Én meg erre leírtam már egyszer, h jó pár lelkes fórumozó van, aki biztos alkotna egy kisebb szösszenetet legalább a kedvenc játékosáról (sőt anno én magam is jelentkeztem, de nyár lévén akkor több időm volt)Andris írta:Öhm. Már egyszer ezt is leirtam legalább, de mégegyszer. A felület kész pár hete, most már nekem kellene időt szánni rá, de ilyennel nem nagyon rendelkezem. Sőt nem
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Andris
- Adminisztrátor
Öhm. Már egyszer ezt is leirtam legalább, de mégegyszer. A felület kész pár hete, most már nekem kellene időt szánni rá, de ilyennel nem nagyon rendelkezem. Sőt nem.
Viszont mivel a clasico előtti studiobeszélgetés Ivánnal majd komoly reklámot hoz az oldalnak, addig kénytelen leszek alkotni vmit. Mondjuk ha egyszer hazaérek, ma alvás helyett.
Viszont mivel a clasico előtti studiobeszélgetés Ivánnal majd komoly reklámot hoz az oldalnak, addig kénytelen leszek alkotni vmit. Mondjuk ha egyszer hazaérek, ma alvás helyett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szerintem az adminok úgy gondolják,hogy mostmár megvárjuk a Január végét,és akkor fogják.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- albicelesteX
- A Vadász
Én is meg akartam kérdezni nem is olyan rég,de láttam,hogy kint van mondom akkor nem kérdezem,de most,hogy szóba került meg az előttem szóló is leírta amit én is gondolok,hogy szerintem nem lehet akkora meló meg ugye augusztus 31.-se most volt már így azért lehet illő lenne.Orsi kérdése pedig talán nem ide passzol,de asszem a 20-as mez szabad így lehet meg is kapja.

Ha azt veszem, akkor a Te hsz-ed és az Én hsz-em is felesleges most.Perrero írta:még be se mutatták.... és azért van kint az a pont is, mert kb 5 percenként jönne valaki, és megkérdezné h mikor lesz frissítve, csak h 1el több hsz-e legyen....orsi1130 írta:Fura számomra, a "Milyen észrevételeket nem kérünk az Eurobarcával kapcsolatban?" szavazás. Pont azt szerettem volna megkérdezni, hogy a játékos keretet nem akarjátok-e frissíteni véletlenül. Arra lettem volna kíváncsi, hogy Afellaynak vajon hányas számú mez jut majd. Nem életbevágó, csak meglepett.

Valóban unalmas lehet, hogy naponta kérdezgeti valaki, hogy mikor lesz frissítve és nem is szeretnék senkivel sem kötözködni, de egy félóránál (tán még annyi se) többe nem telik frissíteni.
Eddig úgy volt, hogy nyáron az igazolások miatt nem lesz frissítve, erre azt mondtam, hogy oké, korrekt. De már november közepe van...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fura számomra, a "Milyen észrevételeket nem kérünk az Eurobarcával kapcsolatban?" szavazás. Pont azt szerettem volna megkérdezni, hogy a játékos keretet nem akarjátok-e frissíteni véletlenül. Arra lettem volna kíváncsi, hogy Afellaynak vajon hányas számú mez jut majd. Nem életbevágó, csak meglepett. 

- Andris
- Adminisztrátor
Van hogy rosszalkodik a fórum, vagy a szerver. 1-1 ilyen nap volt mostanában, de nem folyamatos a hiba, és nem is gyakori szvsz.Capon írta:Az elmúlt pár hónapra értem a mondandómat.
Elég gyakori lett (relatív) hogy valami nem stimmel az oldallal. Vagy nem jön be egyáltalán az oldal (akár)órákig vagy ahogy most is írnék és nem küldi el a hsz-t mondván hogy ilyen rövid időn belül nem küldhetek 2 hsz-t (pedig vagy 10 perc eltelt) vagy néha egyáltalán nem enged üzit írni, erre is volt példa nem is olyan rég többször is. Vagy új hsz-nek mutatja a saját legutolsó üzenetemet is stb stb stb.
Kérdésem az lenne, hogy változott valami az oldalon vagy rosszalkodik a szerver vagy mi a probléma? Azért nem a saját gépemre/netemre gyanakszom mert már másik gépekről is előfordult nem egyszer.
Te tudod, hogy pontosan milyen gyakori, és meg tudod állapítani h nálad v az oldallal van a gond. Viszonyíts hozzám, nálam átlag havonta mondjuk két napot rosszalkodik. (legyen szó bármiről)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messithebest
- Director del Fútbol
messideco írta:http://bizinformation.org/hu/www.eurobarca.hu
Tudom, hogy nem túl pontos, de elég érdekes statisztikák vannak az eurobarcáról. Lehet nézegetni

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Capon
- Llegenda del Barça
Az elmúlt pár hónapra értem a mondandómat.
Elég gyakori lett (relatív) hogy valami nem stimmel az oldallal. Vagy nem jön be egyáltalán az oldal (akár)órákig vagy ahogy most is írnék és nem küldi el a hsz-t mondván hogy ilyen rövid időn belül nem küldhetek 2 hsz-t (pedig vagy 10 perc eltelt) vagy néha egyáltalán nem enged üzit írni, erre is volt példa nem is olyan rég többször is. Vagy új hsz-nek mutatja a saját legutolsó üzenetemet is stb stb stb.
Kérdésem az lenne, hogy változott valami az oldalon vagy rosszalkodik a szerver vagy mi a probléma? Azért nem a saját gépemre/netemre gyanakszom mert már másik gépekről is előfordult nem egyszer.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Szerencsére már küldhetsz privát üzenetet. Kapcsolatba léptél egy Adminisztrátorral. 

- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy privát üzenetemre szerettem volna válaszolni, és ezt írta ki a rendszer:
"Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
Hogyan tudok kapcsolatba lépni vele?
Olyan kérdésem lenne, hogy egy privát üzenetemre szerettem volna válaszolni, és ezt írta ki a rendszer:
"Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
Hogyan tudok kapcsolatba lépni vele?
-
- Llegenda del Barça
Köszi! (nem mintha szeretném, h kibannoljanak)levproff írta:Amikor engem bannoltak egy hétre, akkor nem jött be az oldal.bence-barca írta:Elég hülye kérdésem lenne, remélem válaszoltok. Ha kibannolnak, akkor az oldal bejön csak nem tudsz bejelentkezni, v nem is jön be egyáltalán az oldal?
Először azthittem, hogy az oldallal van gond, de 2 nap után gyanús volt.Aztán értesültem valahogy róla, hogy mi a helyzet.

- levproff
- Director del Fútbol
Amikor engem bannoltak egy hétre, akkor nem jött be az oldal.bence-barca írta:Elég hülye kérdésem lenne, remélem válaszoltok. Ha kibannolnak, akkor az oldal bejön csak nem tudsz bejelentkezni, v nem is jön be egyáltalán az oldal?
Először azthittem, hogy az oldallal van gond, de 2 nap után gyanús volt.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Llegenda del Barça
Elég hülye kérdésem lenne, remélem válaszoltok. Ha kibannolnak, akkor az oldal bejön csak nem tudsz bejelentkezni, v nem is jön be egyáltalán az oldal? 

dettó...LG írta:Ma nekem vmi gond Eurobarcával. Akadozik, lassan jönnek be a topikok, stb. A többi oldal meg simán megy. Többiek?
(bocsi, tudom, h nem szeretitek, ha többen leírják ugyanazt...

A hibát azért nem javítottam még eddig, mivel habár már reggel észrevettem, az admin azóta sem tölt be.
Szóval igen, nekem is lassan jön be az oldal.
Szóval igen, nekem is lassan jön be az oldal.
.
Nálam is ez van. Kicsit zavaró...LG írta:Ma nekem vmi gond Eurobarcával. Akadozik, lassan jönnek be a topikok, stb. A többi oldal meg simán megy. Többiek?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ma nekem vmi gond Eurobarcával. Akadozik, lassan jönnek be a topikok, stb. A többi oldal meg simán megy. Többiek?