bowlinggolyo írta:Ahogy elnézem a meccset a brazilok beleestek az olaszok hibájába és egy kicsit lebecsülték a németeket olyan címszóval hogy úgy is behúzzuk ezt a meccset.Hát nem ezt a tegnap esti meccs is megmutatta hogy így nem játszhat egy csapat mivel könnyen megégethetik magukat.
Hát azért az olaszok lehet lenéztek minket, de nem azért kapták az első gólt és az olyan gyorsan kijózaníthatta őket, hogy lényegtelen ilyenről beszélni. Nagyon megnyomtuk az elejét, aztán elfáradtunk, ez látszott is folytatásban. Tehát én ott nem beszélnék lenézésből adódó hátrányról.
Itt meg azért nem beszélnék arról, mert annyira senki sem lehet gyökér, hogy lenézze a kontinensbajnokot, főleg ha azok a nagy nevű németek. Pusztán nem hagyták a németek játszani a brazilokat, nagyon agresszívan odaléptek, szervezetten védekeztek.
Részemről 3 dolog miatt is örülök a németek kiesésének: a brazilokat úgy átlagosan sokkal jobban szeretem, habár ez a német csapat egész szimpatikus, még nem darálnak annyira mint a felnőttek. A németek kiesésével egyedüli európai csapat a magyar lett a legjobb 4 között! (És nem szerencsével, hanem jogosan vagyunk ott

) és nem utolsó sorban ha sikerül bejutnunk a döntőbe, (minden esélyünk megvan hozzá, bár nehéz lesz Ghána ellen) akkor én inkább a brazilok ellen játszanék, mert a németeknek hasonlóbb a játékuk a miénkhez, mint a braziloké, de talán jobban csinálják, jobban védekeznek, mint a dél amerikaiak, tehát valamiért több esélyt látnék a magyarok sikerére egy magyar-brazil döntőn, mint egy német-magyaron.