Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez így van! a mi szélső hátvédjeink ( zambin kívűl ) az első húszban sincsenek a spanyol bajnokság védőinek sorrendjében. És akkor még hol a többi bajnokság....antiimperialista írta:Egyetértek Zsoltival, Zambrottán kívül az összes szélsőhátvédünknél sokkal jobb. Érdemes lenne megvenni, ha az egyik szélen ő, a másikon meg Zambrotta lenne, az nagyon tetszene nekem...
Jóó..a reálban Robinho se biztos csapattag,pedig magasan a legjobb játékosuk jelenleg...Ronaldot meg eladták szintén,aki lövi a gólokat rendesen a Milanban,szóval ebből nem szabad messzemenő következtetést levonni...grecki írta:Szerintem ha lenne legalább olyan jó, akkor a Real nem adta volna kölcsön a Zaragozának, akik most nem tudnák megvenni 5-6 millióért, hogy továbbadják az ősi ellenfél Barcelonának 10-12-ért, hogy utána vegyenek egy negyedik jobbhátvédet 25-30 millióért (Alves)...és bukjanak megint egy rakat pénzt. Bár, ez őket rohadtul nem izgatja, úgyhogy nem szóltam...
Egyébként mostanában tényleg jól játszik az uruguay-i, ennek ellenére én sem látnám szívesen.
Igazatok van, őt teljesen kifelejtettem, pedig nagyon bírom a játékát. Akkor csak az egyik szélre kéne védőt venni, a másikon pedig játszhatna Zambi.Vito írta:Melkor!
Zambrotta lenne a vizesfiú?
Hát, ha Bognár Zsoltot a magyar másodosztályból sikerült a Seria A-ba (ha csak átmenetileg is) torpedóznia, akkor tényleg nincs lehetetlen...antiimperialista írta:Szóljunk Vladannak, hogy adja el oda, ő úgyis bárkit el tud adni
Én benne lennék, ráadásul azon a poszton nagyon jól is tudna teljesíteni, még csereként is! Szóljunk Vladannak, hogy adja el oda, ő úgyis bárkit el tud adnigrecki írta:Ha már az olcsó igazolásoknál tartunk, akkor kiváncsi vagyok, ki mit szólna mondjuk, ha Giuly helyett teszem azt Gera Zoli ülne a kispadon. Próbáljunk meg elvonatkoztatni a magyarságától, és objektíven nézni a dolgokat. Hiszen persze, mindenki örülne, ha játszana itt egy magyar, de szerintem simán hozzá is tudna tenni a csapat játékához.
Ludovic barátunknál szerintem fényévekkel jobb játékos, ráadásul még olcsóbb lenne, mint amennyiért el lehetne passzolni a franciát. A fizuja sem lenne túl magas, ráadásul szerény lelkem biztos nem kezdene el durrogni, ha épp nem kapna lehetőséget.
A barcelonai fizetéséből pedig még több futna a hitgyüli "megsegítésére"...![]()
Tudom, hogy tök irreális felvetés, de mégis, jó eljátszani ezzel a gondolattal...
Elég furcsaVictorValdes19 írta:nekem ilyen lenne a csapatom: Eladnám:Gudjonhsen,Ezquerro,Motta és hát Sylvinhot és Giot még nem tudom Megvennék:Chivu,Daniel Alves,Damiá,De Rossi, felhoznám Dos Santos-t és Valientét
V.Valdes
(Jorquera)
Daniel Alves-------Puyol-------Chivu--------Zambrotta
(Damiá) (M.Valiente) (Marquez) (Sylvinho)
De Rossi
(Edmilson)
Iniesta Xavi
(Deco) (Gio)
Messi Ronaldinho
(Giuly) (Dos Santos)
Eto'o
(Saviola)
Először is Deco mért pados? Másodszor Gio hogy lett hirtelen balhátvédből támadó kp? Harmadszor Giuly vér gyenge, Saviolával egyetemben, aki ebben a játékrendszerben nem él eléggé.VictorValdes19 írta:
V.Valdes
(Jorquera)
De Rossi
(Edmilson)
Iniesta Xavi
(Deco) (Gio)
Messi Ronaldinho
(Giuly) (Dos Santos)
Eto'o
(Saviola)
És mit csinálnál Thurammal?VictorValdes19 írta:nekem ilyen lenne a csapatom: Eladnám:Gudjonhsen,Ezquerro,Motta és hát Sylvinhot és Giot még nem tudom Megvennék:Chivu,Daniel Alves,Damiá,De Rossi, felhoznám Dos Santos-t és Valientét
V.Valdes
(Jorquera)
De Rossi
(Edmilson)
Iniesta Xavi
(Deco) (Gio)
Messi Ronaldinho
(Giuly) (Dos Santos)
Eto'o
(Saviola)
http://www.om.net/en/Teams/201002/Effec ... /1528/CANAXaviMessifan írta:ki az a Lorik Cana???Az egyik cikkbe volt amelyiket vki belinkelte
Nincs bajom vele, csak nem barca szint...100 jobb választás lenne és nagyon bosszantana ha nekünk vele kéne beérni mert olcsóZsolti írta:Nemtom mi a bajod Diogoval...de sokkal jobb,mint a mostani szélsővédőink Zambi kivételével.Zozzy 5 írta: Szinte minden "igazolásos" cikkben felmerül Diogo neve![]()
Csak őt ne pls!!!
Azthiszem a Marseillesben nyomja, védekező középpályás. Képességei előttem is rejtettek, még csak játékban találkoztam veleXaviMessifan írta:ki az a Lorik Cana???Az egyik cikkbe volt amelyiket vki belinkelte
Jaja ő nagyon osztó lenne. És a tegnapi BL meccsen hallottam is hogy szeretne távozni a kevés játéklehetőség miatt. Mondjuk nálunk se lenne kezdőCooltiszo írta:Tegnap olvastam Pizzaro nevét a Mundon, ha jól emlékszem akkor a Bayernesről volt szó, márpedig neki örülnék, jó felépítésű, technikás, képes visszább vonva is játszani, és ha jól olvastam lejár a szerződése. De neki mindenképp örülnék.