Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy kicsit régebb óta vagyok itt mint te szóval hagyjál békén a madridistáddal....erre mindig is ugrottam....Ronaldinho #10 írta:Atesz írta:Ebben most mi olyan rohadt vicces???Mihu írta:Hajrá Barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Madrista....
Ha látni lehetne rajta,hogy akar,meg küzd,meg FUT,akkor ez így oké lenne,de még a jelét sem lehet rajta felfedezni...de nem csak vele van ez így..a másik brazil haverjára is illenek ezek a jelzők...Decora!Lionel86 írta:Azért ez egy kicsit dúrva hsz volt nem gondolod!!!Azért mert nem megy neki ebben a szezonba? Igazad van akkkor takarodjon és semmire kellő, de amit előtte művelt arra te biztos nem emlékszel,mert akkor nem mondanál rá ilyet!!!Messinho írta:Hát azt hiszem, hogy ma a csapatunk bebizonyította a kételkedőknek, hogy
Frankinek semmi keresnivalója nincs a Barcánál!!!
Hetek óta megy a vita Ronaldinhoról és a Milanról, eljött az idő, hogy eladjuk ezt a semmire kellőt, nincs helye a csapatban!!!!
noname írta:Én most egy embert nagyon sajnálok:Messi.
Fantasztikusan játszott a múltkor és most végig kellett nézze ezt az elszomorító meccset. Talán ha játszott volna....De már mindegy.
de nem játszik, mert rijkaard a saját játékosai pill formáját sem tudja felmérni, hibát hibára halmoz.noname írta:Én most egy embert nagyon sajnálok:Messi.
Fantasztikusan játszott a múltkor és most végig kellett nézze ezt az elszomorító meccset. Talán ha játszott volna....De már mindegy.
Atesz írta:Ebben most mi olyan rohadt vicces???Mihu írta:Hajrá Barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az a vicces ahogy játszunk ma...ja bocs, ez minden csak nem játékAtesz írta:Ebben most mi olyan rohadt vicces???Mihu írta:Hajrá Barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azért ez egy kicsit dúrva hsz volt nem gondolod!!!Azért mert nem megy neki ebben a szezonba? Igazad van akkkor takarodjon és semmire kellő, de amit előtte művelt arra te biztos nem emlékszel,mert akkor nem mondanál rá ilyet!!!Messinho írta:Hát azt hiszem, hogy ma a csapatunk bebizonyította a kételkedőknek, hogy
Frankinek semmi keresnivalója nincs a Barcánál!!!
Hetek óta megy a vita Ronaldinhoról és a Milanról, eljött az idő, hogy eladjuk ezt a semmire kellőt, nincs helye a csapatban!!!!