Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor remélem nem igazoljuk leZozzy 5 írta:anynit tok hogy meghalt vmikor egy sérülésben.
Emanuelsonnak és Madurónak én is örülnéknoname írta:Gio helyett szerencsére van is néhány jelölt. A legesélyesebb sztem Emanuelson:nem kerülne túl sokba és nem is kéne nagyon küzdeni érte, mert az Ajaxnál van más a helyére, ha elmegy.
vkp. posztra sok a jelölt, de van vaaki. aki nem jött eddig szóba, pedig nem lenne rossz vétel:Maduro.
Ha megtudnánk szerezni AlvestAbidal kacsintgat a Valenciával...
Hiába friss, tájékozott lap, minden kamut is beraknak a hiteles cikkek mellett.grecki írta:Igen.
Gio helyett szerencsére van is néhány jelölt. A legesélyesebb sztem Emanuelson:nem kerülne túl sokba és nem is kéne nagyon küzdeni érte, mert az Ajaxnál van más a helyére, ha elmegy.Zozzy 5 írta:Mostmár a 100%nál is biztosabb, hogy jövőre Gio helyett kell egy szélső védő.
Azért nálunk van még spanyol játékos..Rivaldo11 írta:Ha maár egy másik topicban osztottuk platinit, el kell gondolkodnunk azon, hogy jó lenne hazai (katalán, netán spanyol) játékosokat igazolni, mert mi lesz, ha véghezviszi a 6+5-ös tervét...melynek lényege ugye, hogy egyszerre min. 6 hazai játékosnak pályán kell lennie...És nem számítanának hazainak az állampolgárságot kapott külföldiek(bár ebben nem vagyok biztos),mert hazai születésünek kell lenni.
hát srácok, ha ezt megteszi, akkor egész egyszerűen kivégzi a maffia.Rivaldo11 írta:Ha maár egy másik topicban osztottuk platinit, el kell gondolkodnunk azon, hogy jó lenne hazai (katalán, netán spanyol) játékosokat igazolni, mert mi lesz, ha véghezviszi a 6+5-ös tervét...melynek lényege ugye, hogy egyszerre min. 6 hazai játékosnak pályán kell lennie...És nem számítanának hazainak az állampolgárságot kapott külföldiek(bár ebben nem vagyok biztos),mert hazai születésünek kell lenni.
Milyen cuccot szedtél be?Zozzy 5 írta:Hát, lehet, hogy egy kicsit el vagyok szállva
Erre valahogy számítottam...LG írta:A mencseszter céronaldo miatt játxik látványosangrecki írta:
A Manchester is ezért játszik látványosan? Eszembe juttott az angol-ellenességed...
A mencseszter céronaldo miatt játxik látványosangrecki írta:A Manchester is ezért játszik látványosan? Eszembe juttott az angol-ellenességed...Rivaldo11 írta:Ezért játszik látványosan az Arsenal.
em azt mondom, hogy rossz a terv, hanem azt, hogy nem árt esetleg felkészülni rá...
A Manchester is ezért játszik látványosan? Eszembe juttott az angol-ellenességed...Rivaldo11 írta:Ezért játszik látványosan az Arsenal.
em azt mondom, hogy rossz a terv, hanem azt, hogy nem árt esetleg felkészülni rá...
Én maximálisan egyetértenék ezzel az új felvetéssel!Rivaldo11 írta:Ha maár egy másik topicban osztottuk platinit, el kell gondolkodnunk azon, hogy jó lenne hazai (katalán, netán spanyol) játékosokat igazolni, mert mi lesz, ha véghezviszi a 6+5-ös tervét...melynek lényege ugye, hogy egyszerre min. 6 hazai játékosnak pályán kell lennie...És nem számítanának hazainak az állampolgárságot kapott külföldiek(bár ebben nem vagyok biztos),mert hazai születésünek kell lenni.
Hát, lehet, hogy egy kicsit el vagyok szállva, de sztem egy barcának nincs lehetetlen fogás ha a vezetőség maximálisan ráhajtlionelmessi19 írta:Zozzy, a te felállásod is szimpatikus, csak sajnos (?) Alves nehezen elérhető, Toure szintén nem könnyű fogás sztem.
Meg aztán Albelda sztem kb. 80 % h ide jön. És örülnék is neki.