Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sagnol se lenne rosz, nekem pl tetszene. Azthiszem már merült is fel a neve régebbenLG írta:Sztem Sagnol lenne talán a legkézenfekvőbb, mert sztem elég olcso lenne, és jo játékos. Nem muszáJ, h fiatal védőt vegyünk, mert a rutinosság hatalmas előny 1 védőnél
Nekem nem kellene DiogoEzt nem hiszem el. Mi a [auto_cenzúra] bajotok van Diogoval???
Az, hogy a Realba nem fért be??? Oda hány játékos nem fért be, aki rohadt jó játékos lett később. lásd. Cambiasso
Rooney sokkal jobb játékos lesz, sőt talán már most is az, de ezen most ne vitatkozzunk.LG írta:Akkor inkább már Drogba. Én őt jobbnak tartom.antiimperialista írta:Szerintem egy ember van, aki tudná: Wayne Rooney! Hatalmas a gyerek, erős, gyors, jól lő, még technikás is, tökéletes csatár...sasi1 írta:Még ő sem tudná Etot pótolni..............
Mielőtt bárki is nekem esne, nem gondolom, hogy le kellene igazolnia a Barcának, csak leírtam a véleményem.
Akkor inkább már Drogba. Én őt jobbnak tartom.antiimperialista írta:Szerintem egy ember van, aki tudná: Wayne Rooney! Hatalmas a gyerek, erős, gyors, jól lő, még technikás is, tökéletes csatár...sasi1 írta:Még ő sem tudná Etot pótolni..............
Mielőtt bárki is nekem esne, nem gondolom, hogy le kellene igazolnia a Barcának, csak leírtam a véleményem.
Emlékezz vissza, amikor Eto'o, Belletti meg stb. jöttek.Balika Gaucho írta:Hát ha ennyi igazolás lesz akkor véleményem szerint jövőre még a bajnoki címért se fogunk harcolni....
![]()
De ez Txikiék felelősége.......
Ezt senki sem vitattagrecki írta:Deco filigrán technikai képzettsége idén az ellenfelekhez sarkalgatásban merül ki.
A mezőnymunkája meg egy vicc...
Kapuralőni nem tud...
Rengeteg labdát elad...
Alattomos...
Az eddigi Barcas teljesítményére! De ez csak az én véleményem!Zozzy 5 írta:Gömzító írta:A témához csatlakozva én maradok Deco mellett mert szerintem nayon jó. Az más kérdés hogy nem olyan látványosan jácccik mint mások de annál hasznosabban, mivel nagyon sok mezőnymunkát végez. Kaka lehet hogy jobb támadásban de szerintem ezt nem csinálná ilyen jól és nekünk szükségünk van egy stabil középpályára.
Szerintem![]()
![]()
Gondolom ezt nem a jelenre gondoltad...
Gömzító írta:A témához csatlakozva én maradok Deco mellett mert szerintem nayon jó. Az más kérdés hogy nem olyan látványosan jácccik mint mások de annál hasznosabban, mivel nagyon sok mezőnymunkát végez. Kaka lehet hogy jobb támadásban de szerintem ezt nem csinálná ilyen jól és nekünk szükségünk van egy stabil középpályára.
Szerintem