Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Meg az a félvödör vér amit ivott, amitől így ment egész nap.visca el barca írta:miki ellenfele egy gruz 20 éves nyikhaj lesz, aki ha jol látom ipponnal jutott a döntőbe.
a +10 év rutinnak muszáj lesz kijönnie!
Zwickl 32-ben, utolsó szettben szépen feljött a pincéből.
de a szerbeket vízilabdában erősebbnek tartom mint a dánokat kéziben.fanbarca írta:
Initom, a dánok is sajnos![]()
Szerk.: Zwickl nyert.
Meg az a félvödör vér amit ivott, amitől így ment egész nap.visca el barca írta:miki ellenfele egy gruz 20 éves nyikhaj lesz, aki ha jol látom ipponnal jutott a döntőbe.
a +10 év rutinnak muszáj lesz kijönnie!
no...daffy írta:igen,de ez volt az első igazi magyar esemény,amit nézni tudtam és komoly tétje is volt. mindamellett régen volt már az én judos versenyzési korszakom,elszoktam ettőlInitom írta: a spanyol sem volt nagy ellenfél. abban a jukoban több volt....
Kínai rizstP.U.Y.O.L. írta:Miki a császár! Nem tudom, hogy mit reggelizett ma, de nem kéne leszoktatni róla!
igen,de ez volt az első igazi magyar esemény,amit nézni tudtam és komoly tétje is volt. mindamellett régen volt már az én judos versenyzési korszakom,elszoktam ettőlInitom írta: a spanyol sem volt nagy ellenfél. abban a jukoban több volt....
a spanyol sem volt nagy ellenfél. abban a jukoban több volt....daffy írta:megvan,jól leizzadtam közbe. jöhet az aranyInitom írta:
most következik !
megvan,jól leizzadtam közbe. jöhet az aranyInitom írta:most következik !Mezner2 írta:Ungvári 15:43kor kezd,ha jól tudom,valaki azért megerősíthetne,mert már sehol nem találom a cikket ahol olvastam,szóval akkor mikor is jön?
most következik !Mezner2 írta:Ungvári 15:43kor kezd,ha jól tudom,valaki azért megerősíthetne,mert már sehol nem találom a cikket ahol olvastam,szóval akkor mikor is jön?
13-8-ról... azt hittem jön majd a hulye magyar betegség, de behuzta... remelem a masik meccset az ukrán behuzza, jobb lenne ellenfélnek!Bob_Marley írta:Az igen szép volt Áron, izzadásos volt 12-7ről egyenlített a fritzDe szép győzelem volt.
Ez nagyon igaz!Mezner2 írta:Azért az látszik,hogy az eurosportos kommentátorok,meg az M1esek két más világ,annyival profibbak és hozzáértőbbek az júrósportosok,hogy zongorázni lehet a különbséget,aki most M2n teniszt közvetít azt kifejezetten szeretem.