Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.02. 19:58:44

Barcaman okfejtésével maximálisan egyetértek. Nemespatro, azt légyszi mondd már meg, hogy Fabregas ugyan ki helyett férne be a kezdőbe? :) Xavi vagy Iniesta? Egyiksem, úgyhogy nem létszükséglet. Nem bánom ha jön, de nekem nem ő a legfontosabb.

Vele kapcsolatban inkább az lenne érdekes, hogy Iniesta mit tudna balszélsőként csinálni egy Xavi-Fabregas támogatással, mert szerintem egyértelműen jobb lenne, mint Keitával vagy akárkivel. Az ő gyenge szereplését balszélső poszton inkább annak tudom be, hogy nem kap megfelelő támogatást a középpályáról, de félreértés ne essék, egyáltalán nem ragaszkodom emiatt Cesc leigazolásához. Amíg Xavi bírja, addig nem kell, bár az sejtet valamit, hogy Xavi vele kampányolna. :)

Éppen az imént (illetve főleg az első bekezdésben) említett dolgok miatt én David Silvát látnám itt legszívesebben. Balszélső meglenne Pedróval kiegészülve és a középpályán is pihenési lehetőséget adna Xavinak és Iniestának. Arról nem is beszélve, hogy akár Messit is tudná pótolni.. (hasonló ballábas játékos, aki jobbról rendszeresen befele cselez, általában nem is akárhogyan)

szerk.: Aki szerint Fabregas vkp-nak jönne, vagy egyáltalán azt gondolja vkp-ként ér valamit, az sürgősen gondolkozzon el rajta...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.02. 19:52:16

Valdes
D.Alves Puyol Piqué Abidal

Iniesta Fabregas Xavi
(Touré;Keita;Bus.)
Messi Ibra Silva(Bojan)
(Pedro)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.02. 19:49:40

nemespatro írta:szerintem jöjjön Fabregas simán be fog férni a kezdőbe plusz még egy balszélső aki lehetne David Silva vagy akár Ribery
A kezdőbe akkor fog beférni, ha Pep pihentetni akarja Iniestát vagy Xavit. Viszont arra néha szükség is lenne, úgyhogy végül is jöhet, de be kell állnia a sorba.
Silva meg szerintem továbbra sem balszélső támadó, akire nekünk szükségünk lenne. Hiába jó játékos, inkább középpályás. De lehet hogy beválna, nem tudom.
Kép
nemespatro
Jugador del Barça

2010.02.02. 19:34:03

szerintem jöjjön Fabregas simán be fog férni a kezdőbe plusz még egy balszélső aki lehetne David Silva vagy akár Ribery
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.02. 19:19:04

nagyatyesz írta: Ha Ini kicsit többet merne lőni, akkor ő is betölthetné a bal szélső posztot!
Ez igaz. De nem lő többet és nem is fog, ami nem baj mert nem ez az ő stílusa. Úgyhogy nem lenne jó ha felmenne balszélsőnek!

Fabregas: Xavi ebben az idényben (és nem csak ebben) majd minden meccset végig játszott. Kihagyhatatlan! Egyszerűen ha rossz formában van akkor is meghatározótagja a csapatnak és elképesztő labdákkal tömi a társakat. Ennek értelmében ha jönne Cesc a nyáron attól Xavi ugyanígy játszana. Ini és Xavi mögött elhelyezkedve Touré. Ő keveset játszik de szerintem ez változni fog és jövőre is velünk lesz :) Az ő "helyettese" Busi. Fabregas ide sem szükséges.

Init meg megint kinek lenne szíve pihentetni :lol: Nekem nem. Plusz még ott van Keita is. Nem beszélve a fiatalakról.... Tény hogy Fabregas klasszis játékos és az érkezésével bombaerős keretünk lenne. DE nem létszükséglet. Rtálás céljából meg nem érdemes kiadni milliókat. Én az új elnök helyében inkább egy klasszis bal szélsővel kampányolnék. :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.02.02. 14:09:33

Tény, hogy hétvégén az Mu visszarúgdosta az Arsenalt a földre...hiába sok jó és tehetséges játékos, messze van a Chelsea és Mu kettőstől! El is hiszem, hogy a világ legbbjaiként számon tartott középpályás nem szeretne érmek nélkül maradni klubszinten. Az Arsenallal erre nem nagyon van esélye.
Szerintem szinte biztos, hogy nyáron jönni fog. Én örülnék neki, mert kell középpályára is egy kis frissítés, egyrészt a rotáció, másrészt a versenyhelyzet növelése miatt. Imádom Xavit, de ő sem lesz már fiatalabb. Ha Ini kicsit többet merne lőni, akkor ő is betölthetné a bal szélső posztot!
katalunya
Jugador d'estrella

2010.02.02. 14:05:05

én azthittem,h az eurobarca fórumozói touré és busquets helyén játszatná cesc-et...mostmár látom h ini és xavi helyén és véleményem szerint akkor csak 1-2 év múlva kéne jönnie cesc-nek miután xavi picit öregebb lett :oops: de most nyáron is jöhet :roll: :D
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
westerngom
Entrenador del Barça

2010.02.02. 12:26:21

Fecooo írta: összegezve: felőlem jöhet Cesc, ha megfelel két feltételnek:
1. nem kerülne sokba...( ezt úgy értem, h esetleg egy Villáéhoz hasonló gesztust gyakorolna, h olcsóbbá váljon...)
2. elviselné a padozást....
vmi azt súgja, h nem fognak teljesülni ezek a feltételek...
- nem, valószínűleg nem fognak teljesülni ezek a feltételek, mert Ő Leo, Xavi, Ini, Ibra,....mögött, csak a 23. "sztár" lenne a Barcaban, míg az ágyúsoknál, Ő az első számú primadonna és körülötte forog a világ!
Arról nem is beszélve, hogy minden játékos alapvetően 1 dolgot szeretne:
- a kezdőcsapatban kergetni a bőrt, nem pedig a padot koptatni!
Meg is értem, ha ezt nem szívesen adja fel, hisz Ő is csak emberből van. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.02. 12:25:46

Fecooo írta:HOPPÁ!
óvatosan kezelendő, ám figyelemre méltó cikk a Mundo-n!
Bye bye Arsenal!(spanyol nyelven is ez a cikk címe a főoldalon!)
A cikk arra hivatkozik, hogy a hétvégén hozta meg a döntést. De ez szerintem mulatságos, mert kötve hiszem, hogy az volt az első dolga, hogy hétfőn rögtön elmondja ezt a döntését a sajtósoknak :)
Fecooo írta:összegezve: felőlem jöhet Cesc, ha megfelel két feltételnek:
1. nem kerülne sokba...( ezt úgy értem, h esetleg egy Villáéhoz hasonló gesztust gyakorolna, h olcsóbbá váljon...)
Igen, ezeket meg kell lépnie. Én látok esélyt rá, hogy elfogadja. Ugyanis: kedvenc csapatáról van szó + a példaképe lenne az edzője + Xavinak még kb 2 év + Cesc csak 24-25 lesz addigra.
Bár én is reálisabbnak látnám, ha nem most nyáron, hanem majd 2011 nyarán igazolna vissza.

Másik topicban már elmondtam a véleményemet róla: egyszerűen nem tudok mást elképzelni rajta kívül jelen pillanatban, hogy pótolja Xavit pár év múlva. A mi fiataljaink (JdS és Thiago) nem rosszak, de én nem látom bennük az extra potenciált - persze, a szakemberek ezt jobban értik, szóval ez csak az én tippem.
Cesc ráadásul gólerős középpályás (ami nálunk "hiánycikk"), továbbá Angliában fizikálisan megerősödött (a spanyol bajnokság ilyen szempontból könnyebb lesz neki), a játéka tökéletesen passzol a Barcáéhoz (nem véletlenül), szerény és lehajtott fejjel dolgozik. A 3.ik legjobb "Barca-stílusú" középpályás jelenleg - de csak azért, mert nagyon fiatal. Még mindig óriási potenciál van benne, gondoljunk bele, hogy most lesz csak 23 éves!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.02.02. 12:26:51-kor.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.02.02. 12:24:20

Fecooo írta:
Colos írta: Miért, mit csinált Villa?
asszem lemondott volna a fizetése egy részéről...(lehet, h rosszul emléxem...)
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9864

Visszatérve Fabregasra: nagyon jó játékos, de Xavi és Iniesta is jobb nála, ettől még elférne, rengetegszer jött volna már jól idén is. Pep rotációs szisztémája miatt nem hiszem, hogy annyira padozna. Igaz viszont, ha nincs sérülés egy El Clásicón nem lenne kezdő. De ez sem biztos, mert így lehet, hogyha Xavi vagy Ini formánkívül lennének (ritka, de előfordul) akkor máris lenne egy másik alternatíva, ami a csapatminőségében nem jelentene hatalamas különbséget. A keretnek jót tenne, a csapat pénztárcájának nem. Szvsz ez a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Forcabarca8 2010.02.02. 12:28:07-kor.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.02. 12:07:37

Colos írta: Miért, mit csinált Villa?
asszem lemondott volna a fizetése egy részéről...(lehet, h rosszul emléxem...)
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.02.02. 12:05:06

Fecooo írta:Ezt úgy értem, h esetleg egy Villáéhoz hasonló gesztust gyakorolna, h olcsóbbá váljon...)
Miért, mit csinált Villa?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.02. 10:39:19

HOPPÁ!

óvatosan kezelendő, ám figyelemre méltó cikk a Mundo-n!

Bye bye Arsenal!(spanyol nyelven is ez a cikk címe a főoldalon!)

a véleményem Cesc-szel kapcsolatban:
tény, h kivételes játékos, de mind Xavi, mind Iniesta jobb ebben a kategóriában. nyilvánvaló, h egyszerre mindhárman nem szerepelhetnek a kezdőben... ősszel úgy gondoltam, h Iniesta esetleges bal szélen való alkalmazása jó lehetőséget jelent Cesc-nek, h ő is beférjen a csapatba, azonban látjuk, h Ini a középpályára való...
egyébként egyre jobban az az érzésem, h Pedro hosszú távon tökéletes opció lehet a bal szélre, ezért ha oda igazolunk vkit, az max "Silva-kaliber" legyen, ne Ribery és Robinho...

összegezve: felőlem jöhet Cesc, ha megfelel két feltételnek:
vmi azt súgja, h nem fognak teljesülni ezek a feltételek...
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.30. 14:35:10

Visszatérve a szélsőkérdésre(ami már mindenkinek a könyökén jön ki), elmondanám az én véleményem.

Én egyre inkább Bojant favorizálnám azon a poszton. Szerintem rendszeres játéklehetőség estetén nem csak az idei, hanem a tavalyi Henry-t is felülmúlná. Talán idővel több lehetőséghez fog jutni. Mindneképpen megérdemelné. Én drukkolok neki.
Ha mindenképpen igazolunk, akkor Silvát támogatnám!

Hajrá FC BARCELONA!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.30. 14:15:21

LM10 írta:A védelemben jövőre csak 1 kérdés lesz: ki távozik? Mert Középen most 5 játékos van. Puyol-Piqué alap, Csigában pedig Pep teljesen megbízik. Márquez vagy Milito. Mind2 játékosnak 2011-ig szól a szerződése. Milito most épült fel súlyos sérüléséből, Rafa pedig formán kívül játszik, és ha játszik akkor is sok hibával. Érdekes döntés lesz ez a szezon végén.

SZERK:Rafának 2012-ig van szerződése.
Én Militonak mindenképp adnék még bizalmat, főleg, h jó formában tért vissza! Nem tartom elképzelhetetlennek, h egy fél év múlva megint világklasszis formában lesz.
LM10
Director del Fútbol

2010.01.30. 11:13:32

A védelemben jövőre csak 1 kérdés lesz: ki távozik? Mert Középen most 5 játékos van. Puyol-Piqué alap, Csigában pedig Pep teljesen megbízik. Márquez vagy Milito. Mind2 játékosnak 2011-ig szól a szerződése. Milito most épült fel súlyos sérüléséből, Rafa pedig formán kívül játszik, és ha játszik akkor is sok hibával. Érdekes döntés lesz ez a szezon végén.

SZERK:Rafának 2012-ig van szerződése.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.29. 11:33:44

Hát igen, LG és Mikaos, teljesen egyetértek. Robinho nem rossz játékos,de nem nagy kaliber, technikás és ügyes, de nem igazi sportember és nem elég hatékony. 2008-ban nem volt rossz a reálban, de tudjátok a vakok közt... Abból a reálból kiemelkedett volna Bojan vagy Pedro is és ők ráadásul sokkal inkább csapatjátékosok. Robinho már nem annyira fiatal, mint ők, bár nem is öreg (persze vannak később érő típusok) és, ha őszinte akarok lenni még semmit sem mutatott fel. Azért mert pár trükköt meg tud csinálni ne vegyük meg. Másban pedig nem kiemelkedő. Csak kettőt mondok: Silva, Ribéry. Ég és föld. Hozzájuk képest Robinho középszerű játékos. Tudjátok, hogy én Silvát favorizálom, de nem is ez a lényeg. Három értelmes lehetőséget tudok elképzelni és szerintem egyiken sem bukunk nagyot: Vagy Silva, vagy Ribéry, vagy Pedro és Bojan fokozatos beépítése (sztem Pep egyébként az utóbbit favorizálja). Ahogy látjátok ebben Robinho nincs benne...
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.29. 11:07:44

LG írta:Meddig fogtok még Robinho után sírni?
:D
LG írta:Meg azon is el lehet gondolkodni, h a Barca játékosai is kérték, h ne jöjjön :roll:
Szinte csak ezen kell(ene) elgondolkodni, mert ebben minden benne van.

De most őszintén, emberek... mit kezdhetne a Barca egy olyan önző játékossal, akinek a tudása messze elmarad Messi-től?
Mert azt még elnézi az ember, hogyha Messi kicsit önző(nek tűnik), mert tudjuk, hogy a legtöbb esetben jó vége lesz.
De mit kezdjünk Robinho-val, akinek még a legjobb madridi szezonjában is meccsenként kb.5 támadás elhalt azon, hogy elbohóckodta, és elbukott a második védőnél a cselsorozatba.
A legnagyobb baj, hogy még nyaktól felfelé is óriási hiányosságok vannak, és ez az, amit 3 edzője (nem is akárkik!!!) felismert már.

Mindenki fél, mert Henry nem az igazi, mert Pedro/Bojan szerintetek nem tudja majd pótolni, és ezért pánikba estek. De nem kell. Nincs az a pánikhelyzet, ami miatt el kéne fogadni egy Robinho-t :) Van több és jobb választás, legyünk igényesebbek :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.29. 10:29:15

Meddig fogtok még Robinho után sírni? :lol: Robinho annyira kiváló játékos, és annyit bizonyított, h épp most takarodik vissza a Santosba :lol: Remélem sokáig ott is marad.
Robinhonak Európában összesen 2 jó szezonja volt, de a kiválótól az is messze volt. Ezenkívül azt bizonyította, h egy megbízhatatlan játékos, aki brazil elődjeihez hasonlóan szeret az edzések rovására bulizni, a magaviselete is rendkívül problémás, és ezek kihatnak a játékára is. Volt idő, amikor ezt meg lehetett csinálni a Barcában. De ma már más szelek fújnak, így nincs helye ennek biciklis rinyagépnek. Meg azon is el lehet gondolkodni, h a Barca játékosai is kérték, h ne jöjjön :roll:
Azt nem tudom, h meg érte-e leírni ezt a hsz-t, sajnos nem hiszem, h a sok elfogultnak felnyitottam volna a szemét. Úgyhogy további jó sírást. :wink: :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.28. 22:21:12

Lionel85 írta:
LM10 írta:Robinhoval nem lenne gond szvsz. Spanyol liga neki való, 2008-ban ő volt a Real húzó embere. Attól, hogy jön egy vérbeli szélső, én Bojannak is egyre több esélyt adnék. És ha ezt nézzük, hogy Robinho/Bojan lesznek a balszélső alternatívák akkor az már szerintem több mint jó. Nem kell itt aggódni, hogy ő lesz a közegrontó stb. Ibra,Alves-ről is ez volt szóba mielőtt idejöttek volna, és most...mind2-en a legalázatosabban dolgozók közt vannak. Pláne, hogy Robinho ide amolyan "kirekesztettként" jönne, még jobban benne lehet a szerényebb viselkedés. A másik, hogy mivel a City szinte ajándékozni akarja majd a nyáron, ezért 25-30 milláért elhozhatnánk az előtti 35-40 helyett.
Robinho, de főleg Bojan nem szélsők, inkább csatárok. Robinho univerzális játékos, én kimondottan szélsőt vennék majd a nyáron. De nem én vagyok az edző, hanem Pep és én maximálisan megbízom benne.
Henry feladatkörét szvsz tökéletesen ellátnák. Legalábbis Robinho kiváló játékos és már a ligában is bizonyított, sztem Pep megnevelné, Bojan pedig bár még nem soxor játszott ott, de akkor nagyon ígéretes volt. Ezért nem értettem miért nem ővele kezdett Pep. Kishíján megszédültem amikor megtudtam a kezdőt. Egy pár meccs erejéig meg lehetne őt próbálni ott, akkor lehet arra posztra is lenne megoldás a tavaszi szezonban.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.01.28. 20:35:17

LM10 írta:Robinhoval nem lenne gond szvsz. Spanyol liga neki való, 2008-ban ő volt a Real húzó embere. Attól, hogy jön egy vérbeli szélső, én Bojannak is egyre több esélyt adnék. És ha ezt nézzük, hogy Robinho/Bojan lesznek a balszélső alternatívák akkor az már szerintem több mint jó. Nem kell itt aggódni, hogy ő lesz a közegrontó stb. Ibra,Alves-ről is ez volt szóba mielőtt idejöttek volna, és most...mind2-en a legalázatosabban dolgozók közt vannak. Pláne, hogy Robinho ide amolyan "kirekesztettként" jönne, még jobban benne lehet a szerényebb viselkedés. A másik, hogy mivel a City szinte ajándékozni akarja majd a nyáron, ezért 25-30 milláért elhozhatnánk az előtti 35-40 helyett.
Robinho, de főleg Bojan nem szélsők, inkább csatárok. Robinho univerzális játékos, én kimondottan szélsőt vennék majd a nyáron. De nem én vagyok az edző, hanem Pep és én maximálisan megbízom benne.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2010.01.28. 17:37:42

Fernando írta:Én nagyon a nyáron nem bolygatnám meg a csapatot. A védelem kishíján adott. Ha Cáceres megy akkor egy alternatív jobbhátvéd kell a védelembe és ennyi. De ha nem akkor bőven jók vagyunk ilyen téren. Valdés, Pinto. Védelem: Alves, Cáceres, Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij, Milito, Abidal, Maxwell. Szerintem Henrique ismét kölcsön lesz adva, de talán az is benne van, hogy végleg. A középpálya is adott, persze ott már elképzelhetőbb egy igazolás, fpleg ha Hleb megy. Xavi, Touré, Iniesta az alapkezdő, kiegembereknek meg ott van, Keita, Busquets biztos. Remélem szerződést fog kapni Thiago vagy Dos Santos és akkor már 3 biztos ember de ha mindketten, talán 4 biztos ember van már az alternatívák közt. Persze én örülnék, ha Hleb visszatérne. A csatársorral sincs semmi baj. Talán egy bal támadó és kész, de ez sem biztos. Függ Henry-tól, megy-e vagy már csak örökölni lehet a helyet tőle? Pedro-Ibra-Messi, Jeffren, Bojan szerintem tuti. Örülnék, ha visszatérne Keirrison. Bár szerintem ő megint kölcsön lesz adva.
Valaki azért kellene majd, már csak azért is, hogy legyenek új impulzusok, új motiváció ami a változással jár. Amiért Eto'o-nak is mennie kellett. Henry helyére kell valaki mindenképpen. Szerintem inkább Jeffrent léne kölcsönadni, mert akkor Bojan lehet balszélső-csere, Pedro jobbsz. csere Keirrison pedig Ibra cseréje.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.28. 17:22:10

Én nagyon a nyáron nem bolygatnám meg a csapatot. A védelem kishíján adott. Ha Cáceres megy akkor egy alternatív jobbhátvéd kell a védelembe és ennyi. De ha nem akkor bőven jók vagyunk ilyen téren. Valdés, Pinto. Védelem: Alves, Cáceres, Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij, Milito, Abidal, Maxwell. Szerintem Henrique ismét kölcsön lesz adva, de talán az is benne van, hogy végleg. A középpálya is adott, persze ott már elképzelhetőbb egy igazolás, fpleg ha Hleb megy. Xavi, Touré, Iniesta az alapkezdő, kiegembereknek meg ott van, Keita, Busquets biztos. Remélem szerződést fog kapni Thiago vagy Dos Santos és akkor már 3 biztos ember de ha mindketten, talán 4 biztos ember van már az alternatívák közt. Persze én örülnék, ha Hleb visszatérne. A csatársorral sincs semmi baj. Talán egy bal támadó és kész, de ez sem biztos. Függ Henry-tól, megy-e vagy már csak örökölni lehet a helyet tőle? Pedro-Ibra-Messi, Jeffren, Bojan szerintem tuti. Örülnék, ha visszatérne Keirrison. Bár szerintem ő megint kölcsön lesz adva.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2010.01.28. 16:49:35

Szerintem nem szabad hinni az ilyen híreknek. Pep nem olyan edző, aki már most a nyárral és a következő szezonnal foglalkozik. Ő mindig az aktuális feladatára koncentrál. Nem hiszem, hogy most a vezetőség vagy Guardiola ezen töri a fejét.
Nem rég Pep nyilatkozta, hogy az összes átigazolási cikk csak pletyka. Én hiszek neki..
Ronal.10
Entrenador del Barça

2010.01.28. 16:48:11

Sztem egy dolog tuti. Kp-t nem igazolunk egy ideig. Ha csak nem Tourenek tényleg tele lesz a töke h nem játszatja Pep. Vagy vmi brutális sérülés nem lesz. :wink:
Lezárt