Game90 írta:Gondolom Arsenal. Robin van Persie.vaLe5 írta:OFF:RVP mijen szurkoló vagy?
Deco #2
-
- Llegenda del Barça
Tourétól függ minden...Ha van olyan jó, hogy Xavival karöltve képes legyen a középpályás labdaszerzésünket 90-95%ban megoldani, akkor szerintem nyugodtan mehet a 4-2-3-1. Biztos, hogy fogunk így felállni, akkor majd eldől, hogy jó lenne-e ez így...
-
- Jugador del Barça
Megjött Henry...
Erre az ide irogatók 95%-a kirakná a csapatból Deco-t egy olyan játékosért aki valszeg sérülten érkezett és a tavalyi szezont szinte teljesen kihagyta ilyen-olyan okoknál fogva! Félre értés ne essék kiváló képességű, igazán nagy formátumú klasszis csatárról van szó, de hogy Deco helyét vegye el a csapatban mégha közvetve is...(kapusnak meg igazoljuk le Kobe Bryant-et az ő kezéből ritkán csúszik ki a labda, pontosabban indít kidobással és magasra ugrik a beadásoknál...)!
Ugyan kérem attól, hogy van 4 igazán ütős csatárunk még nem áldozhatunk fel mindent, főleg nem a középpályát ami szvsz a meccsek túlnyomó többségét eldönti. Mert ugyan ki szerez labdát, ha a nagy 4-es egyszerre a pályán van?! A Toure-Xavi kettős? Akikből az egyiken még sem melegedett a Barca mez a másik pedig Essien, Diarra, Carrick 3-as mellett labda nélkül...hát nem is tudom mondjuk, hogy esélytelen és rajtuk kívül ugye már csak a védők vannak a pályán akikre ha a mai football-ban lendületből vezetik azonos létszámban a labdát nagyjából borítékolható a gól. Szóval nem kéne még Deco-t temetni, főleg nem Henry érkezése miatt! Nálam akkor bukik Rijkaard, ha berakja a 4 támadót egyszerre minden különösebb ok nélkül csak azért, hogy egyszerre legyenek a pályán, ergo rotálást várok elől és középen is...
Barca!
Erre az ide irogatók 95%-a kirakná a csapatból Deco-t egy olyan játékosért aki valszeg sérülten érkezett és a tavalyi szezont szinte teljesen kihagyta ilyen-olyan okoknál fogva! Félre értés ne essék kiváló képességű, igazán nagy formátumú klasszis csatárról van szó, de hogy Deco helyét vegye el a csapatban mégha közvetve is...(kapusnak meg igazoljuk le Kobe Bryant-et az ő kezéből ritkán csúszik ki a labda, pontosabban indít kidobással és magasra ugrik a beadásoknál...)!
Ugyan kérem attól, hogy van 4 igazán ütős csatárunk még nem áldozhatunk fel mindent, főleg nem a középpályát ami szvsz a meccsek túlnyomó többségét eldönti. Mert ugyan ki szerez labdát, ha a nagy 4-es egyszerre a pályán van?! A Toure-Xavi kettős? Akikből az egyiken még sem melegedett a Barca mez a másik pedig Essien, Diarra, Carrick 3-as mellett labda nélkül...hát nem is tudom mondjuk, hogy esélytelen és rajtuk kívül ugye már csak a védők vannak a pályán akikre ha a mai football-ban lendületből vezetik azonos létszámban a labdát nagyjából borítékolható a gól. Szóval nem kéne még Deco-t temetni, főleg nem Henry érkezése miatt! Nálam akkor bukik Rijkaard, ha berakja a 4 támadót egyszerre minden különösebb ok nélkül csak azért, hogy egyszerre legyenek a pályán, ergo rotálást várok elől és középen is...
Barca!
-
- aka Game90
Gondolom Arsenal. Robin van Persie.vaLe5 írta:OFF:RVP mijen szurkoló vagy?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- vaLe5
- Jugador d'estrella
OFF:RVP mijen szurkoló vagy?
Game 90 ennyi erővel állat védő is lehetne:Róka Vakond Papagáj.De lehet hogy igazad van.
Deco idén roni 2 volt tavajhoz képest semmi.
Game 90 ennyi erővel állat védő is lehetne:Róka Vakond Papagáj.De lehet hogy igazad van.
Deco idén roni 2 volt tavajhoz képest semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaLe5 2007.06.28. 22:33:24-kor.

tribalfootball.com-on is ott van es jo ok hagyjuk a temat
-
- Llegenda del Barça
Istenem...RVP írta:szoval inkabb Henry-t vagy Eto-t raknad ki? ugyes

szoval inkabb Henry-t vagy Eto-t raknad ki? ugyes
-
- Llegenda del Barça
Hagyjuk már Lampardot... Ezeréves hír, amit mindíg próbálnak feléleszteni. Egyébként meg Xavit vagy Iniestát az életbe ne tegyék ki egy cselszis miatt, és nálam Deco is mögöttük van!RVP írta:es egyebkent ez lesz jovore a csapatotok elulso resze:
Messi,Toure,Deco/Lampard,Ronaldinho
Henry,Eto
es egyebkent ez lesz jovore a csapatotok elulso resze:
Henry,Eto
Henry,Eto
allitolag leakarjatok igazolni Lampardot es lehet hogy egy Deco-Lampard csere lesz
-
- Llegenda del Barça
Én személy szerint a 3 védőről hallani sem akarok, de ezt a taktika dolgot már sokszor átbeszéltük az igazolás és Henry topikbanForever Barcelona írta:szerintetek ez milyen lenne???
.................Váldez.........................
......Thuram Chivu Márqez..............
.................Touré............................
........Iniesta.........Xavi....................
.....Messi....................Ronaldinho......
............Henry.....Eto'o...................

1, nincs széljáték
2, nincs középpályás védekezésünk
3, emelett még kevés védő is van
4, rossz formájú Rafa és öreg Thuram, Puyol meg sehol
5, OFF!
Intertotó kupás helyért harcolnánk.
2, nincs középpályás védekezésünk
3, emelett még kevés védő is van
4, rossz formájú Rafa és öreg Thuram, Puyol meg sehol
5, OFF!

Intertotó kupás helyért harcolnánk.
-
- Barça B
szerintetek ez milyen lenne???
gyertek a henry topikba, szerintem ott aktuálisabb megbeszélni azt, hogy henry érkezésével mit csinálnak a csatársorral...
és ti itt még csak a 4 támadóból adódó problémáról beszéltetek, pedig ott van a az ötödik is, giovanni dos santos, őt sem kellenne éppenséggel elfelejteni...
és ti itt még csak a 4 támadóból adódó problémáról beszéltetek, pedig ott van a az ötödik is, giovanni dos santos, őt sem kellenne éppenséggel elfelejteni...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Emlékezzünk csak srácok, hogy a nagy arancsapat is 4-2-4-ben nyomta. Próbáljuk ki!:) Ehhez csak annyi kellene, hogy a két éppen szélen lévő játékos zárjon vissza, hogy elvesztette a labdát.
Egy kis OFF arról hogy hol jártam:
Suliban egész sok dolgom volt, meg mostanában verseket írogatok elég szorgalmasan a blogomra. Ha gondoljátok olvassátok el és kommenteljetek:
pisti.blog.hu enjoy
Egy kis OFF arról hogy hol jártam:
Suliban egész sok dolgom volt, meg mostanában verseket írogatok elég szorgalmasan a blogomra. Ha gondoljátok olvassátok el és kommenteljetek:
pisti.blog.hu enjoy

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
Én Gamemel értek egyetlionelmessi19 írta:Tudom Game, nem arról van itt szó, hogy fizikai képtelenség felpakolni őket a pályára...
Hanem arról, hogy ez így nemjó. Kiegészítve is két kp, akárhogy nézem
Sztem ezzel olyna fölénye lenne ellenünk a többi csapatnak h csak néznénk, ahogy átrohannak a kp-n.
Arról nem is beszélve h ugye nálam Deco abszolut maradó személy, de még ha el is megy, akk is [auto_cenzúra], h csak 1 játszhat a Xavi Ini párosból.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Ahogy látom, azt még csak el sem tudja képzelni senki, hogy ha jön Henry, akkor rotálás lesz elöl.lionelmessi19 írta:Nem tudom, h mi lesz a felállás, de egyszerre a négy sztem nem lehet pályán. Abbana a pillanatban halna meg az egész.
Márpedig szerintem így lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- aka Game90
Lio, te így gondolod
Sztem viszont megoldható lenne.
De mivel ittvan Henry, egyre több ilyen felálláős elképzelés lesz majd

De mivel ittvan Henry, egyre több ilyen felálláős elképzelés lesz majd

- Andris
- Adminisztrátor
Tudom Game, nem arról van itt szó, hogy fizikai képtelenség felpakolni őket a pályára... 
Sztem ezzel olyna fölénye lenne ellenünk a többi csapatnak h csak néznénk, ahogy átrohannak a kp-n.
Arról nem is beszélve h ugye nálam Deco abszolut maradó személy, de még ha el is megy, akk is [auto_cenzúra], h csak 1 játszhat a Xavi Ini párosból.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Lio
Sztem megoldható. Barca99 hsz-ét kiegészítem

barca99 írta: -----Xavi--------Touré---
Messi--R10--Henry/Eto'o
-------Eto'o/Henry------
---Xavi/Iniesta---Touré---
--Messi--------------R10--
------Henry----Eto'o-