Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, izlések, meg minden.lionelmessi19 írta:Hát mondjuk én bal védőről lévén szó vagy Abidal-t, vagy Ashley Cole-t, vagy Evrát, vagy épp Zambrottát tartom ott a legjobbnak.LG írta:Én meg őt tartom azon a poxton a legjobbnak
Lahm szerintem nem ér oda hozzájuk, de hát ízlések és pofonok
Hiába jobblábas, mindig is baloldalon játszott. Viszont tudná cserélgetni a helyét ZambrottávalZozzy 5 írta:Gamenak válaszolva, de, jobblábasEzért is gondolom, hogy könnyen megállná a helyét a jobb oldalon is.
Hát mondjuk én bal védőről lévén szó vagy Abidal-t, vagy Ashley Cole-t, vagy Evrát, vagy épp Zambrottát tartom ott a legjobbnak.LG írta:Én meg őt tartom azon a poxton a legjobbnak
Sztem Lahm-ban nincs semmi különös, teljesen átlagos védő. Egyáltalán nem olyan, akire érdemes költeni.Zozzy 5 írta:Nem kérdés, bombaigazolás lenne...
A szélső védő poszton eléggé feledésbe merült mostanába Lahm neveSztem megszerezhető lenne és tudna is a jobb oldalon játszani.
Ő eredetileg jobblábas nem?Zozzy 5 írta:Lahm neveSztem megszerezhető lenne és tudna is a jobb oldalon játszani.
Én nekem nagy kedvnecem, de ő is inkább a balon él, és inkább jobb oldali védő kéne pl. Alves. De Lahmnak is örülnék.Zozzy 5 írta:Nem kérdés, bombaigazolás lenne...grecki írta:"FC Barcelona have made an official approach to AS Roma for Cristian Chivu"
A szélső védő poszton eléggé feledésbe merült mostanába Lahm neveSztem megszerezhető lenne és tudna is a jobb oldalon játszani.
Nem kérdés, bombaigazolás lenne...grecki írta:"FC Barcelona have made an official approach to AS Roma for Cristian Chivu"
grecki írta:"FC Barcelona have made an official approach to AS Roma for Cristian Chivu"
Öngólokat úgysem kaptunk mostanában...Game90 írta:Rákéne hajtani, lehet, hogy megoldódnának a védőgondok![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=139431
![]()
Elnézést, kevertem!Zozzy 5 írta:Én ebbe nem szóltam belelionelmessi19 írta: Vito, Én azt írtam, ha visszaolvasol, h ő a szakember, Zozzy írta h szerinte a mögötte álló csapat a "ludas"
![]()
Vito, Én azt írtam, ha visszaolvasol, h ő a szakember, Zozzy írta h szerinte a mögötte álló csapat a "ludasVito írta:lionelmessi19 írta:Szerintem Ő is ért a dologhoz rendesen, de hát nem tudhatjuk ...![]()
![]()
hogy a francba ne értene?
a világ egyik legnagyobb klubjának a vezetését nem adják egy díszpinty kezébe.
...nem is értem...
lionelmessi19 írta:Szerintem Ő is ért a dologhoz rendesen, de hát nem tudhatjuk ...
Szerintem Ő is ért a dologhoz rendesen, de hát nem tudhatjuk ...Atesz írta: Sztem inkább csak rohatd jó pénzügyi szakemberekkel vette körbe magát, akik ilyen jól tudták stabilizálni a klub anyagi helyzetét.
Elmondom neked, hogy Zambi eredeti posztja még anno. Bariban asszem a jobb odlali középpályás volt...barca99 írta:Zambrotta eredeti posztja nem balhátvéd? Mert akkor Alves-re kéne ráhajtani. Mondjuk a Zambi - Abidal szél sem lenne rossz, de az első verzió mégiscsak jobb lenne, + Alvesnek nem nagyon kéne hozzászokni a spanyol focihoz, míg Abidalnál ez jelenthet problémát a kezdetekben.