2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ajj... Azthittem ezt nem kell megmagyarázni. Szerintem Te sem gondoltad komolyan.Monti írta:Hogy lehet jó értelemben fejelgetni a repülőket..nagyon fáj az
Az a helyzet hogy, ha befejeled a reptérre, 1-0 neked, és az máris több, mint most a Barcának.Hogy lehet jó értelemben fejelgetni a repülőket..nagyon fáj az
van ronaldinho gaucho topic pls ez oda valókistamas írta:nem tudom h ti hogy vagytok azzal h ronaldinhot eladták sztem óriási nagy baromságot csinált a klubvezetés az eladásával!:( mert azért még mindig ott van a legjobbak között akárki akármit mond!
Nézed az olimpiát? kina és uj-zéland ellen mutatott valamit, de ez közel sem egy seria a...Rivaldo sorsára fog jutni, mi pedig szárnyalunk tovább nélküle...kistamas írta:nem tudom h ti hogy vagytok azzal h ronaldinhot eladták sztem óriási nagy baromságot csinált a klubvezetés az eladásával!:( mert azért még mindig ott van a legjobbak között akárki akármit mond!
Hogy lehet jó értelemben fejelgetni a repülőket..nagyon fáj azMessa írta:Ha a hülyeségtől nőni lehetne, már páran fejelgetnék a repülőket...risubarcafan írta:Pinto az Winetou leszármazottja? :SPersze, jó értelemben mondom.
Ha a hülyeségtől nőni lehetne, már páran fejelgetnék a repülőket...risubarcafan írta:Pinto az Winetou leszármazottja? :S
Hát ezt a kifejezést még nem ismertemMonti írta:abreu írta:Guddy nagyon akar. Ő se rossz
Ő mindig nagyon akar csak néha az az érzésem hogy túl nagyot akar fingani és beszarik..ha érted mire gondolok
abreu írta:Guddy nagyon akar. Ő se rossz
Nagyon akar??? Mindjárt idesz*rja nektek Disney land-et, és ti csak annyit mondtok, hogy nagyon akar??????????Guddy nagyon akar. Ő se rossz
Az bizony rózsaszíncsabimo írta:Szerintem elegántos, nincs köze a b.zisághoz, talán ha rózsaszinben lenneBogi63 írta:Guardiola úgy öltözködik, mint egy rossz b*zi.
risubarcafan írta:Pinto az Winetou leszármazottja? :S
Max akkor lenne jó, ha NEM GOMBOLNÁ BE NYAKIG AZ INGET!!!Szerintem elegántos, nincs köze a b.zisághoz, talán ha rózsaszinben lenne
Éledezünk, de minnyár vége az 1.félidőnek, azt jönnek gondolom a cserék, szal ez egy rövid álom lesz.. azt kiderül cserék mit alkotnakMessa írta:Na kicsit ébredezünk. Jókor.
apámnak ninc sis kalapácsaMessa írta:Nem, egyáltalán nem erről van szó. Volt 1 kis nézeteltérésünk, de ennyi. Megbeszéltük. Vége az offnak. Bocs.skadi írta:srácok haló!!!
most komolyan azt játszátok ki a nagyobb barca fan?
lehet inkább fel kéne nöni,vagy szólok apukámnak,akinek akkora kalapácsa van mint egy lada
Remélem 2. félidőben jönnek a nagyágyúk.
SergioB van a mezén úgyhogy valószinüleg.Monti írta:Busquets ....lehet hogy ő sergio nemtomMessa írta:Azta.... Mekkora léc... Sergio?