Rinku írta:Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
- Artetat vagy valakit Xaviék mögé igazol a Barca
- Marquez pótlása, egy nem teljesen lutri játékossal
- Alves mögé egy jobbhátvéd
Látom le vagy egy kicsit maradva...
- Matáról már rég szó sincs
- Arteta hosszabbított az Evertonnal
- Márquez pótolva lesz fiatalokkal, illetve alapból van elég középső védőnk
- Alvest tudja pótolni Adriano is és Maxwell is ha kell (nem is akárhogy)
Én a középpályára várnék még talán valakit, nekem aztán mindegy, hogy Özil vagy Masch lesz az, mert egyiknek sem örülnék igazából...
Részemről már kész van a csapat, Thiago, Jonathan fel és ennyi, védelembe még Muniesa vagy Fontás esetleg.
Nálam Touré megtartása lett volna a legjobb igazolás, majd miután távozott, noha Cesc nem vkp, de ő lett volna a nagy igazolás, ugyanis ha jött volna Fabregas, akkor Keita játszhatna vkp-n.
De mivel nem jött Cesc szerintem már nem kell senki idén, félre ne értsetek nem azért, hogy tartsuk a helyet Fabregasnak, csak egyszerűen egy elérhető játékost sem látok a piacon, aki hasznára lenne a csapatnak.
Esetleg én még Hlebet tartanám meg, de mint tudjuk a mester nem szereti őt...
Capoué gyerekről nem tudok sokat, de neki még örülnék, hogy ide igazoljon, nem tudom pontosan mi a posztja, de lényegében egy erős fizikumú fekete srác kéne ide vkp-ra Busi mögé, szerintem legalábbis.
Szerk.: Ja és most nézem elég off vagyok, ezért megjegyezném, hogy így az átigazolási időszak vége felé a legfontosabb az lenne, hogy Zlatan barátunkat megtartsuk, mert eddig minden jel arra mutat, hogy varázsolni fog idén!