Csupán arra írtam, amit. Semmivel sem volt több játék ezen a meccsen, mint a tegnapin. Sőt. De ha te másként látod én elfogadom. Én el TUDOM fogadni mások véleményét.
Hogy minek néztem? Mert a Barcának szorítok

Aprieto írta:Tegnap ment a puffogás a Madrid hogyan és milyen szégyenletes módon nyert a Bilbao ellen... hát most erről a meccsről mit mondjak? Majdnem elaludtam rajta. SOKKAL rosszabb volt, mint a tegnapi.
A kis Bojannak tisztelet, bár nem játszott jól, el tudta dönteni a mérkőzést. Messi játéka visszaesett, Iniesta egyre jobb. Több szót részemről nem érdemel a mérkőzés
herlius írta:Azért azt a "makkot" szvsz kiérdemeltük. Megdolgoztak érte a fiúk, az ellenfélnek pedig szinték kellett pár makk, hogy ne kapjon többet.marci6p írta:nem is tudom ki rakta ki a linet, ott néztem. A szakkommentár megmondta az igazat! Itt a BL, tartani kell a különbséget, ez nam az igazi barca foci volt, kivéve a 2. gól labda érintéseit, Bojan góljainak örülök, de sok makk kellett hozzá.
You know, job's done! Maradt a különbség!
Azért azt a "makkot" szvsz kiérdemeltük. Megdolgoztak érte a fiúk, az ellenfélnek pedig szinték kellett pár makk, hogy ne kapjon többet.marci6p írta:nem is tudom ki rakta ki a linet, ott néztem. A szakkommentár megmondta az igazat! Itt a BL, tartani kell a különbséget, ez nam az igazi barca foci volt, kivéve a 2. gól labda érintéseit, Bojan góljainak örülök, de sok makk kellett hozzá.
You know, job's done! Maradt a különbség!
Nincs. Cáceres a védő cserénk.Ronaldinho&Barca írta:U: Milito mikor lesz már bevethető? Ott van a padon?
Tyűha!izgalmasan hangzik! elől nem a fejjáték fog dominálnidanko94 írta:Hivatalos kezdő: Valdés; Alves, Márquez, Piqué, Sylvinho; Touré, Xavi, Keita; Messi, Bojan, Iniesta
Hát nemtudom.danko94 írta:Hivatalos kezdő: Valdés; Alves, Márquez, Piqué, Sylvinho; Touré, Xavi, Keita; Messi, Bojan, Iniesta
Akkor bejönnek cserének. Fáradtak, mert mult hétvégén is ők játszottak, meg a Lyon ellen is...Bojan, Hleb, stb. meg nyilvan naon hajtana és nem is fáradt vszleg.Benga írta:Szerintem ez hülyeség, hogy pihentessünk. Ha nem normálisan állunk fel simán megéghetünk. Szerintem meg fogunk izzadni.
Remélem ma nem kezd Leo, se Samu. Ma lehetőséget kéne kapnia Hlebnek, Bojannak, ha a keretbe van Pedronak. Ma remélem caceres is játszani fog. Cech-ről meg ede kollega számolt be nekünk. Elég sok olyan hsz-t kapott, melyben az üzlet lehetetlenségét elemzik a kollegák. Ugyh erről inkább ne...barca19 írta:Oan hireket is halottam avgyis olvastam hogy nyáron megpályázzuk Cechet...
Bár már százmilliószor leírtuk már, de Neked mégegyszer.albicelesteX írta:Hello!Közvetíti valamelyik csatorna ma a meccset?Köszi!