Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
- azért ezt nem gondoltam, hogy szinte "örülnünk kell" egy játékosunk sérülésének, hogy a másik beférjen a kezdőbe.DE! talán nem is ez a leg elképesztőbb dolog, hanem az, hogy Yaya padozik és nem a stabil kezdő!Barcaforever írta:Fú Keita lehet megsérült, így lehet Yaya befér a kezdőbe.Ezaaaazzz.
Az a baj, hogy idén ilyen még nem volt. Túl sok a ha a hsz-edben...S.Agüero írta:Figyeljétek hogy ha Touré bekerül a kezdőbe és inivel és xavival lesz a középpályán és Messi is az ő posztján fog játszani (nem középen) újra jönni fognak a gálák, szép játékok
A választ a következő meccsen megkapjuk. Yaya remélem legalább majdnem egy félidőt játszani fog, Busq. is ügyes játékos, egészen jól szűr de Touré jobb, nagyon fontos láncszeme a gépezetnek. Egy robot, kőkemény, a fejjátéka félelmetes, középső védőként is fantasztikus(ez kifejezetten fontos a mi esetünkben mert van egy sokat előrefutó védelmünk, lásd.: Alves ill. a pontrúgásainknál Puyol és Piqué. Ilyenkor rendre Yaya marad hátrébb biztosítani), fontos szerepe van, az iniesta-xavi páros vele kiegészülve a világ legjobb középpályája, nélküle nem az. A labdaszerzései után nagyon jó érzékkel játssza meg a társait. Rá van szükségünk, nem is kérdés. Keresve sem találnánk nála megfelelőbb embert a vkp posztra. Kizártnak tartom, hogy bármiféle cserébe belepréseljük, azt is kizártnak tartom, hogy mellőzni fogjuk. Nem tudom mi lehet a dolog hátterében de Pep-ben csak bízni lehet, tudja, hogy mit csinál.Barcaforever írta:Fú Keita lehet megsérült, így lehet Yaya befér a kezdőbe.Ezaaaazzz.
Akkor én is könnyekben török ki, az biztos.ui: Ha meg elcseréljük Yayát Robinhora, akkor én-bár óvodás korom óta nem szoktam-elsírom magam.
azt hogy miért kell jegelni.. lövésem sincs, de tavaly is ez volt...LG írta: Igen, de én az egyiket sem értem meg...Azt a Tourét miért kell fél évig jegelni, aki még a sérvével is meccsről meccsre hatalmasokat játszott anno?
A 2. esetben meg ott a hiba, h egy kegyvesztett játékos értéke nagyon alacsony, ellenben a kulcsemberek értéke nagyon magas. Szóval ebben az esetben is játszatni érné meg őt.
ui: Ha meg elcseréljük Yayát Robinhora, akkor én-bár óvodás korom óta nem szoktam-elsírom magam.
Igen, de én az egyiket sem értem meg...Azt a Tourét miért kell fél évig jegelni, aki még a sérvével is meccsről meccsre hatalmasokat játszott anno?1, ugyanúgy mint tavaly, most is a tavaszi szezonra jut neki a "főszerep", szóval majdnem minden meccsen kezdő lesz és végigjátsza.. (itt megjegyezném hogy én ebben a "forgatókönyvben" bízok)
2, valamelyik transzferbe próbálják majd bevonni.. valószínüleg a robinho ügybe de az is elképzelhető hogy a fabregas bizniszbe.. nem tudhatjuk de ez is épp elég magyarázatot adna a láthatóan kevés játékidejének
Teljes mértékben 1et értek veled, de Pep -en múlik minden...madmushroom írta: Márpedig nem szabad őt elherdálni, sokkal jobb mint Keita és Busquets, játszatni kell, nincs mese. Yaya ne bírná fizikálisan a megterhelést? Na azt látjátok megnézném, nem nagyon láttam még holt fáradtan lecammogni a meccs után, ránézésre általában nevetve elbírna még 90 percet. Játszatni kell mindenképpen!!!
Márpedig nem szabad őt elherdálni, sokkal jobb mint Keita és Busquets, játszatni kell, nincs mese. Yaya ne bírná fizikálisan a megterhelést? Na azt látjátok megnézném, nem nagyon láttam még holt fáradtan lecammogni a meccs után, ránézésre általában nevetve elbírna még 90 percet. Játszatni kell mindenképpen!!!Ilúvatar írta:Attól tartok, hogy Áprilisban, vagy májusban már jön a nyilatkozat tőle, hogy nincs megelégedve a csapattal, nem kap játéklehetőségeket, pazarolja a tehetségét a padon. Ezért el akar menni, hogy játszhasson máshol.
Az ügynöke meg szokásos módon fog pattogni.
Nagyon szerettek ezzel az AK-val érvelni. Már amikor szóba került Mascherano, akkor is ez volt az érv, h jöhetne, mert AK...hau30 írta:Yaya-nak rendkívüli megterhelő idénye lesz az Afrika Kupával együtt.Én azt gondolom tudatosan nem játszatja olyan sűrűn Pep,hogy a végén még rá tegyünk egy lapáttal!Remélem így lesz.
Ahogy beállt egy Óriás közlekedett a pályán fel és alá, elképesztő stabilitással. Játszania kéne, pedig ma Sergi nem volt rossz.Sanama írta:Elképesztő.... Keita/Busquets együtt nem olyan jók,mint Yaya egymaga...
Én nem értem