Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.28. 16:08:18

Mancini állítólag yaya-t is nagyon szeretné a man.cityben látni. Remélem nem fog létrejönni ez az üzlet, nagyon remélem.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
westerngom
Entrenador del Barça

2009.12.20. 20:02:56

Barcaforever írta:Fú Keita lehet megsérült, így lehet Yaya befér a kezdőbe.Ezaaaazzz. :roll:
- azért ezt nem gondoltam, hogy szinte "örülnünk kell" egy játékosunk sérülésének, hogy a másik beférjen a kezdőbe.DE! talán nem is ez a leg elképesztőbb dolog, hanem az, hogy Yaya padozik és nem a stabil kezdő!
Pep a világ egyik legjobb edzője és pszichológusa, de hibái, rossz döntései neki is vannak és talán ez az egyik!
Mielőbbi gyógyulást Keita!(: írja ezt egy Toure fan!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.20. 18:43:02

S.Agüero írta:Figyeljétek hogy ha Touré bekerül a kezdőbe és inivel és xavival lesz a középpályán és Messi is az ő posztján fog játszani (nem középen) újra jönni fognak a gálák, szép játékok :wink:
Az a baj, hogy idén ilyen még nem volt. Túl sok a ha a hsz-edben... :cry: Ha lehetne sem így állunk fel, hanem Messi középen kavarog, Ini a szélen, és ez így nem jó sajna. De bízzunk benne, hogy Pep megérti, hogy végre vissza a tavalyi felálláshoz :D És Yayáé lesz a tavasz megint, én biztos vagyok benne. Emiatt nem agódok. ha meg cserébe veszik bele, tuti a Cesc cserébe, Robinhoéba ezer hogy nem.

Amúgy megjegyezném, hogy Messi tegnap egész jó volt szerintem középen. Még szoknia kell, de ott is tudna nagy ász lenni. Csak akkoris így kéne felállni, hogy még 3 támadó a pályán van, és így nem üres a helye... Most így egész jó volt, de a tavalyi "dreamteamfelállás" azért hogy úgymondjam világverőbb, szemetkápráztatóbb :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2009.12.20. 18:30:24

Figyeljétek hogy ha Touré bekerül a kezdőbe és inivel és xavival lesz a középpályán és Messi is az ő posztján fog játszani (nem középen) újra jönni fognak a gálák, szép játékok :wink:
duncan
Jugador del Barça

2009.12.20. 18:17:20

Én annyira nem aggódom azért Touré miatt,bár idegesít az,hogy Keita többet volt eddig ebben a szezonban kezdő. Touré az a játékos,aki az egyik legfontosabb láncszem: a vkp. Tőle függ a csapatunk stabilitása. Fizikailag és technikailag is tökéletes. Számomra jobb,mint Busquets már csak a testfelépítése miatt is. Én Sergit inkább Xavi alternatívájaként látom,mivel a vkp. poszthoz kevés rajta az izom, túl gyenge.Én ennek tudom be azt is,hogy annyit "fetreng". Túl könnyen lökik el,túl könnyen esik el.
Yaya ezzel szemben pedig szinte felboríthatatlan.Keita pedig szerintem egész egyszerűen nem olyan képzett játékos,mint Touré.
Egyszóval Yaya kell ebbe a csapatba,és úgy hiszem ,ezt Pep is nagyon jól tudja,nagyon jól látja.Azt kizárnám,hogy Robinho-ra elcserélnénk. Inkább azt tudom elképzelni,h Robinho-n kívül Kolo Touré is érkezhet (digi sporton mondta a kommentátor világkupa döntője közben,máshol még nem hallottam).Touréról még annyit,hogy 2008-ban sérülten is vállaltaa játékot az idény végén,pedig címeknek a közelében sem voltunk (esetleg a MU ellen,mert az szoros volt). Nem hiszem,hogy egy ilyen mentalitású játékost el fognak cserélni/küldeni.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.20. 17:58:48

Barcaforever írta:Fú Keita lehet megsérült, így lehet Yaya befér a kezdőbe.Ezaaaazzz. :roll:
A választ a következő meccsen megkapjuk. Yaya remélem legalább majdnem egy félidőt játszani fog, Busq. is ügyes játékos, egészen jól szűr de Touré jobb, nagyon fontos láncszeme a gépezetnek. Egy robot, kőkemény, a fejjátéka félelmetes, középső védőként is fantasztikus(ez kifejezetten fontos a mi esetünkben mert van egy sokat előrefutó védelmünk, lásd.: Alves ill. a pontrúgásainknál Puyol és Piqué. Ilyenkor rendre Yaya marad hátrébb biztosítani), fontos szerepe van, az iniesta-xavi páros vele kiegészülve a világ legjobb középpályája, nélküle nem az. A labdaszerzései után nagyon jó érzékkel játssza meg a társait. Rá van szükségünk, nem is kérdés. Keresve sem találnánk nála megfelelőbb embert a vkp posztra. Kizártnak tartom, hogy bármiféle cserébe belepréseljük, azt is kizártnak tartom, hogy mellőzni fogjuk. Nem tudom mi lehet a dolog hátterében de Pep-ben csak bízni lehet, tudja, hogy mit csinál. ;)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.20. 17:14:14

ui: Ha meg elcseréljük Yayát Robinhora, akkor én-bár óvodás korom óta nem szoktam-elsírom magam.
Akkor én is könnyekben török ki, az biztos. :? :?
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:54:59

Fú Keita lehet megsérült, így lehet Yaya befér a kezdőbe.Ezaaaazzz. :roll:
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2009.12.20. 13:34:00

Jobb mint Keita? Jobb mint Busquets? Ne vicceljetek már, össze sem lehet hasonlítani velük!
Toure világklasszis szinten játszott egy triplázó csapatban a saját posztján( vagy éppen középhátvédként a BL döntőn) ugyanugy mint Messi-Xavi-Etoo-Ini. Ha nem is avilág legjobbja, de biztos hogy benne van az első 3ban, mi Barcások pedig a világ legjobbjának tekintettük-tekinthetjük a tavalyi teljesítménye miatt elfogultság nélkűl!
Ez az ember idén pedig epizódszerepeket kap, kiszorította egy olyan fiatal tehetség aki sehol máshol nagycsapatban, jelenleg nem férne be stabil kezdőként :roll: ...

Nem sporol vele az afrika kupa miatt, mert ahogy már irták akkor Keita miért játszik ennyit? Nyilatkozott is hogy nem öregember, nem kell őt pihentetni most van a karrierje csúcsán, nem volt sérült kivéve ez a h1n1...

Luxus padoztatni egy világlasszis játékost aki mindig tudta hozni a magas szintet, és óriási szerepe volt a 3 kupában :wink:

De az eredmények továbbra is jönnek, addig meg ki szólna a mesternek :roll:
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.20. 13:20:59

LG írta: Igen, de én az egyiket sem értem meg...Azt a Tourét miért kell fél évig jegelni, aki még a sérvével is meccsről meccsre hatalmasokat játszott anno?

A 2. esetben meg ott a hiba, h egy kegyvesztett játékos értéke nagyon alacsony, ellenben a kulcsemberek értéke nagyon magas. Szóval ebben az esetben is játszatni érné meg őt.

ui: Ha meg elcseréljük Yayát Robinhora, akkor én-bár óvodás korom óta nem szoktam-elsírom magam.
azt hogy miért kell jegelni.. lövésem sincs, de tavaly is ez volt... :?
az, hogy a kegyvesztett játékos értéke alacsony való igaz, de teszem fel a kérdést a citynél mennyire számít az érték, az ár??? (tudják mire képes yaya)
de kib*szottul ne legyen igazam és maradjon, mert nagyon kell!!!
ui.: a sírással kapcsolatban én is 10 év után kb.. tegnap adtam be a derekam.. pepet látva meghatódtam.. és elsírtam magam :oops: :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.20. 13:16:13

1, ugyanúgy mint tavaly, most is a tavaszi szezonra jut neki a "főszerep", szóval majdnem minden meccsen kezdő lesz és végigjátsza.. (itt megjegyezném hogy én ebben a "forgatókönyvben" bízok)
2, valamelyik transzferbe próbálják majd bevonni.. valószínüleg a robinho ügybe de az is elképzelhető hogy a fabregas bizniszbe.. nem tudhatjuk de ez is épp elég magyarázatot adna a láthatóan kevés játékidejének
Igen, de én az egyiket sem értem meg...Azt a Tourét miért kell fél évig jegelni, aki még a sérvével is meccsről meccsre hatalmasokat játszott anno?

A 2. esetben meg ott a hiba, h egy kegyvesztett játékos értéke nagyon alacsony, ellenben a kulcsemberek értéke nagyon magas. Szóval ebben az esetben is játszatni érné meg őt.

szajko
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:09:34

Ha Touré tavasszal 5-ből 4 meccsen nem kezd minimum, minden érven nevetek majd egy nagyot(kivéve ha sérült).
Amúgy az ANK-s cucc már tényleg borul egy neven:KEITA.
Deus
Boixos Nois

2009.12.20. 13:06:19

madmushroom írta: Márpedig nem szabad őt elherdálni, sokkal jobb mint Keita és Busquets, játszatni kell, nincs mese. Yaya ne bírná fizikálisan a megterhelést? Na azt látjátok megnézném, nem nagyon láttam még holt fáradtan lecammogni a meccs után, ránézésre általában nevetve elbírna még 90 percet. Játszatni kell mindenképpen!!!
Teljes mértékben 1et értek veled, de Pep -en múlik minden... :roll:
KépKép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.20. 13:01:36

Hát elég érdekes ami vele történik... amikor beáll mindig stabilitást hoz! egyetlen meccse volt amikor gyengén játszott (asszem a xerez ellen de nem biztos ez) mindenesetre serginél jobb, de azt megjegyezném hogy a mi kis busink nagyon nagy játékos lehet ha idővel levetkőzi magáról azokat a buta hibákat.. tapasztalattal az kiküszöbölhető lesz. (lehet busquetsben magát látja pep :D ) ettől függetlenül yaya jelen pillanatban sokkal jobb!! véleményem szerint két ok van ami miatt ilyen keveset játszik..
1, ugyanúgy mint tavaly, most is a tavaszi szezonra jut neki a "főszerep", szóval majdnem minden meccsen kezdő lesz és végigjátsza.. (itt megjegyezném hogy én ebben a "forgatókönyvben" bízok)
2, valamelyik transzferbe próbálják majd bevonni.. valószínüleg a robinho ügybe de az is elképzelhető hogy a fabregas bizniszbe.. nem tudhatjuk de ez is épp elég magyarázatot adna a láthatóan kevés játékidejének

én mindenesetre a legjobbakban bízom.. MARADJ VELÜNK SZIKLA!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.20. 12:56:55

Ilúvatar írta:Attól tartok, hogy Áprilisban, vagy májusban már jön a nyilatkozat tőle, hogy nincs megelégedve a csapattal, nem kap játéklehetőségeket, pazarolja a tehetségét a padon. Ezért el akar menni, hogy játszhasson máshol.

Az ügynöke meg szokásos módon fog pattogni.
Márpedig nem szabad őt elherdálni, sokkal jobb mint Keita és Busquets, játszatni kell, nincs mese. Yaya ne bírná fizikálisan a megterhelést? Na azt látjátok megnézném, nem nagyon láttam még holt fáradtan lecammogni a meccs után, ránézésre általában nevetve elbírna még 90 percet. Játszatni kell mindenképpen!!!
Deus
Boixos Nois

2009.12.20. 12:50:58

Attól tartok, hogy Áprilisban, vagy májusban már jön a nyilatkozat tőle, hogy nincs megelégedve a csapattal, nem kap játéklehetőségeket, pazarolja a tehetségét a padon. Ezért el akar menni, hogy játszhasson máshol.

Az ügynöke meg szokásos módon fog pattogni.
KépKép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.20. 12:41:57

hau30 írta:Yaya-nak rendkívüli megterhelő idénye lesz az Afrika Kupával együtt.Én azt gondolom tudatosan nem játszatja olyan sűrűn Pep,hogy a végén még rá tegyünk egy lapáttal!Remélem így lesz.
Nagyon szerettek ezzel az AK-val érvelni. Már amikor szóba került Mascherano, akkor is ez volt az érv, h jöhetne, mert AK...
Most komolyan, azért a két hétért kellett volna vkp-t venni, és azért a 2 hétért kellett Yayának az egész őszi szezonban [auto_cenzúra] lenni? Ez az érv már Keita miatt borul is. Ő is megy, ő mégis rengeteget játszik.
hau30
Capitá del Barça

2009.12.20. 00:43:18

Yaya-nak rendkívüli megterhelő idénye lesz az Afrika Kupával együtt.Én azt gondolom tudatosan nem játszatja olyan sűrűn Pep,hogy a végén még rá tegyünk egy lapáttal!Remélem így lesz.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.20. 00:03:10

Én is remélem, hogy sokat fog játszani, mert egy gyöngyszem, nagyon stabil a legtöbb esetben, de azt azért tegyük hozzá, hogy egészen eddig idén nem nyújtott olyan jó teljesítményt, sokat szabálytalankodott, sokat dumált és nem mozgott eleget. De a mai napra ez nem volt jellemző, szerintem egyre többet fog játszani.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.19. 22:26:08

észrevehető volt a lendület ahogy a pályára lépett, egyből volt ritmusa mindennek.

remélem a szezon második felében (afrika kupát kivéve) legalább annyival többet játszik Sergionál ,mint tette azt Sergi ősszel nála.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.19. 22:15:41

Sanama írta:Elképesztő.... Keita/Busquets együtt nem olyan jók,mint Yaya egymaga...
Én nem értem :?
Ahogy beállt egy Óriás közlekedett a pályán fel és alá, elképesztő stabilitással. Játszania kéne, pedig ma Sergi nem volt rossz.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.19. 18:40:23

EZAZ !!!....
10perc-et megint kapott...zsír
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.19. 18:22:18

Elképesztő.... Keita/Busquets együtt nem olyan jók,mint Yaya egymaga...
Én nem értem :?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.19. 18:03:13

Pep egyik legnagyobb baklövése, hogy nem játszik az elefántcsontparti.
Főleg úgy, hogy így kívülállóként semmilyen okát nem látjuk. Nagyon sajnálom, hogy nem kap több lehetőséget, ha úgy dönt, hogy távozik, teljes mértékben meg lehet majd érteni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.12.19. 18:00:56

90% hogy elmegy a nyáron. :(
Csak tudnánk hogy mi miatt játszik helyette a Busi/Keita kettős. :roll:
Lezárt