Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De igen, helyre igazítottál. Ennyi.gekkodan írta:Tamás,
Nem igazítalak helyre, csak jelzem, hogy ez egy közösség, sok résztvevővel. Előfordulnak emberi hibák, véletlen lezárták a topicot. Ettől még nem kell ilyen stílusban reklamálni, osztogatni és attól, mert 3 éve vagy itt, ugyanannyi jogod van, mint másnak, mégis puffogtál. Kicsit több békességgel az ellenségek számát is le lehet csökkenteni és más lelki nyugalmát is megőrzöd. Megéri
Énis neten néztem inkább. Guangdong TVsocio66 írta:nana..Demonhunter írta:
Inkább nézem üzbég-román nyelven a neten mint az SK-nál![]()
![]()
Ja,egyébként a szerdai meccset is az említett adó sugározza.
nana..Demonhunter írta:
Inkább nézem üzbég-román nyelven a neten mint az SK-nál![]()
Inkább nézem üzbég-román nyelven a neten mint az SK-nálsocio66 írta:Igazad van,de sajnos ezt kell elfogadni,legalább látjuk a meccset,nem kell [auto_cenzúra] internettévén keresztül lesni...Demonhunter írta:Elegem van abból a kumma SportKlubból hogy azt hiszik jók meg mindent megvesznek ami csak van közbe egy meccset nem tudnak leadni hiba nélkül!!!![]()
A kommentátorok, az egész bagázs egy nagy x@.r!!!Elegem van!!! Mért nem a Sport1.2 kettő adja a meccseinket??!!
WÁÁÁÁÁ
Igazad van,de sajnos ezt kell elfogadni,legalább látjuk a meccset,nem kell [auto_cenzúra] internettévén keresztül lesni...Demonhunter írta:Elegem van abból a kumma SportKlubból hogy azt hiszik jók meg mindent megvesznek ami csak van közbe egy meccset nem tudnak leadni hiba nélkül!!!![]()
A kommentátorok, az egész bagázs egy nagy x@.r!!!Elegem van!!! Mért nem a Sport1.2 kettő adja a meccseinket??!!
WÁÁÁÁÁ
Segítettem? Jó tudniTamás írta: Vagy talán diktatúra van, ahol az egyik moderátor elkezd balhézni, a másik meg rögtön a segítségére siet? Milyen világot élünk? Vagy mi a célotok? Hogy elveszítsem a fejem? Gyerekek vagytok még ehhez...
Ajha! Hát gratulálok!danko94 írta:Nekem ez az eredmény jött ki![]()
Pár hete még nekem is ilyen lassú volt. Hidd el, én is alig bírtam ki. Aztán hívtunk egy szerelőt, ő hajnali fél kettőig itt volt, de végül megjavította.DaveN írta:http://www.speedtest.net/result/316867491.png
ezt nézzétek meg! talán egy nagyon kicsit mintha lelassult volna a netem... download 3800 kbps körül mozgott végig amiíg mérte csak a végén ugrott fel 1400-ig, az upload pedig 6 kbps XXXXXDDDDD![]()
![]()
![]()
![]()
eszméletlen.... olyan lassú h sztem felakasztanátok magatokat ha most ti ülnétek itt...
ebből az eredményből ez még annyira nem is látszik mer ez durvábbb