a Madridból egy olyan csapatot mint a 2004-ben BL-t nyerő FC Porto, vagy Chelsea
vhogy nem kapnék röhögőgörcsöt attól a vicctől, ha az új edzőjüket murinnyónak hívnák...Frank Rijkaard írta: ON:
Egyébként vicc lenne ha a Madrid megint edzőt váltana
Real - Barca (XXI. sz.)Sacchi írta:2000 -> vs ValenciaCsak 1
2002 -> vs Leverkusen
ez kettő.
2000 -> vs ValenciaCsak 1
Én tegnap mér pont azon gondolkodtam, milyen vicces lenne, ha év végén a két szurkolótáborból sokan a másik csapatnak drukkolnának,mert amelyik csapat nem nyeri meg a bajnokságot, ott szinte biztos, hogy edzőváltás lesz(bár egy barca bl győzelem bezavarhat), és úgymond "áldozzuk fel a bajnoki címet egy új edzőért, aki esetleg egy nagy korszakot hozhat ismét a csapatnak" hozzáállás jelenne meg!Nah már Madridéknál is felmerült Mourinho neve.. Remélem legalább a szezon végéig ott hagyják Schustert a helyén, nagyon nem lenne jó ha sikerülne még most szezon közben valamilyen előszerződést kötnie ennek a két bohócnak Mourinhoval...
Madrid 2 BLbarca99 írta:Az én szívem fáj a legjobban, de ez nem így van.aronba írta:Lehet, de már a 21.században élünk s most a Barca a legjobb.
Szóval így van ez.
Real - Barca (XXI. sz.)
1-1 BL
3-2 Liga
0-0 CdR
Aztán lehet, hogy így fél 12 fele már hülyeséget írok...
Az én szívem fáj a legjobban, de ez nem így van.aronba írta:Lehet, de már a 21.században élünk s most a Barca a legjobb.
Szóval így van ez.
Ez a pesszimista változata az idénynekMental_Theo írta:lehetséges hogy a végén megintcsak a madridnak lesz igaza.
mi a BL-t nem foguk megnyerni, a kupából szerintem kiesünk mint tavaly (tavaly is bizakodtunk...)
a bajnokságra meg nem marad erő.
a real megnyerheti a bajnsokágot véleményem szerint, de a barcának nem lesz ereje bizonyitani mindegyik hadszíntéren, lásd a hétvégét, amit megmagyaráztak ugy,hogy a Celtic meccs fontosabb mint az Atletico elleni. tudjuk hogy ez csak magyarázkodás, de igy veszitjük el mind3 kupát..
ne mond már nekm hogy 80 körül vagy!azért ez enyhe tulzás!!aronba írta:Éltem mindnél. Más kérdés, hogy koromnál fogva nem fogok náluknál jobbat látni.
Én pont azokat gyűlölöm a kis divatdrukkereket!!Nem csak a tavalyi bajnoki cím óta vannak ienek!!!Sok oka van annak hogy madridos lett valaki..Ismerek olyat aki MUFCos volt de Bechks elment a madridba és azóta HALA Madrid!!!Meg sok olyan van aki belenéz egy történelmi statisztikába látja hogy a madrid 30t nyert ezért nekik szurkol!És ha nem nyer a Barca másnap olvasom IWIW üzifalon hogy:"Mit játszott a barca?"Én ezeket tiszta szívből gyűlölöm!!De látom hogy te nem ien vagy ezért elnézést kérek a beszólásért!!aronba írta:Másrészt a Barca Története nem 99-ben kezdődött, ahogy a Madridé sem a Galaktikus érával. Minden csapat hősként emlékszik a régi nagy játékosokra kérdezhetsz tőlem bátran 58-óta emlékszek jónéhány valamilevaló Madrid játékos nevére. Persze nem tudom felsorolni az elmúlt 50 év valamennyi Madrid játékosát. Abban persze egyetértek hogy sok divat Madrid szurkoló van aki csak a tavalyi bajnoki cím után csatlakozott a Madridstákhoz. Az ilyeneknek az is újdonság ha azt mondod neki, hogy valaha Mijatovic és Anelka is a Madridban játszott. Nem beszélve hogy azt sem tudják hogy Capello már 96-ban is madrid edzője volt
3 nál még nem is éltél honann tudhatjuk hogy fociztak attól hogy láttuk pár videójukat attól még ezt nem nyilvánithatjuk ki! Mert videó szempontjából mondhatnám azt is hogy Kubala meg Kocsis meg Di Stefano is ott volt!Érted?aronba írta:Megjegyzem Dinho nálam mindig is benne lesz a világ legjobb 5 focistájában Puskással, Maradonával Pelével s Zidane-nal együtt.