Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bízok a srácokban, a szerbekkel együtt mi vagyunk a legjobbak a világon.Mezner2 írta:Ez itt eldőlt,akkor legalább pihentessünk most már.Initom írta:7-3. ebből nagy zakó lesz így.
Gyenge védekezés,talán még gyengébb támadás,mást vártamde nem baj,nem kell vészmadárkodni(nem neked szól,hanem azoknak akik most majd megrohanják a topicot
)benne van egy rossz nap,Sidneybe 2vereséggel mentünk tovább,BÍZNI KELL EBBEN A CSAPATBAN,MERT MÁR RENGETEGSZER MEGMUTATTÁK MIRE KÉPESEK,ÉS BE FOGJÁK HÚZNI AZ OLIMPIÁT!!!
Ez itt eldőlt,akkor legalább pihentessünk most már.Initom írta:7-3. ebből nagy zakó lesz így.
Ez jogos, de jó lenne valamicskét legalább kozmetikázni, mert nem lenne túl jó egy nagyobb arányú vereség rögtön az elején.barca99 írta:Nem ma kell csúcsformában játszani.
Víz alatt vannak csuda dolgok,én nem tudom nem élvezniBob_Marley írta:Azért szerintem ha nem lennénk annyira jók vízilabdában lehet ha fegyvert fognának a fejemhez csak akkor néznémHihetetlenül nem történik semmi, csak ha emberelőny van (Laikus szemmel nézve legalábbis ). Ha felállt védelem, akkor síp-síp után és be középre aztán imádkozás legyen kiállítás, a védők meg hogy legyen kontra
Persze hangsúlyozom leegyszerűsítve, de tényleg nem egy nézőbarát játék (In my opinion).
5-3 oda, ez a 2ik negyed elég gyenge volt sajna
uhh.. ezt nem tudtam, amikor én regiszrtáltam még freereg volt:(mekkora írta:köszi , de meghívós az oldal !
köszi , de meghívós az oldal !Rabbid írta:http://onlinetvkeresre.eu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki linket adni a most kezdődő magyar szerb vízilabda ,eccshez ? a hivatalos odlalról nekem sajnos nem indul !
köszi előre is
M1 lenne a legjobb !
asszem regisztrálni kell, de mindig minden van.
http://onlinetvkeresre.eu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki linket adni a most kezdődő magyar szerb vízilabda ,eccshez ? a hivatalos odlalról nekem sajnos nem indul !
köszi előre is
M1 lenne a legjobb !
néztem is időkérésnél, hogy annyit krákogott a horvát h nem igazBob_Marley írta:Zwickl ellenfele nagy forma volt, meg is jegyezte Matuz Krisztián, hogy nem igazi sportlakat, kicsi pocak, erős dohányos, szerintem sljivovica is lecsúszik néha, de ott volt az öregAzért szerencsére Dani megverte
19 órakor lép pástra az elődöntőben.Mezner2 írta:Más: Szilágyi Áron hánykor vív az elődöntőben???
Okos műsorvezető mondta, hogyha egybeesik a vízilabdával, akkor az M2-n lesz látható.visca el barca írta: most nézem ungvári 17:10-re van kiírva, gondolom m2-n azt tolják majd!