Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
sajnos 90%, h világtalan petike fogja közvetíteni, vagy vmelyik celebkommentátor... (vasárnap 9es meccs mindig a sportklubon vanalbicelesteX írta:Hello!Közvetíti valamelyik csatorna ma a meccset?Köszi!
Szted mit csináljon az ellenfél? egész pályás letámadással és a saját játékát játszva rákényszeríti az ellenfelet arra h betömörüljön, ezért lehetőségükhöz mérten lezárják a széleket, ahonnan befelé tör a csapat. Nem nagy ördöngősség ez, ha jó napja van az ellenfélnek bmi előfordulhat, persze nem olyan gyakran szokott.herlius írta:Dehogynem tudnak! Ellenünk. Hetek óta szinte minden csapat élete formáját nyújtja védekezésben a Barca ellen, következő héten meg csak lézengenek a pályán. Múlt héten ugyanez a csapat kb. 15 ziccerből 2 kapott góllal megúszta, most meg négyet kapnak ettől a szánalmas Real-tól. Vicc...
Ez azért van,mert amíg a Barcától tartanak és 9-10 emberrel védekeznek,kontrákra építve, addig a realon látják,hogy verhető,így ellenük nem tömörülnek be,hanem támadólag lépnek fel - mint pl. most a Bilbao. Ennek viszont az a hátulütője,hogy a Madrid - Robbennel az élen - kontrákat tud vezetni, félig felállt védelemmel szemben pedig lényegesen könnyebb dolguk van. Ehhez pedig ha hozzátesszük,hogy a real nem áll hadilábon a szerencsével és a bírók is általában nekik fújnak - pl a most 2 gólt szerző Huntelaart már az elején leküldhették volna,Heinze is legalább egy sárgát érdemelt volna - akkor kiderül,hogy így még egy rosszabb formában lévő csapat is tűzközelben maradhat.Jó példa erre a mostani real. Persze azért még illik megjegyezni,hogy a spanyol nem a legerősebb bajnokság. Az angol csapatok sokkal erősebbek, a négy nagy angol csapattal az elmúlt években a spanyolok közül csak a Barca tudta felvenni a versenyt - sajnos csak 2005-2006-ban. 2004-2005-ben a Chelsea,2006-2007-ben a Liverpool,2007-2008-ban pedig a MU ütött el bennünket. Ebben az évben is nagyon úgy néz ki,hogy a 4 angolon kívül egyedül a Barcának van esélye BL-t nyerni ( esetleg a Bayernnek,bár őket nem tartom olyan erősnek,mint a Barcát).herlius írta:Dehogynem tudnak! Ellenünk. Hetek óta szinte minden csapat élete formáját nyújtja védekezésben a Barca ellen, következő héten meg csak lézengenek a pályán. Múlt héten ugyanez a csapat kb. 15 ziccerből 2 kapott góllal megúszta, most meg négyet kapnak ettől a szánalmas Real-tól. Vicc...
Szerintem meg a Bilbao védelme egy hulladék. Szánalmasan gyengék.vlxe írta:Rúghat akárhány gólt ez a madrid, attól még ez a játék egy hulladék...
Heinze megmutatta itt is-ott is...pety27 írta:hát ebből nem lesz sajnos bilbao pont....de mind1,ennyi örömük legyen![]()
ha a bajnokságból ki lehetne esni évközbe,onnan is kiesnének,europai szinten sehol nincsennek
szerk:közben 1-2
Hát igen, mondjuk én már az x-nek is örülnék ,mert abban szinte biztos vagyok ,hogy a Real egy gólt szerez, vagy talál egyet valaki.pitta19 írta:Nagyon remélem, hogy a Bilbao ma megrángatja a Margit bajszát, jó lenne holnap az Almeria ellen úgy pályára lépni, hogy 9 pontra növelhetjük az előnyünket.
Én ezt úgy tudom, hogy: "Kell egy csapat!" A végy egy jó kapust is valamiféle bölcsesség, de szerintem máshonnan származik.Ede72 írta:Nekem csak az a meglátásom, hogy a Barca minden postján olyan játékos játszik, aki a saját helyén a világ elsö öt legjobbja között ott van.
Ez minden posztra érvényes, bal hátvédtól a jobb szélsőig
És a kapusunk? nehogy már benne legyen az első 50 ben??
Aranyszabály, Minarik Ede szerint: ..kell egy kapus, vagy végy egy jó kapust, Na Valdes nem az és kész...néha benne is elakad a labda ezt elismerem, azt is hogy Cech is hibázik néha, ez is igaz, de ha már őt említed, a kettő között ha zongorázni tudnám a különbséget én lénnék Kocsis Zoltán, minimum![]()
De mindegy nem meggyőzni akarlak csak a véleményemet mondtam el.
Ami pedig Cech születendő gyermekét illeti..én elég sokat voltam Londonban és Barcelónában is...hát én inkább Barcelónában nevelném fel az tuti