Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De ha nem lett volna a Juve botrány, akkor sztem Zambrottát és Thuramet sem vettük volna meg. Szóval az egyedüli igazolás Guddy (+ még talán 1 olcsóbb játékos) lett volna. Nem kell annyi pénzt költeni, mint 2004/05-ben, de azért nyissuk ki a kasszát.grecki írta:2006/07
Zambrotta: 14.000.000
Thuram: 5.000.000
Gudjohnsen: 12.000.000
Összesen: 31.000.000
teljesen egyetértek!grecki írta:Azt hiszem egy ekkora klubnak nem lenne szabad garasoskodnia, és meg kellene húznia azokat az igazolásokat, amelyekre igazán szüksége van. Legyen az akár tízmilliós nagyságrendű is...
És akármennyire is közkedvelt tagja is egy játékos a keretnek, ha nem teljesít, akkor búcsút kell tőle venni, ha az a klub érdekeit szolgálja. Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat, hanem egy gazdasági társaság, egy komoly üzleti vállalkozás. Itt nem azért kap valaki szerződéshosszabbítást, mert jó humorérzéke van, meg mert jól gitározik, hanem mert hasznos tagja a csapatnak a pályán kívül. Ennyi erővel én is lehetnék egy-két minősíthetetlenül gyengén teljesítő játékos helyett (harmad akkora fizetésért), mert jó öltözői hangulatot tudok teremteni vagy mert elvégeztem a jazzkonzíliumot...
Ha xy kell, akkor akkor is meg kell venni, ha történetesen nem adják oda 50 fabatkáért!
Ahhadickricsi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=276705
Nagyon nem tetszene, ha Zambit elengednék. A világ egyik legjobb szélső védője és ha nem játszik kezünkre a Juve bundabotránya, valszeg sosem szerezzük meg. Nagy hülyeség lenne őt elengedni, bár a helyére ott lenne a fürgelábú Oleguer![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem ha adnánk Ludot, és 14-15 millát Abidalért, már az az év üzlete lenne... Hát még ha még olcsóbb lenne!. ....Game90 írta:Ennek a Giuly - Abidal cserének nagyon örülnék. Mindkét fél jól járna.
20 milla Abidal ára, odaadnánk Ludovic-ot + még 10 millát kb.
Én meg pláne nem szivesen, a klub meg nem fog megválni tőle, mint tudjuk.Game90 írta:Lampard 12 millióért jöhetne6 millás fizuja van, az mondjuk egy kicsit sok. Deco mennyit keres? Decot ha eladjuk 20 milláért kb, akkor nyerünk is az üzleten. Viszont nem szivesen válnék meg a portugáltól
Szerintem egy Barcába előbb jönne Milito padozni,mint Tevez...Figinho írta:Most sztem mindenki lefog hurrogni de Giuly helyére Tevezhez mit szóltok???A pontos árát nemtom de ha a West Ham kiesik akkor nagy az esélye annak h távozik.1000-szer jobb mint Giuly sztem!Abidalnak én is nagyon örülnék sztem jobb mint Diogo.meg aztán nem hiszem h Diego Milito jönne padozni.Tevez talán
Nem hurroglak le, de Tevez nem azon a poszton játszik. Meg nem is igen repesne, ha padoznia kellene.Figinho írta:Most sztem mindenki lefog hurrogni de Giuly helyére Tevezhez mit szóltok???