Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi ezen a két meccsen jobban játszottunk, mint ti néhányszor, amikor szintén 3 ponttal gatdagodtatok. Vitatkozzál nyugodtan, az jön le belőle csak, hogy nem nézed a meccseket.Real Madrid 5 írta:zaragoza-barcelona 1-2, barcelona-osasuna 1-0, csak hogy ne menjek vissza túl régre...Rivaldo11 írta: Én egyetlen dolgot említenék: Mi képtelenek vagyunk állandó formát nyújtani. A balszerencsénk meg annyi, hogy ti néha ótvar játékkal nyertek, mi meg ha hasonlóan játszunk, még az iksz sincs meg.
És? Miért hibáztok? Csak a balszerencse, hog otthon a Barca nem képes egynél több gólt lőni? Meg hagyja, hogy a Villareal olyan körülményesen passzolgassunk?aztán jött nálunk hátul egy hiba,és az ellen kihasználta,ha ilyen %al használná ki a madrid épp aktuális ellenfele is a helyzeteit akkor még előnyőtők se igen lenne...de nem ez van,kár róla beszélni.
zaragoza-barcelona 1-2, barcelona-osasuna 1-0, csak hogy ne menjek vissza túl régre...Rivaldo11 írta:Én egyetlen dolgot említenék: Mi képtelenek vagyunk állandó formát nyújtani. A balszerencsénk meg annyi, hogy ti néha ótvar játékkal nyertek, mi meg ha hasonlóan játszunk, még az iksz sincs meg.Sacchi írta:Nem vitatkozom, úgysem tudjuk meggyőzni egymást.![]()
A lényeg, hogy szerintem csak magát ámítja az a Barcás aki kizárólag a balszerencsére (és a bírókra (?!)) fogja a 8 pontos hátrányt. Persze lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat. Jóccakát
Hát ha egyáltalán betudjátok hozni...Sok minden eldőlhet az el clasicón és még mindig azt mondom: hosszú a bajnokság...Hala Madridlionelmessi19 írta:8 pontot sajnos kemény lesz behozni, kár ezért a mai fiaskóért. Visca el Barca !i!
Én egyetlen dolgot említenék: Mi képtelenek vagyunk állandó formát nyújtani. A balszerencsénk meg annyi, hogy ti néha ótvar játékkal nyertek, mi meg ha hasonlóan játszunk, még az iksz sincs meg.Sacchi írta:Nem vitatkozom, úgysem tudjuk meggyőzni egymást.![]()
A lényeg, hogy szerintem csak magát ámítja az a Barcás aki kizárólag a balszerencsére (és a bírókra (?!)) fogja a 8 pontos hátrányt. Persze lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat. Jóccakát
Ha nézed a meccseket, akkor tudnod kell, hogy igen kevés gólban van benne Valdes, illetve hogy az a bizonyos különbség korántsem nagy...Sacchi írta:ezek szerint viszont neked nem jött le a lényeg látomazért hoztam fel a IC vs VV dolgot, mert jópáran jöttek azzal, hogy mekkora mák, hogy nálatok az ellenfél nagyobb hatékonysággal használja ki a helyzeteit. Erre mondtam, hogy ez nem csak szerencse kérdése, hanem a kapusaink közötti tudáskülönbség is sokat nyom a latban.
lejött a lényeg,látom..elismerem Casillast,ne értsd félre..de az,hogy egyes túlképzett egyének,mindent Valdes nyakába varnak,az kicsit unalmas..Sacchi írta:Nem láttam, de ha szerinted csak és kizárólag a szerencsének köszönhető jelenleg a 8 pontos madridi előny, akkor nincs is miről beszélnünk.
Nem nyertük meg egyiket sem, de nem is ez volt a hsz lényege.vicc-ember írta:kábé egyiket se nyertétek még meg, de javíts ki ha tévedek. az meg hogy meddig juttok a kutyát nem érdekel, ha az nem az 1. hely lesz.Európában viszont-úgy tűnik-eredményben is jobbak vagyunk.
Jó BL meccsnézést a tv-ben.
kábé egyiket se nyertétek még meg, de javíts ki ha tévedek. az meg hogy meddig juttok a kutyát nem érdekel, ha az nem az 1. hely lesz.Európában viszont-úgy tűnik-eredményben is jobbak vagyunk.
Jó BL meccsnézést a tv-ben.
Második félidőben eléggé föléjük nőttünk ha nézted a meccset....aztán jött nálunk hátul egy hiba,és az ellen kihasználta,ha ilyen %al használná ki a madrid épp aktuális ellenfele is a helyzeteit akkor még előnyőtők se igen lenne...de nem ez van,kár róla beszélni.CS0ki írta:De ahhoz is túl hosszú, hogy mákkal legyen megmagyarázva. Azért a második félidőben még volt 1-2 nagy helyzete a Villarrealnak, szépen játszottak.Ez már túl hosszú folyamat,h ne legyen dühítő..