Fernando írta:
Köszi! Hát remélem meg lesz a fizikai teszt, mert a kondim finoman fogalmazva isszar. Most izomból gyúrok erre, minden nap futás, egy kis kondi és ami kell. Amúgy esetleg van tapasztalatod? Te is jelentkeztél valamenyikbe? Amúgy a Rendőrtisztin tudom, hogy elég szívatós, bátyám is ott végzett egy jó 7-8 éve azóta ő már elég magasra mászott (hogy hova azt max privátba).
Igen, a rendőrtisztire jelentkeztem.
Ott először a fizikai volt. Felülés,függeszkedés, helyből távol ugrás, 2 km-es terepfutás. 25 pont szerezhető max mindenért, 60 ponttól van megfelelt. Szerencsére én már úgy futottam,hogy megvolt az első háromból a 60 pontom, de azért megerőltettem magam,és lefutottam 8 és fél alatt.
Szóval a fizikait lesimáztam.
Egészségügyin tudtam,hogy elkaszálhatnak,mivel 0,75 dioptriás szemüvegem van. Oda is mentem elsőre, egyből elvágtak ott. De végig kellett csinálni az összes többi vizsgálatot,ami délután fél 4ig tartott reggel 8tól. Kellemes volt úgy megcsinálni a hülye teszteket, hogy tudtam esélyem sincs. Itt az egészségügyin van a pszihológiai teszt is, ami egy beszélgetés, de volt iq-teszt, meg egyéb logikai feladatok, életrajz írása...
Hiába volt mindenem kiváló, a szemem miatt nem vettek fel. Pontom is meglett volna még a legmagasabb pontú, bűnügyi nyomozóira is, de hát mit sem értem vele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."