Elegem van!
Azt még elviselem, hogy az egyetemen uralkodó bürokrácia, és az ott dolgozók semmittevése miatt egyszerűen lehetetlen bármilyen ügyet is elintézni. Az egész rendszer úgy fos, ahogy van. Szégyen, napokig kell sorba állni, egy dolgot legalább négy különböző helyen kell elintézni, lassan dolgoznak, naplopó banda, elavult rendszer...
Ami most végképp feldühített az vagy az én számítógépem, büdös Xp-vel, vagy a Neptun...
Két órája próbálok belépni, és felvenni a tárgyaim. 12 órától lehet, próbáltam gyors lenni, és egy jó órarendet elcsípni. Azóta sem tudok.
Egyrészt mi a [auto_cenzúra] kell egy napon megkezdeni a tárgyfelvételt az összes kar számára. Másrészt leszophatják már, ez az IE-s távoli asztali kapcsolattól ósdibb rendszert nem is lehetne elképzelni interneten keresztül. Más böngészővel nem is lehet kapcsolódni hozzá.
Bankügyintézéstől kezdve hatalmas adatbázisokon keresztül mindent el lehet intézni az interneten, szinte bármilyen böngészővel. De itt még mindig ez a rakás [auto_cenzúra] van... Komolyan mondom, még nem volt olyan alkalom, amikor kellemesen csalódtam volna az egész szarházi bandában, ez SZÉGYEN, SZÉGYEN, és harmadszor is SZÉGYEN, eláshatják magukat. Hozzá nem értők, kezdve az oktatásügyi minisztériumtól az egyes egyetemekig, felháborító, s ez megy évről-évre, napról-napra...