Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pedig skotok leszunk idén is...grecki írta:És megint mi? Olcsó, csak 5 millióba kerül. Hagyjuk már, komolyan, kezdek kiakadni. Nem vagyunk mi skótok bazz!
Akkor:grecki írta:
Nem is igazán értettem, hogy a viharban kötött ki Santanderben?
zsigics egy állat. ezt a "saját bőrömön" is tapasztaltam, h úgy mondjamVito írta:a Zigic nevét olvastam múltkor az elmundon.
sztem nem halva született ötlet. gólerős, vszínű nem pukkadna (annyira) a padozástól és, ha meleg a szitu, akkor lehetne taktikát változtatni vele.
három méteres, fejelni azt biztos tud
Boixos írta:olyan lenne ez nekik, mintha mi mondjuk eladnánk a puy-deco-samu trojkát...
Egy ilyen kezdővel a bajnokság közepén kullognánk.Hál' Istennek hogy lehetetlen hogy egyszer így nézzen ki a Barça!Hubi írta:Akkor legyen ez:
A sok esélytelen csapatok mellé tehetitek:
CASILLAS-DANI ALVES-TERRY-PUYOL-ZAMBROTTA-DE ROSSI-C RONALDO-MESSI-RONALDINHO-ETO'O-TORRES
Csatlakozom!visca el barca írta:az igazat megvallva én sem tudom h néhányan mit látnak abban a paliban...Game90 írta:Diogo: a Madridban csak 3. számú jobboldali védő volt, mi meg pont vele akarnánk erősíteni12 milliót meg ne adjunk ki érte, ennyi pénzből majdnem meglehetne szerezni Abidalt is.
foleg 12 m euroert...
az igazat megvallva én sem tudom h néhányan mit látnak abban a paliban...Game90 írta:Diogo: a Madridban csak 3. számú jobboldali védő volt, mi meg pont vele akarnánk erősíteni12 milliót meg ne adjunk ki érte, ennyi pénzből majdnem meglehetne szerezni Abidalt is.
Ezzel biztossá vált, hogy hozzánk nem jön. Viszont az nem, hogy kiköt-e Madridbanvisca el barca írta:ronaldorol sajnos ennyit:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138814
én azert orultem volna neki...
Olvass tovább pls. Leírtam azt is, hogy tényleg jó szezonja van most. Most az meg, hogy a Libertadoresen mit nyújt...rengeteg ilyet lehet ott találni.antiimperialista írta:Gondolom, nem. Én már Dél-Amerikában is láttam játszani, és én sem örültem, amikor a Madrid leigazolta. Az meg, hogy a Barca ellen hogy játszott... Írtam már, hogy nem mindent a Barcán keresztül kell nézni a focivilágban.Zozzy 5 írta:Gondolom ezt a Diogo-t sokan az ellenünk nyújtott teljesítménye alapján favorizálják.
Diogo jó játékos, bőven jó lenne a Barcába.
Gondolom, nem. Én már Dél-Amerikában is láttam játszani, és én sem örültem, amikor a Madrid leigazolta. Az meg, hogy a Barca ellen hogy játszott... Írtam már, hogy nem mindent a Barcán keresztül kell nézni a focivilágban.Zozzy 5 írta:Gondolom ezt a Diogo-t sokan az ellenünk nyújtott teljesítménye alapján favorizálják.
Szerintem az egymás elleni meccseken pont,hogy nem nyújtott valmi jó teljesítményt,kivéve a szombati meccset...én már a Libertadores kupában is láttam hogy játszik,és már akkor sem örültem neki,hogy leigazolta a reál..amúgy amikor játszott madridban ott se volt rossz! De a Zaragozában meg kiváló!Zozzy 5 írta:Gondolom ezt a Diogo-t sokan az ellenünk nyújtott teljesítménye alapján favorizálják. De lássuk csak, mit is csinált ezeken a meccseken:
Ha jól tom akkor a legutóbbi meccsen Giuly nyomta a bal oldalon. Tehát megfogta a "remek" formában lévő kis franciánkat. Nagy dolog...
Dinho-t folyamatosan aprította, azt a Dinho-t aki élete legrosszabb formájában van. A tavalyi Ronnie oda vissza húzta volna ezt az embert, akkor láthatóvá válna, hogy mit is tud igazából Diogo és fel sem merült volna a neve.
Persze nem csak az ellenünk nyújtott teljesítménye alapján kell megítélni de azért mert most van egy jobb szezonja és ez ellen a barca ellen jól játzott az még nem ad neki sztem bérletet arra hogy a Barcelonai jobbszárny első embere legyen Messivel.