Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Húúú, de kemény lenne.Rivaldo11 írta:Kaká itt?? Hm. Álomnak szép. Ő lenne az egyetlen, akire Decot elcserélném. Már egy összeállítás itt is van a fejemben:
-----------------Valdes-------------------
D.Alves---Puyol-----Chivu---Zambrotta
-----------------Albelda-------------------
---------Xavi---------------Kaká---------
--Messi-------------------Ronaldinho----
------------------Eto'o--------------------
Kegyetlenül erős csapat lenne. Valószínüleg mindent vinnénk.
Ha ez igaz,és netalántán sikerülne ide hozni Kakát,háááát megnézném Berlusconi fejétVito írta:09:07 - A La Repubblica szerint pedig a Real Madrid és a Barcelona is ajánlattal rukkolt elő a Milannál. Szerintük a "nyári El Clasico" Kakáért fog menni.![]()
09:03 - A spanyol Onda Cero hírügynökség szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Kaká apjával, aki egyben az ügynöke is. Ez a hír már sokszor elhangzott, de az akadályt mindig a Milan jelentette.
09:07 - A La Repubblica szerint pedig a Real Madrid és a Barcelona is ajánlattal rukkolt elő a Milannál. Szerintük a "nyári El Clasico" Kakáért fog menni.
Hmmm, madridista09:07 - A La Repubblica szerint pedig a Real Madrid és a Barcelona is ajánlattal rukkolt elő a Milannál. Szerintük a "nyári El Clasico" Kakáért fog menni.
Nem azért, de Muntari [auto_cenzúra] jó játékos....ozsimiki írta:Hát ha Kloset fikázzuk (én is) ,hogy nem BARCA szint,akkor nehogymár Ők azok legyenekZozzy 5 írta:Nálam Vkp befutó Yaya Toure. Aztán szivesen látnám Makount vagy Muntarit is. Esetleg Maduro. De ha a vezetsőég Albeldát fogja megszerezni akkor sem fogok pityeregniCsak jöjjön vki!
![]()
El Payaso írta:Megbízható forrásból tudom, hogy megvesszük a nyáron Trezeguet-t!
Reméljük ezek az igazolások realizálódnak. És én is remélem, hogy ezúttal zsebbe nyúl a vezetőség...grecki írta: Chivu nem kerülne 20 millióba, mert 2008-ban lejár a szerződése, így kénytelenek lesznek eladni, ha jövőre nem akarják ingyen elengedni.
Albelda szerintem simán a mienk lesz, sőt, szerintem már meg is egyeztek. (12)
Csak ne a garasoskodás legyen már megint!
Ügyes vagyEl Payaso írta:Megbízható forrásból tudom, hogy megvesszük a nyáron Trezeguet-t!
El Payaso írta:Megbízható forrásból tudom, hogy megvesszük a nyáron Trezeguet-t!
A BARCA szinthez azért feltételezésnél több kelGame90 írta: Makoun pedig nem lehet olyan rossz játékos, ha már felkeltette az Arsenal és a MU érdeklődését is.
Ez igazozsimiki írta:Amúgy Klose meg jobb az idei Guddynál, Gyulánál..Ezqueronál..
Az idei Edmilsonnál igenGame90 írta:Mottánál és Edmilsonnál azért jobbak.ozsimiki írta:Hát ha Kloset fikázzuk (én is) ,hogy nem BARCA szint,akkor nehogymár Ők azok legyenek![]()
Mottánál és Edmilsonnál azért jobbak.ozsimiki írta:Hát ha Kloset fikázzuk (én is) ,hogy nem BARCA szint,akkor nehogymár Ők azok legyenek![]()
Hát ha Kloset fikázzuk (én is) ,hogy nem BARCA szint,akkor nehogymár Ők azok legyenekZozzy 5 írta:Nálam Vkp befutó Yaya Toure. Aztán szivesen látnám Makount vagy Muntarit is. Esetleg Maduro. De ha a vezetsőég Albeldát fogja megszerezni akkor sem fogok pityeregniCsak jöjjön vki!
Makount már kiszemelte az Arsenal és a MU is, nem lehet rossz játékos. Yaya Touré és Maduro sem rossz, sőt sztem még Appiah is elférneZozzy 5 írta:Nálam Vkp befutó Yaya Toure. Aztán szivesen látnám Makount vagy Muntarit is. Esetleg Maduro. De ha a vezetsőég Albeldát fogja megszerezni akkor sem fogok pityeregniCsak jöjjön vki!
Albelda sztem elég jó és spanyol fociban otthonosan mozog uh nálam ő a befutó.noname írta:vkp. posztra nálam is De Rossi az egyértelmű nyerő.Talán még Maduro is jó lenne, de Albelda se rossz.
Kell egy széső védő, aki lehet Abidal,Emanuelson vagy Alves. Bármelyik jó lenne.
Csak Zambrotta rosszabbul teljesít a jobb oldalon. Mexes 25 éves, de sztem is jó megoldás lenne. DDR és Xabi pedig nem igazi védekező kp-k.Titinho írta:Szélsővédő: Egyértelműen Eric Abidal-t részesíteném előnyben. Méxes is még fiatal 21 éves még rengeteget fejlődne, pláne egy Barcában. Védekező középpályás: Itt is két jelöltem lenne. De Rossi és Xabi Alonso!