Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta: Köszi! Hát remélem meg lesz a fizikai teszt, mert a kondim finoman fogalmazva isszar. Most izomból gyúrok erre, minden nap futás, egy kis kondi és ami kell. Amúgy esetleg van tapasztalatod? Te is jelentkeztél valamenyikbe? Amúgy a Rendőrtisztin tudom, hogy elég szívatós, bátyám is ott végzett egy jó 7-8 éve azóta ő már elég magasra mászott (hogy hova azt max privátba).
Köszi! Hát remélem meg lesz a fizikai teszt, mert a kondim finoman fogalmazva isszar. Most izomból gyúrok erre, minden nap futás, egy kis kondi és ami kell. Amúgy esetleg van tapasztalatod? Te is jelentkeztél valamenyikbe? Amúgy a Rendőrtisztin tudom, hogy elég szívatós, bátyám is ott végzett egy jó 7-8 éve azóta ő már elég magasra mászott (hogy hova azt max privátba).csababarca írta:Sok sikert hozzá,ott az egészségügyi nem olyan vészes,mint a Rendőrtisztin. Ott mindenbe belekötöttek, Adyligeten viszont még a magasság szintet is rugalmasan kezelikFernando írta:
Szerk.: Igazából fogalmam sincs, hogy mennyi idő múlva adnának időpontot vagy nemtudom hogy megy ez, de nem igazán van már időm. Adyliget, Rendészeti amúgy.
Sok sikert hozzá,ott az egészségügyi nem olyan vészes,mint a Rendőrtisztin. Ott mindenbe belekötöttek, Adyligeten viszont még a magasság szintet is rugalmasan kezelikFernando írta:
Szerk.: Igazából fogalmam sincs, hogy mennyi idő múlva adnának időpontot vagy nemtudom hogy megy ez, de nem igazán van már időm. Adyliget, Rendészeti amúgy.
Ahha mert ismerősöktől akik egy ismerőstől hallották ők is valami 8-9-et mondtak. Igazából mindegy, gondoltam, hogy nem sok, illetve reméltem, mert ha mondjuk 3-4 rongy neadjisten tuti ink kérek beutalót.gergo9 írta:Nyári melóhoz nekem is kellett csinálni akkor 800pénz volt. Gondolom pár százas eltérésnél nem lehet több országszerteFernando írta:
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Fernando írta:Hátha itt tud valaki segítséget nyújtani, bár lehet ink a másik topic lenne rá alkalmasabb. Szóval, én is továbbtanulás előtt állok, tudom is, hogy hova minden zsír, CSAK kell mennem tüdőszűrésre is a fizikai vizsgámhoz.
Nyári melóhoz nekem is kellett csinálni akkor 800pénz volt. Gondolom pár százas eltérésnél nem lehet több országszerteFernando írta:
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Tényleg, nem figyeltem, hosszú napom volt.messideco írta:Dehogy
Akkor nem is mennék oda, ha kellene a négyévi átlagValamelyik társtud. tantárgy átlaga
Kell az érettségi és a 4 évi átlag is.messideco írta:Nah, eldöntöttem:
http://partium.ro/main.php?l=hu&mn=1.0.6.1&ms=1
Ha minden igaz itt tanulok jövőre. Elég érdekes szakok vannak
Nyilván nem csak az itt felsoroltakból akartam válogatni, csak gondoltam előre van valakinek valami tuti jó tippje....Andris írta:Nem mintha nem érnének sokat a személyes vélemények, de mindenek előtt magad kezdj ennek szépen utánajárni. A saját jövődről van szó amigo, ne mások adják az ötleteket első körben.LM10 írta:Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
Nem vagyok otthon a főiskolák, egyetemekben, tudnátok nekem párat ajánlani?
Gépírást meg csak tessék komolyan venni, mert nagyon jó dolog. én 15 éves korom óta tudok, ha épp bennevagyok, szinte gyorsabban írok, mint az élőbeszéd. Elég hasznos sokszor.
nemgáz, én tavaly június óta lusta voltam megkérdezni, h mennyi lett a szóbelimvargaakos írta: Van egy 94% v 96%-os érettségim németből (nem emlékszek hirtelen).
BME-n is van, de ahhoz azért kell egy tanulmányi eredmény... Tavaly 446 volt a ponthatár támogatotton - fizetősen csak 336, de gondolom te se azon akarsz majd lenni... De hajrá, te legalább már tudod hova mész. Én még nem döntöttem el, pedig lassan jelentkezni kéne...LM10 írta:Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
Nem mintha nem érnének sokat a személyes vélemények, de mindenek előtt magad kezdj ennek szépen utánajárni. A saját jövődről van szó amigo, ne mások adják az ötleteket első körben.LM10 írta:Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
A mi programunk olyan volt, h 3 hiba után karó, és nem lehet törölni, maximum egy karaktert visszafelé, de aztis egy külön kombinációval, amit ha észrevett a tanár megint csak karó. Na, azt a kombinációt megtanultam, mert volt, h ott állt mögöttem a tanár és feltűnő lett volna, ha a billentyűzetet nézem...Victor_Valdes írta: szerk.: gépírást szerintem nincs ember aki komolyan veszi, mi Word-be nyomjuk, nincs pénz programra, szal hülyék lennénk nem csalni belőle.
Viselkedési szabályok, étkezésnél, társalgásnál, meg minden ilyen gyökérség.sjd írta:Viselkedési kultúra az mi?
Mert amúgy jól fest belőle az ötös a magatartás hármas mellé