget, ha marad, akkor a madrid.Vito írta:olvastam az NS-ban, hogy Roberto Carlos állítólag csak kitalálta a Chelsea által ajánlott szerződést, csak azért, hogy feljebb vigye a fizuját Madridban.
...ha ez igaz...

Mi csak jól járhatunk.

A Fifa egy szégyen
-
- Eurobarca Staff
régebben nagyon bírtam Carlost e most már naon megutáltam amióta egyszer úgy felrugta Eto'o-t hogy ott sem volt a labda azóta nem igazán szívlelem
http://www.ZALNER.eu" target="_blank