2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kezdőbe akkor fog beférni, ha Pep pihentetni akarja Iniestát vagy Xavit. Viszont arra néha szükség is lenne, úgyhogy végül is jöhet, de be kell állnia a sorba.nemespatro írta:szerintem jöjjön Fabregas simán be fog férni a kezdőbe plusz még egy balszélső aki lehetne David Silva vagy akár Ribery
Ez igaz. De nem lő többet és nem is fog, ami nem baj mert nem ez az ő stílusa. Úgyhogy nem lenne jó ha felmenne balszélsőnek!nagyatyesz írta: Ha Ini kicsit többet merne lőni, akkor ő is betölthetné a bal szélső posztot!
- nem, valószínűleg nem fognak teljesülni ezek a feltételek, mert Ő Leo, Xavi, Ini, Ibra,....mögött, csak a 23. "sztár" lenne a Barcaban, míg az ágyúsoknál, Ő az első számú primadonna és körülötte forog a világ!Fecooo írta: összegezve: felőlem jöhet Cesc, ha megfelel két feltételnek:
1. nem kerülne sokba...( ezt úgy értem, h esetleg egy Villáéhoz hasonló gesztust gyakorolna, h olcsóbbá váljon...)
2. elviselné a padozást....
vmi azt súgja, h nem fognak teljesülni ezek a feltételek...
A cikk arra hivatkozik, hogy a hétvégén hozta meg a döntést. De ez szerintem mulatságos, mert kötve hiszem, hogy az volt az első dolga, hogy hétfőn rögtön elmondja ezt a döntését a sajtósoknakFecooo írta:HOPPÁ!
óvatosan kezelendő, ám figyelemre méltó cikk a Mundo-n!
Bye bye Arsenal!(spanyol nyelven is ez a cikk címe a főoldalon!)
Igen, ezeket meg kell lépnie. Én látok esélyt rá, hogy elfogadja. Ugyanis: kedvenc csapatáról van szó + a példaképe lenne az edzője + Xavinak még kb 2 év + Cesc csak 24-25 lesz addigra.Fecooo írta:összegezve: felőlem jöhet Cesc, ha megfelel két feltételnek:
1. nem kerülne sokba...( ezt úgy értem, h esetleg egy Villáéhoz hasonló gesztust gyakorolna, h olcsóbbá váljon...)
2. elviselné a padozást....
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9864Fecooo írta:asszem lemondott volna a fizetése egy részéről...(lehet, h rosszul emléxem...)Colos írta: Miért, mit csinált Villa?
asszem lemondott volna a fizetése egy részéről...(lehet, h rosszul emléxem...)Colos írta: Miért, mit csinált Villa?
Én Militonak mindenképp adnék még bizalmat, főleg, h jó formában tért vissza! Nem tartom elképzelhetetlennek, h egy fél év múlva megint világklasszis formában lesz.LM10 írta:A védelemben jövőre csak 1 kérdés lesz: ki távozik? Mert Középen most 5 játékos van. Puyol-Piqué alap, Csigában pedig Pep teljesen megbízik. Márquez vagy Milito. Mind2 játékosnak 2011-ig szól a szerződése. Milito most épült fel súlyos sérüléséből, Rafa pedig formán kívül játszik, és ha játszik akkor is sok hibával. Érdekes döntés lesz ez a szezon végén.
SZERK:Rafának 2012-ig van szerződése.
LG írta:Meddig fogtok még Robinho után sírni?
Szinte csak ezen kell(ene) elgondolkodni, mert ebben minden benne van.LG írta:Meg azon is el lehet gondolkodni, h a Barca játékosai is kérték, h ne jöjjön![]()
Henry feladatkörét szvsz tökéletesen ellátnák. Legalábbis Robinho kiváló játékos és már a ligában is bizonyított, sztem Pep megnevelné, Bojan pedig bár még nem soxor játszott ott, de akkor nagyon ígéretes volt. Ezért nem értettem miért nem ővele kezdett Pep. Kishíján megszédültem amikor megtudtam a kezdőt. Egy pár meccs erejéig meg lehetne őt próbálni ott, akkor lehet arra posztra is lenne megoldás a tavaszi szezonban.Lionel85 írta:Robinho, de főleg Bojan nem szélsők, inkább csatárok. Robinho univerzális játékos, én kimondottan szélsőt vennék majd a nyáron. De nem én vagyok az edző, hanem Pep és én maximálisan megbízom benne.LM10 írta:Robinhoval nem lenne gond szvsz. Spanyol liga neki való, 2008-ban ő volt a Real húzó embere. Attól, hogy jön egy vérbeli szélső, én Bojannak is egyre több esélyt adnék. És ha ezt nézzük, hogy Robinho/Bojan lesznek a balszélső alternatívák akkor az már szerintem több mint jó. Nem kell itt aggódni, hogy ő lesz a közegrontó stb. Ibra,Alves-ről is ez volt szóba mielőtt idejöttek volna, és most...mind2-en a legalázatosabban dolgozók közt vannak. Pláne, hogy Robinho ide amolyan "kirekesztettként" jönne, még jobban benne lehet a szerényebb viselkedés. A másik, hogy mivel a City szinte ajándékozni akarja majd a nyáron, ezért 25-30 milláért elhozhatnánk az előtti 35-40 helyett.
Robinho, de főleg Bojan nem szélsők, inkább csatárok. Robinho univerzális játékos, én kimondottan szélsőt vennék majd a nyáron. De nem én vagyok az edző, hanem Pep és én maximálisan megbízom benne.LM10 írta:Robinhoval nem lenne gond szvsz. Spanyol liga neki való, 2008-ban ő volt a Real húzó embere. Attól, hogy jön egy vérbeli szélső, én Bojannak is egyre több esélyt adnék. És ha ezt nézzük, hogy Robinho/Bojan lesznek a balszélső alternatívák akkor az már szerintem több mint jó. Nem kell itt aggódni, hogy ő lesz a közegrontó stb. Ibra,Alves-ről is ez volt szóba mielőtt idejöttek volna, és most...mind2-en a legalázatosabban dolgozók közt vannak. Pláne, hogy Robinho ide amolyan "kirekesztettként" jönne, még jobban benne lehet a szerényebb viselkedés. A másik, hogy mivel a City szinte ajándékozni akarja majd a nyáron, ezért 25-30 milláért elhozhatnánk az előtti 35-40 helyett.
Valaki azért kellene majd, már csak azért is, hogy legyenek új impulzusok, új motiváció ami a változással jár. Amiért Eto'o-nak is mennie kellett. Henry helyére kell valaki mindenképpen. Szerintem inkább Jeffrent léne kölcsönadni, mert akkor Bojan lehet balszélső-csere, Pedro jobbsz. csere Keirrison pedig Ibra cseréje.Fernando írta:Én nagyon a nyáron nem bolygatnám meg a csapatot. A védelem kishíján adott. Ha Cáceres megy akkor egy alternatív jobbhátvéd kell a védelembe és ennyi. De ha nem akkor bőven jók vagyunk ilyen téren. Valdés, Pinto. Védelem: Alves, Cáceres, Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij, Milito, Abidal, Maxwell. Szerintem Henrique ismét kölcsön lesz adva, de talán az is benne van, hogy végleg. A középpálya is adott, persze ott már elképzelhetőbb egy igazolás, fpleg ha Hleb megy. Xavi, Touré, Iniesta az alapkezdő, kiegembereknek meg ott van, Keita, Busquets biztos. Remélem szerződést fog kapni Thiago vagy Dos Santos és akkor már 3 biztos ember de ha mindketten, talán 4 biztos ember van már az alternatívák közt. Persze én örülnék, ha Hleb visszatérne. A csatársorral sincs semmi baj. Talán egy bal támadó és kész, de ez sem biztos. Függ Henry-tól, megy-e vagy már csak örökölni lehet a helyet tőle? Pedro-Ibra-Messi, Jeffren, Bojan szerintem tuti. Örülnék, ha visszatérne Keirrison. Bár szerintem ő megint kölcsön lesz adva.