2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel így voltam én is.socio66 írta:én a barcás korszaka előtt a legjobb csatárnak tartottam, még a fénykorában lévő eto'o-t is elcseréltem volna rá,emlékszem.
viszont mióta itt van,borzalmasan lebutult a játéka,szinte nem volt olyan extra gólja a szezonban,amire azt mondtam volna,hogy na,ezt csak ő tudta így megcsinálni.
többé-kevésbé beütögeti a ziccereket,meg hajt-küzd és legalább nem akadályozza a támadásokat mint ibrahimovic,de nem nyújt klasszis teljesítményt.
az a vicces hogy az elmúlt két évben iszonyatosan sokat költöttünk a támadókra,miközben bojan szerintem lehozta volna mindkettejük teljesítményét.
persze ez csak találgatás.
margarin írta:Én azért tartom klasszisnak mert ha jó napja van akkor képes egyedül eldönteni egy meccset
socio66 írta:én a barcás korszaka előtt a legjobb csatárnak tartottam, még a fénykorában lévő eto'o-t is elcseréltem volna rá,emlékszem.
viszont mióta itt van,borzalmasan lebutult a játéka,szinte nem volt olyan extra gólja a szezonban,amire azt mondtam volna,hogy na,ezt csak ő tudta így megcsinálni.
többé-kevésbé beütögeti a ziccereket,meg hajt-küzd és legalább nem akadályozza a támadásokat mint ibrahimovic,de nem nyújt klasszis teljesítményt.
az a vicces hogy az elmúlt két évben iszonyatosan sokat költöttünk a támadókra,miközben bojan szerintem lehozta volna mindkettejük teljesítményét.
persze ez csak találgatás.
Nem. És láttam a korábbi meccseit, előző hsz-ben leírtam mindent, ha komolyan gondoltad hogy akkor most ennyivel meggyőzöl akkor megspórolhatod a további karaktereketmargarin írta:Villa nem klasszis?
Pont ezt mondtam, h bízzunk már a fiúkban és ne temessük őket egy vereség után...isu írta:En meg Messit ultetnem le, hatha Pepe elfarad a masodik felidore es nem bir a nyakaban loholni. Kulonben meg klasszikus, vagy nem...a bl serleget ugyis FC Mou viszi haza. O tudja mitol doglik a legy...es a legy ez esetben a Barcelona. Pedig nagyon orulnek, ha a Barca oda vissza verne mourinhot, de sajnos o mar csak ilyen. Barmilyen modszerrel, de megnyeri a parharcokat a jobb csapatok ellen. Az sem kizart, hogy Ronaldo soproget majd a Barca ellen...aztan csak egyszer megy fel egy szogletnel, es golt fejel...ha rugnak egyetlenegy golt is valahogyan, akkor azt az elonyt megtartjak.S.Agüero írta:Én a kövi klasszikuson leültetném a padra, majd a második félidőre becserélném, hátha úgy nagyobb motiváció lenne benne.
En meg Messit ultetnem le, hatha Pepe elfarad a masodik felidore es nem bir a nyakaban loholni. Kulonben meg klasszikus, vagy nem...a bl serleget ugyis FC Mou viszi haza. O tudja mitol doglik a legy...es a legy ez esetben a Barcelona. Pedig nagyon orulnek, ha a Barca oda vissza verne mourinhot, de sajnos o mar csak ilyen. Barmilyen modszerrel, de megnyeri a parharcokat a jobb csapatok ellen. Az sem kizart, hogy Ronaldo soproget majd a Barca ellen...aztan csak egyszer megy fel egy szogletnel, es golt fejel...ha rugnak egyetlenegy golt is valahogyan, akkor azt az elonyt megtartjak.S.Agüero írta:Én a kövi klasszikuson leültetném a padra, majd a második félidőre becserélném, hátha úgy nagyobb motiváció lenne benne.
Ugyanezt mondtam, csak 1 gól kell, így van.Barcaman14 írta:Ezzel azért vitatkoznék! Miért ne lenne klasszis?! Azért mert most egy hosszabb ideig tartó hullámvölgyben van? Mindekivel előfordul, még a nála nagyobb klasszisokkal is. Semmi gond nincs az ő játéktudásával. Pocsék formában van, és meccsről meccsre frusztráltabb mert nem jön a gól. Nyilván türelmetlenek vagyunk, többek között én is, de vannak olyan időszakok amikor semmi sem sikerül. Megint a sokadjára ismételt közhely: egy gól kell neki!lluisllach89 írta:Villa egy nagyon jó játékos de nem klasszis.
Ezzel azért vitatkoznék! Miért ne lenne klasszis?! Azért mert most egy hosszabb ideig tartó hullámvölgyben van? Mindekivel előfordul, még a nála nagyobb klasszisokkal is. Semmi gond nincs az ő játéktudásával. Pocsék formában van, és meccsről meccsre frusztráltabb mert nem jön a gól. Nyilván türelmetlenek vagyunk, többek között én is, de vannak olyan időszakok amikor semmi sem sikerül. Megint a sokadjára ismételt közhely: egy gól kell neki!lluisllach89 írta:Villa egy nagyon jó játékos de nem klasszis.
Látszik rajta, hogy rohadtul akar, szóval a motiváció biztos nem kifogás.Sanama írta:ha a motiváció a baj akkor nem csak a meccsre ültetném le,hanem elküldeném a francba.S.Agüero írta:Én a kövi klasszikuson leültetném a padra, majd a második félidőre becserélném, hátha úgy nagyobb motiváció lenne benne.
Hova kell nagyobb motiváció,mint 3héten belül 4szer játszani a legnagyobb rivális ellen? Ne vicceljünk már....
ha a motiváció a baj akkor nem csak a meccsre ültetném le,hanem elküldeném a francba.S.Agüero írta:Én a kövi klasszikuson leültetném a padra, majd a második félidőre becserélném, hátha úgy nagyobb motiváció lenne benne.
EszteR#7 írta:Már régóta tartogatom ezt a hozzászólást, de nálam most telt be a pohár..
Marha jó nektek mindig megtalálni valakit és ráhúzni a vizes-lepedőt.Nem jön össze a gól sajnos....Fáradt, amin nem is csodálkozom.. ....Ha helyzetbe került tegnap, egy madridi mindig mentett, eléggé be voltak tömörülve. Jól játszott tegnap, a real nagyon buta volt vele szemben. ..De ami idegesít marhára, és le is törölhettek innen, mert elegem lett, folyton Villa a hibás!!! Tegnap egy ELADOTT labdából nyerte meg a Madrid ezt a meccset !!!!!!! (hozzátenném nem hibáztatok senkit, mert ez nem az én stílusom.) Így alakult ..... Itt EGY CSAPAT vesztett és NEM EGY EMBER.. + ha elakarjátok adni, lehet próbálkozni.. Írjatok petíciót a Barcelonának, akinek sikerül ezt innen elérnie, annak nagyon gratulálok. .. de valaki miatt állandóan károgtok, .ha Ibra visszajön és majd üti a társait (ahogy azt tette a válogatottban) mert nem tetszik valami, akkor majd sírhattok.. ...és Bojan (itt mondjátok h. KELL) .. ha játszik akkor meg őt szidjátok .. most mondjátok meg akkor nektek ki a jó ?? mert úgy látom h. senki..
![]()
Jól játszottak, akartak, de a Madrid most jobbnak bizonyult....![]()
![]()
Ettől függetlenül Visca el Barca a továbbiakban, a BL-ben megmutatni nekik!!!!
Villa egy nagyon jó játékos de nem klasszis.Messi-Ini írta:Hali!
Sokan kérdezik,hogy miért játszik Villa,ha egyszer ilyen formában van?!Erre nagyon egyszerű a magyarázat,ha nem játszol,akkor csak rosszabb lehet,jobb semmiképp,mert a játéktól lendül majd bele ismét!Ez az egyik ok,a másik pedig még egyszerűbb,benne bármikor benne van a gól,most ezt a mondatom tuti le fogják hurrogni,de gondoljunk csak bele,Villa klasszis,benne mindig benne lesz a gól,még akkor is,ha ilyen formában van, mert egy Villanás,és meccseket dönthet el!A kispadon lévő játékosok közül sajnos ezeket senkiben nem érzem,és remélem nem heccből figyeljük meg meccsek óta Rossit és Nilmart,mert ilyenkor kényszerből játszik,mert benne elöbb benne van az még ebben a formában is hogy eldönt egy meccset,mind mondjuk Jeffrenben!!!Ezért lenne jó ha érkezne jövőre Rossi,(én személy szerint többre tartom mint a brazilt)!!!
visca el barca írta:
nem egyszerű, de kell keresni nyaron vmi klasszikus RUTINOS,csatárt, aki szó nélkül tűri a padot és azért vmennyire otthon van a barca jatekstilusaban.
(nem tudom van e ilyen)