Tanulószoba

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 22:29:25

Fernando írta: Köszi! Hát remélem meg lesz a fizikai teszt, mert a kondim finoman fogalmazva isszar. Most izomból gyúrok erre, minden nap futás, egy kis kondi és ami kell. Amúgy esetleg van tapasztalatod? Te is jelentkeztél valamenyikbe? Amúgy a Rendőrtisztin tudom, hogy elég szívatós, bátyám is ott végzett egy jó 7-8 éve azóta ő már elég magasra mászott (hogy hova azt max privátba).

Igen, a rendőrtisztire jelentkeztem.
Ott először a fizikai volt. Felülés,függeszkedés, helyből távol ugrás, 2 km-es terepfutás. 25 pont szerezhető max mindenért, 60 ponttól van megfelelt. Szerencsére én már úgy futottam,hogy megvolt az első háromból a 60 pontom, de azért megerőltettem magam,és lefutottam 8 és fél alatt.
Szóval a fizikait lesimáztam.

Egészségügyin tudtam,hogy elkaszálhatnak,mivel 0,75 dioptriás szemüvegem van. Oda is mentem elsőre, egyből elvágtak ott. De végig kellett csinálni az összes többi vizsgálatot,ami délután fél 4ig tartott reggel 8tól. Kellemes volt úgy megcsinálni a hülye teszteket, hogy tudtam esélyem sincs. Itt az egészségügyin van a pszihológiai teszt is, ami egy beszélgetés, de volt iq-teszt, meg egyéb logikai feladatok, életrajz írása...
Hiába volt mindenem kiváló, a szemem miatt nem vettek fel. Pontom is meglett volna még a legmagasabb pontú, bűnügyi nyomozóira is, de hát mit sem értem vele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 22:19:04

csababarca írta:
Fernando írta:
Szerk.: Igazából fogalmam sincs, hogy mennyi idő múlva adnának időpontot vagy nemtudom hogy megy ez, de nem igazán van már időm. Adyliget, Rendészeti amúgy. :)
Sok sikert hozzá,ott az egészségügyi nem olyan vészes,mint a Rendőrtisztin. Ott mindenbe belekötöttek, Adyligeten viszont még a magasság szintet is rugalmasan kezelik :wink:
Köszi! Hát remélem meg lesz a fizikai teszt, mert a kondim finoman fogalmazva isszar. Most izomból gyúrok erre, minden nap futás, egy kis kondi és ami kell. Amúgy esetleg van tapasztalatod? Te is jelentkeztél valamenyikbe? Amúgy a Rendőrtisztin tudom, hogy elég szívatós, bátyám is ott végzett egy jó 7-8 éve azóta ő már elég magasra mászott (hogy hova azt max privátba).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 22:13:12

Fernando írta:
Szerk.: Igazából fogalmam sincs, hogy mennyi idő múlva adnának időpontot vagy nemtudom hogy megy ez, de nem igazán van már időm. Adyliget, Rendészeti amúgy. :)
Sok sikert hozzá,ott az egészségügyi nem olyan vészes,mint a Rendőrtisztin. Ott mindenbe belekötöttek, Adyligeten viszont még a magasság szintet is rugalmasan kezelik :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 21:54:17

gergo9 írta:
Fernando írta:
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Nyári melóhoz nekem is kellett csinálni akkor 800pénz volt. Gondolom pár százas eltérésnél nem lehet több országszerte
Ahha mert ismerősöktől akik egy ismerőstől hallották ők is valami 8-9-et mondtak. Igazából mindegy, gondoltam, hogy nem sok, illetve reméltem, mert ha mondjuk 3-4 rongy neadjisten tuti ink kérek beutalót. :D

Köszi a gyors választ!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.02.07. 21:55:59-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 21:54:08

Fernando írta:Hátha itt tud valaki segítséget nyújtani, bár lehet ink a másik topic lenne rá alkalmasabb. Szóval, én is továbbtanulás előtt állok, tudom is, hogy hova minden zsír, CSAK kell mennem tüdőszűrésre is a fizikai vizsgámhoz.

Már nincs időd beutalód kérni?
Hova mész egyébként tovább,ha szabad megkérdeznem?
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.07. 21:51:47

Fernando írta:
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Nyári melóhoz nekem is kellett csinálni akkor 800pénz volt. Gondolom pár százas eltérésnél nem lehet több országszerte
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 21:37:52

Hátha itt tud valaki segítséget nyújtani, bár lehet ink a másik topic lenne rá alkalmasabb. Szóval, én is továbbtanulás előtt állok, tudom is, hogy hova minden zsír, CSAK kell mennem tüdőszűrésre is a fizikai vizsgámhoz.

Tudom, hogy a google a barátom de konkrét összeget nem találtam csak hieroglifákat és néhány vastagon szedett óhéber írásjelet.

Ez minden kórházban ugyanannyi vagy változó?
messideco
Presidente del Barça

2011.02.07. 21:36:52

Hát öö, 9,50, a tízes nem igazán jött ki :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.07. 21:32:37

messideco írta:Dehogy :P
Akkor nem is mennék oda, ha kellene a négyévi átlag :D Valamelyik társtud. tantárgy átlaga :D
Tényleg, nem figyeltem, hosszú napom volt. :P Akkor így ez a bizonyos átlag 10es.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.07. 21:30:48

Dehogy :P
Akkor nem is mennék oda, ha kellene a négyévi átlag :D Valamelyik társtud. tantárgy átlaga :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.07. 21:26:31

messideco írta:Nah, eldöntöttem:
http://partium.ro/main.php?l=hu&mn=1.0.6.1&ms=1
Ha minden igaz itt tanulok jövőre. Elég érdekes szakok vannak :)
Kell az érettségi és a 4 évi átlag is. :P Amúgy érdekesnek tűnik.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.07. 21:18:30

Nah, eldöntöttem:
http://partium.ro/main.php?l=hu&mn=1.0.6.1&ms=1
Ha minden igaz itt tanulok jövőre. Elég érdekes szakok vannak :)
Kép
Jayden
Jugador del Barça

2011.01.31. 20:00:43

Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem továbbtanulással kapcsolatban. Ha felsőfokú képzésre megyek, vagyis ha felvesznek, akkor utána ugyanúgy lehet alapképzésre jelentkezni? Vagy ez sulitól függ?
Informatika irányba szeretnék továbbmenni gazdaságiinf.,mérnök inf.,programozó inf ezek alapfokú képzések és a webprogramozó lenne a felsőfokú képzés.
Ezekről van valami véleményetek vagy tapasztalataitok?

Előre is köszönöm!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.31. 18:44:38

Érdeklődnék, hogy Szoftver technológia I. illetve Számítógépes architektúrákról ki mit tud? Mennyire nehéz az anyag, nehéz e elvégezni a tárgyat? Már csak azért kérdezem, mert 2. félévben lesznek, és ütközik is. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
messideco
Presidente del Barça

2011.01.29. 18:43:44

http://szekelyhon.ro/galeriak/view/838/ ... mnaziumban

Szalagavató :D
A mi osztályunk a Mézga család c. rajzfilm egy epizódját adta elő. Én Blöki voltam 8)
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.01.23. 21:25:15

Andris írta:
LM10 írta:Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
Nem vagyok otthon a főiskolák, egyetemekben, tudnátok nekem párat ajánlani?
Nem mintha nem érnének sokat a személyes vélemények, de mindenek előtt magad kezdj ennek szépen utánajárni. A saját jövődről van szó amigo, ne mások adják az ötleteket első körben.

Gépírást meg csak tessék komolyan venni, mert nagyon jó dolog. én 15 éves korom óta tudok, ha épp bennevagyok, szinte gyorsabban írok, mint az élőbeszéd. Elég hasznos sokszor.
Nyilván nem csak az itt felsoroltakból akartam válogatni, csak gondoltam előre van valakinek valami tuti jó tippje....
Amúgy van ilyen továbbtanulási könyv, majd azt beszerzem. Iskolák vannak benne.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:23:19

vargaakos írta: Van egy 94% v 96%-os érettségim németből (nem emlékszek hirtelen :oops: ).
nemgáz, én tavaly június óta lusta voltam megkérdezni, h mennyi lett a szóbelim :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.01.23. 21:19:20

LM10 írta:Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
BME-n is van, de ahhoz azért kell egy tanulmányi eredmény... Tavaly 446 volt a ponthatár támogatotton - fizetősen csak 336, de gondolom te se azon akarsz majd lenni... De hajrá, te legalább már tudod hova mész. Én még nem döntöttem el, pedig lassan jelentkezni kéne... :?
vargaakos
Capitá del Barça

2011.01.23. 21:15:45

Most nyilvánosságra hozom saját félévimet és kérek majd pár tanácsot is, mert jövőre végzek 5 éves középiskolában. Szóval egészen jó ésszel sikerült megszületnem, így a helyi általános ill. közeli középiskolában még csak egyféle osztályzat került a bizonyítványokba (5). :) (Nem, nem vagyok stréber. Sportolok (kondi, foci), gépezek, a barátaimmal vagyok, filmeket nézek, van magánéletem stb. napi fél-1,5órás tanulással sikerül ezt elérni + majdnem maximális figyelem az órákon)
Van egy 94% v 96%-os érettségim németből (nem emlékszek hirtelen :oops: ). Ezenkívül ez év végén vagy októberben készülök érettségizni fizikából és matekból középszinten. Majd jövő év végén matekból emelt szinten.
A jövőmről még nagyon homályos a kép, a reál tárgyak érdekelnek, szóval ilyen irányban gondolkodok. Nézegettem a mérnöki szakokat illetve a gyógyszerészeti szakot is. A legnívósabb mérnököket ha jól tudom a BME-n képzik, itt láttam a mechatronikai mérnök szakot amit néztem, csak nem igazán tudom mit takar.
Ha vki jár oda (bármelyik szak) és tudna nekem kisebb összefoglalót írni azt megköszönném.
(bocs a hosszú hsz-ért, kösz ha elolvastad)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 21:14:53

Nem mintha nem érnének sokat a személyes vélemények, de mindenek előtt magad kezdj ennek szépen utánajárni. A saját jövődről van szó amigo, ne mások adják az ötleteket első körben.

Gépírást meg csak tessék komolyan venni, mert nagyon jó dolog. én 15 éves korom óta tudok, ha épp bennevagyok, szinte gyorsabban írok, mint az élőbeszéd. Elég hasznos sokszor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.01.23. 21:17:12-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:13:28

Victor_Valdes írta: szerk.: gépírást szerintem nincs ember aki komolyan veszi, mi Word-be nyomjuk, nincs pénz programra, szal hülyék lennénk nem csalni belőle. :D
A mi programunk olyan volt, h 3 hiba után karó, és nem lehet törölni, maximum egy karaktert visszafelé, de aztis egy külön kombinációval, amit ha észrevett a tanár megint csak karó. Na, azt a kombinációt megtanultam, mert volt, h ott állt mögöttem a tanár és feltűnő lett volna, ha a billentyűzetet nézem... :lol:
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.01.23. 21:11:16

Valaki nem akarja megmutatni, hogy BP7 (Borland Pascal 7) -ben milyen jo?:D
Kellene egy programot irni, pl. egy egszeresen lancolt lista-ba beszurunk egy elemet, az n. elem utan, es ezt grafikusan abrazolni).

Keddre kellene, es nincs turelmem hozza. :lol:
Azt hiszem ez 2-es lesz.
LM10
Director del Fútbol

2011.01.23. 21:00:54

Srácok döntöttem: Média és kommunikáció szakon fogok továbbmenni. Ebből sok mindent lehet tanulni, és akármi lehet majd később ezen a területen.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.23. 20:58:02

sjd írta:Viselkedési kultúra az mi?
Mert amúgy jól fest belőle az ötös a magatartás hármas mellé :D
Viselkedési szabályok, étkezésnél, társalgásnál, meg minden ilyen gyökérség. :D

Magatartás hármas az úgy jött össze, hogy dohányzóba cigizésen kapott az ügyeletes tanár, az kapásból egy ofői, szaktanárik meg mert nagy a pofám. :D ..meg pár igazolatlan hiányzás. :D

szerk.: gépírást szerintem nincs ember aki komolyan veszi, mi Word-be nyomjuk, nincs pénz programra, szal hülyék lennénk nem csalni belőle. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.23. 20:57:39

Gépírást ne is mondjátok! :-&
Tavaly évvégén az rontotta le az átlagom, úgy h simán megvolt a jobb jegy, de a tanár hülye volt. Egyik gyereket (igaz félévben) megbuktatta, úgy, h az a srác vt a legjobb tanuló az osztályban.... :roll:
Akkor szakadt el nálam a cérna ezzel a sz.r tantárgynál, amikor több, mint kétszer leírtam az adott szöveget, de mivel többet írtam, valószínű volt, h többet is hibázok és 1es lett, úgy h TZ-nek számított. Akkor ideges voltam, mer, h mekkora egy ___ ez a tantárgy, de mostmár csak röhögök ezen :lol:
Addig próbáltam normálisan csinálni, utána már nem érdekelt és nem vakon csináltam.
Mondjuk igazából nem is magát a tantárgyat, hanem a programját meg a tanárunkat utáltam ... :roll: :lol:
Lezárt