FC Barcelona 08/09
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A múltkor, nem tudom melyik fórumon arról ment a diskurzus, hogy hány EU-n kívüli játékosunk van. Utánanéztem pár oldalon, és a transfermarkt.de szerint csak Yaya Touré,dos Santos és Eto'o számít futball-külföldinek. Ronaldinho náluk brazil-spanyol - ként van feltüntetve. Azt tudom, hogy tavaly nyártól felvetődött, ill. kérvényezve lett R10 spanyol állampolgársága, de arról eddig nem hallottam hírt, hogy meg is kapta volna. Ha, igen, akkor az elkerülte a figyelmemet.
Valaki hallott valamit efelől?
Valaki hallott valamit efelől?
- Henry
- Jugador del Barça
Subinho írta: - Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni!
Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
- Ön is teljesen jól tudja, hogy soha nem mondtam ilyet.
hát ez nagyon gáz.................

most már tényleg haragszom rá... Segget csinált a szájból...
Nem igazán félek oleguretől... jobbszélen van 2 ember, balon is 2. Középen 4. Ő ezek után jön. Sztem max. kupában lehet csere. 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jajj istenem, ez hatalmas.barca0417 írta:sztem is erősebbb a keret, de sok függ majd a hozzáállástól, Ronaldinho formájától is, a sérülésektől(meg OleguertőlvaLe5 írta: Még sokkal többel erősebbek vagyunk![]()
![]()
)

Kezdőként semmi féle képpen nem kell, ha vki lesérül, jó lesz...

Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
AZ ilyet szemközt kéne köpni..... m....s ÁRULÓ! 

- Subinho
- Director del Fútbol
Szemezgetem Saviola nyilatkozataiból. Csak érdekesség képp:
- Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni!
Mit érez akkor, amikor a Barcelona szurkolók árulónak nevezik amiatt, hogy csatlakozott a Rea Madridhoz?
- Nem érzek semmit. Ettől nem leszek sem boldogabb sem szomorúbb.
Eddig azt mondtam megérdemelte a Barca és sajnálom a Nyúlt, most az a véleményem, hogy ez egy kétszínű hazug k*csög!!! Gratulálok neki! Ott r*h*djon meg Madridban!!!
- Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni!
Mit érez akkor, amikor a Barcelona szurkolók árulónak nevezik amiatt, hogy csatlakozott a Rea Madridhoz?
- Nem érzek semmit. Ettől nem leszek sem boldogabb sem szomorúbb.
Eddig azt mondtam megérdemelte a Barca és sajnálom a Nyúlt, most az a véleményem, hogy ez egy kétszínű hazug k*csög!!! Gratulálok neki! Ott r*h*djon meg Madridban!!!
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Még sokkal többel erősebbek vagyunknoname írta:Nagyon remélem h elkerülnek a sérülések, de ha mégis, akkor most legalább 2 csatárt tudunk pótolni, tavaly meg egyet se.Ennyivel mindenképp erősebbek vagyunk.

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Igen, de lehet hogy idén lesérül messi és roni egyszerre , akkor nem nyerünk mecset ám.:Snoname írta:Nem volt valami jó a balbekk és az volt az egyik nagy probléma. A másik nagy gond a sérülésekkel volt tavaly, de most h itt van Henry, még ha neadjisten kidől a tridentéből valaki, még akkor se lesz gond.És még ott van Dos Santos is.Amire abszolút nem lehetett számítani, az Edmilka katasztrófális teljesítménye.

- noname
- Llegenda del Barça
Nem volt valami jó a balbekk és az volt az egyik nagy probléma. A másik nagy gond a sérülésekkel volt tavaly, de most h itt van Henry, még ha neadjisten kidől a tridentéből valaki, még akkor se lesz gond.És még ott van Dos Santos is.Amire abszolút nem lehetett számítani, az Edmilka katasztrófális teljesítménye. 

A Fifa egy szégyen
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Tavaji szezon előtt hol láttál gyenge pontot? Én sehol...noname írta:A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ez a csapat nagyon sokra lehet képes.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
a tavalyira is ezt mondtuk...noname írta:A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ez a csapat nagyon sokra lehet képes.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, kihagytad Dos Santost!varga tamás írta:
Csatár, támadó szekció: Eto'o, Messi, Henry, R10, Guddy, Krkics (remélem felhozzák).
Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- barca0417
- Entrenador del Barça
sztem is jó ez a keret, sőt.....de sztem Oleguer nagyon kilóg belőle, helyette szívesen látnám Olmot, vagy Piquét.varga tamás írta:Azért belegondoltam a következő évi keretünkbe, és igencsak erősnek néz ki.
Kapus: VV, Jorquera, Rubén;
Védelem: Belletti, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Thuram, Oleguer, Gabi Milito (ha jön);
Középpálya: Yaya Touré, Xavi, Deco, Iniesta, Edmilson, dos Santos, Márquez (itt is bevethető vkp-ként);
Csatár, támadó szekció: Eto'o, Messi, Henry, R10, Guddy, Krkics (remélem felhozzák).
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért belegondoltam a következő évi keretünkbe, és igencsak erősnek néz ki.
Védelem: Belletti, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Thuram, Oleguer, Gabi Milito (ha jön);
Középpálya: Yaya Touré, Xavi, Deco, Iniesta, Edmilson, dos Santos, Márquez (itt is bevethető vkp-ként);
-
- Llegenda del Barça
Hát, remélem, én is jobban örülnék, ha érzetnénk vele, hogy ő is csak egy játékos. Ettől függetlenül én még mindíg úgy érzem, hogy ő szent és sérthetetlenFCB_gábor írta:eddig valóban így volt, de ezidáig nem is volt aki beállhatott volna a helyéreZozzy 5 írta:Ronnie lehet akármilyen formában, ő akkor is kezd
most már van

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Szerintem akkor nem nagyon játszana Henry mert Ronaldinho nagyon jó lesz kövi idényben!Bagossy1 írta:Szerintem néha Ronaldinho helyére kéne berakni Henryt. (Amikor Ronaldinho nincs formában)