Xavi írta:14 győztes bajnoki után ma kikapott a Barca...Istenem, nem lehet mindig nyerni és várható volt, hogy a győzelmi széria sem tarthat örökké...
De könyörgöm, nem kell mindjárt vészharangokat kongatni....Ezt utálom....Persze rögtön mindjárt ki fogunk esni,nem?
Majd jövő 7en javítunk...
Ui.:akinek nem inge....ne vegye magára
Hát azért az Oleguer-Gabri páros megint alkotott, én nem teljesen értem mit keresnek ők itt. Én az egész csapatot gyengének láttam, de ha így tetszik akkor Oleguer gyűlölő vagyok de sztem nem való ide... (Sem Gabri) Ha már katalánt "kell" játszatni akkor már inkább Damia... Egyébként meg számomra zavaró, hogy akármi történjék, Frank nem képes a felálláson változtatni, szerintem nincs semmi repertóárja. Ha jók vagyunk és alázunk akkor is csak ebben a szisztémában cserélgeti az embereket Frankie... És ma meg a legagilisebben játszó Messit sikerült lehoznia, és helyére beküldeni Ezqut. Sztem meg kellett volna próbálni Maxit+Henkét együtt. (Csak sajnos Rijkaard a kétcsatáros játéktól óvakodik mint a tűztől) Mindamellett ennyi benne van egy bajnokságban, mint ahogy Valenciából sem kötelező 3 pontot hozni...(és ez nem előzetes kifogáskeresés)