LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni. Ezt több okból is mondhatta Pep, pl azért, hogy ma odategye magát. Meg Peptől ez egy szokásos nyilatkozat volt, ami semmit nem árul el. Maradni fog.
Nem beszélve arról, hogy ott van Adebayor,Tevez.Santa Cruz,Bellamy,Jo,és Balotelli is már. Hová kell még csatár???
Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán. Még a SztárSport egy számában olvastam, hogy nincs szükségük ezen játékosokra, így egy viszonylag jó ajánlat esetén mehetnek Isten hírével. Ezért kell nekik Ibra, mert a 6-ból 3-nak van biztos maradása (azaz az 5-ből 2-nek, hiszen Balotelli csak most érkezett), szóval úgy gondolják, hogy elférne ott.
Akármi is lesz, ha megy, ha nem, remélem a balszélünk erősebb lesz idén. Bár azt mondanám inkább, hogy menjen, Mata meg jöjjön. Mata-Villa-Messi. Jól cseng.

És Ibráért a Blaugrana bőven megkapná a tavalyi - bocsánat a szóért, hiszen annyira nagyon mégsem volt az - "kidobott" pénzét!
Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
- Artetat vagy valakit Xaviék mögé igazol a Barca
- Marquez pótlása, egy nem teljesen lutri játékossal
- Alves mögé egy jobbhátvéd
Annyira rövid a kispad, hogy több mint aggasztó a helyzet most már...
Pep meg szokás szerint h*kizik, történni meg alig történik pozitívum... Véleményem szerint ezeket a lépéseket már egy jó hónappal ezelőtt meg kellett volna lépni...