David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.21. 11:33:51

Való igaz, Villában benne van a gól. Csak benne is marad. Tavaj Ibrát hasonló helyzetben Bojan lenyomta, szerintem nem nagy csapatok jönnek a bajnokikon Jeffren is többet játszhatna. De minimum 2 jó csatárt kell hozni. Gözőm nincs mi lehet Villával, de most már a mezönymunkája sem elég. Lesen ragad sokszor, a lövései hazaadások, körülményes. Persze csak magára talál, de ilyeneken uszhat el a BL. is.
Fecó
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.21. 10:32:14

Hali!
Sokan kérdezik,hogy miért játszik Villa,ha egyszer ilyen formában van?!Erre nagyon egyszerű a magyarázat,ha nem játszol,akkor csak rosszabb lehet,jobb semmiképp,mert a játéktól lendül majd bele ismét!Ez az egyik ok,a másik pedig még egyszerűbb,benne bármikor benne van a gól,most ezt a mondatom tuti le fogják hurrogni,de gondoljunk csak bele,Villa klasszis,benne mindig benne lesz a gól,még akkor is,ha ilyen formában van, mert egy Villanás,és meccseket dönthet el!A kispadon lévő játékosok közül sajnos ezeket senkiben nem érzem,és remélem nem heccből figyeljük meg meccsek óta Rossit és Nilmart,mert ilyenkor kényszerből játszik,mert benne elöbb benne van az még ebben a formában is hogy eldönt egy meccset,mind mondjuk Jeffrenben!!!Ezért lenne jó ha érkezne jövőre Rossi,(én személy szerint többre tartom mint a brazilt)!!!
Kép
gy
Jugador del Barça

2011.04.21. 10:17:40

Initom írta: igen igazad van,legyen teljesen pesszimista. jah és év végén adjuk el,vissza ibrát :roll: hogyne.

szerk.:nem akarlak megbántani,csak már kikívánkozik...
Hulyen hangzik, es Ibra fizuja meg mentalitasa miatt nem is kivitelezheto, de nem eladni es Ibrat vissza, hanem moge/melle kellene. :) Tavaly tavasszal amikor egy haver szentsegelt, hogy minek kellett megvenni Ibrat, viccbol mondtam, hogy kell a magas ember a padra... :lol:

De igazabol a Villareal vagy a Valencia kereteben kellene nezelodni inkabb, ha csere csatart akarunk... Iden mindket csapatban van ember aki eleg komoly teljesitmenyt letett az asztalra, es nem huppogne ha nem minden meccsen jatszik. Vagy felhozni egy tamadot a B-bol, lehet az is megoldas lenne, bar Villa problemaja is csak a legelesebb meccseken jon ki, masutt siman elviszi a csapat nelkule - oda meg friss hus mindig kockazatosabb. De emlekezzunk, Busi is a semmibol lett bedobva, Pedro is, stb.
Kivancsi leszek a nyari atigazoalsi szezonra.

Viszont sajnos KELL 3 minosegi csatar. En szeretem Bojant, de o a 2., es utana lyuk van. Szoval kellene boviteni majd a keretet, ez most szepen beigazolodott.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 10:10:52

Nem kell ide Ibra.Ezt tőlem nem fogod hallani.Egyszer írtam,de csak iróniából.Viszont az,hogy egy olyan játékos aki csak fent van a pályán az sem megoldás.El kéne gondolkozni az igazolás politikánkon is...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.21. 10:07:39

albicelesteX írta:
Initom írta:
gy írta: Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...
igen igazad van,legyen teljesen pesszimista. jah és év végén adjuk el,vissza ibrát :roll: hogyne.

szerk.:nem akarlak megbántani,csak már kikívánkozik...
Abi & Tito
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 10:07:35

Initom írta:
albicelesteX írta:
Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??
Ezt Te komolyan így "látod"?????
Egy csatárt nem azért veszünk hogy gólt rúgjon?
De pontosan.Nem is azzal nem értek egyet.Nem tud helyzetbe kerülni sőt sokszor akadályozza a támadásokat azzal,hogy láb alatt van.Helyezkedni azért illene tudni mélypont ide vagy oda.Nem?
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.21. 10:07:06

albicelesteX írta:Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...
Mást nem tud csinálni csak reménykedni, mint ahogy te is és én is. Valóban élete egyik mélypontján van hónapok óta, aki követte a karrierjét az tudja. Viszont bármit is teszünk, nem lesz jövő hétre egy jobb formában lévő klasszis csatár a keretünkben. Csak abban reménykedhetünk, hogy ő formába jön és/vagy annyira jól fog játszani a csapat, hogy "nélküle" is nyerünk. Másban nem bízhatunk, a kispad nem alternatíva jelenleg.
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.21. 10:03:11

albicelesteX írta:
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??
Egy csatárt nem azért veszünk hogy gólt rúgjon?
Abi & Tito
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 10:01:05

Initom írta:
gy írta:
Azert ez relativ, ha valaki konkretan megjatszhatatlan a 90 percbol 80ban, akkor hogy legyen (ra kidolgozva) helyzet? Pedronak voltak lehetosegei, es o sincsen top formaban. Vagy azok nem helyzetek voltak? :) Ezzel nem Villat akarom savazni, de nincs formaban ez teny, sem tuldimenzionalni, sem letagadni nem kell.
Nem az hogy nincs formában,élete mélypontján van! De remélem a hétvégén vág 2-t és utána meg kiveri nekünk a Real-t a BL ből. :D :lol:
Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.21. 09:59:34

gy írta:
Azert ez relativ, ha valaki konkretan megjatszhatatlan a 90 percbol 80ban, akkor hogy legyen (ra kidolgozva) helyzet? Pedronak voltak lehetosegei, es o sincsen top formaban. Vagy azok nem helyzetek voltak? :) Ezzel nem Villat akarom savazni, de nincs formaban ez teny, sem tuldimenzionalni, sem letagadni nem kell.
Nem az hogy nincs formában,élete mélypontján van! De remélem a hétvégén vág 2-t és utána meg kiveri nekünk a Real-t a BL ből. :D :lol:
Abi & Tito
gy
Jugador del Barça

2011.04.21. 09:51:28

albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 09:50:38

Kép
gy
Jugador del Barça

2011.04.21. 09:49:00

Fecooo írta:nettó emberhátrány...

az volt a "csúcs", amikor szerelte Iniestát a 16-oson belül... mást nem írok, mert csúnya lenne...
A problema 2 dologbol all ossze:
1, [auto_cenzúra] formaban van egy jo ideje, es ezen az sem lenditette at, hogy folyamatosan jatszott - errol o is tehet
2, nincsen megfelelo csereje, Bojan az egesz szezonban forman kivul nemcsak tavasszal (most serult is), Jeffren es Afellay (pont annyit er eddig amibe kerult, de nem is ugyanaz a tipusu jatekos mint DV) meg nem alternativak sajnos - errol viszont nem o tehet!

Tavaly Ibra hullamvolgyenel annyi volt mas, hogy Bojan nem volt serult, es o eppen akkor lendult jo formaba - egy jo formaban levo Bojan az egyetlen minosegi csere a jelenlegi keretben az MVP harmasnak (inkabb VP kettosnek).

Ha nem erkezik minosegi csere (es itt nem 70 millios transzferekre gondolok), akkor sajnos ez benne van a pakliban, ha forman kivul van 1-1 ember akkor sincs mit tenni, jatszani fog. Remeljuk jovo hetre belejon, nem mondhatja, hogy nem volt meg a turelem vele szemben.
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.21. 09:47:54

Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Abi & Tito
Ronal.10
Entrenador del Barça

2011.04.21. 09:36:52

Mint egy lány úgy focizott. Jó lenne összekapná magát mert 10 en voltunk megint! :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.21. 09:21:22

LG írta:
jelwaz írta:Szánalmas a Barca szurkolótábor. Mondom ezt úgy, hogy sose kívántam, hogy Villa Barca játékos legyen. Elszállt veletek a ló, kapjatok már észhez. Nem csak Villát kellene megtalálni. Hogy lehet így játszani egy mérkőzésen?! A csapat összes tagja értékelhetetlen volt, de már nem bírtátok ki, hogy ne fossatok a szátokkal! Muszáj mindig megtalálni valakit...
Csak Villánál bőven nem egy meccsről van szó, hanem most már hónapok óta bohóckodik.
Egész pontosan február óta, de azért nem kellene temetni. Én is dühös vagyok rá, de február előtt pedig annyit letett, hogy látom benne a potenciált és remélem végre előjön, mert dühös leszek rá,de nagyon :) Eto'o eladását én is mindig hibának tartottam, de kár 2 év után ezen rúgózni. Viszont azt sosem tudom elfogadni, hogy Ibrának kellett volna maradnia Villa helyett.... Guardiola Eto'o esetében követte a Cruyff elvárásokat, de szerintem épp nem a kameruni az a játékos, aki miatt ezért meg kellett szabadulni. Ő mindig meg tud újulni és sosem kell motiválni. Toure talán érthetőbb ilyen szempontból, de Eto'o hiba volt. Ez van, emberek vagyunk, hibázunk.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.04.21. 09:00:33

Mihu írta:
albicelesteX írta:

az volt a "csúcs", amikor szerelte Iniestát a 16-oson belül... mást nem írok, mert csúnya lenne...
Adom Fecó!Meccsek óta csak van a pályán,de minek???A neve miatt?!
Azért mert nincs más....Ki játszon középcsatárt? Piqué? A cserepadunk olyan mint egy kérész élete...k.rva rövid.
Piqué nem is lenne rossz :lol: :lol: :lol:
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.21. 08:53:33

jelwaz írta:Szánalmas a Barca szurkolótábor. Mondom ezt úgy, hogy sose kívántam, hogy Villa Barca játékos legyen. Elszállt veletek a ló, kapjatok már észhez. Nem csak Villát kellene megtalálni. Hogy lehet így játszani egy mérkőzésen?! A csapat összes tagja értékelhetetlen volt, de már nem bírtátok ki, hogy ne fossatok a szátokkal! Muszáj mindig megtalálni valakit...
Csak Villánál bőven nem egy meccsről van szó, hanem most már hónapok óta bohóckodik.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.04.21. 08:25:23

Az a gáz, hogy alternatívája sincsen. Ott van ugyan Bojan de 2x 0 is 0 marad, meg sérült is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.21. 08:07:15

d írta:Kibontakozik itt egy komoly versengés Villa és Torres közt, úgyhogy javasolnám a szavazás lecserélést arra, hogy melyikük fog még idén betalálni tétmérkőzésen. :)
a Real Madrid gratuláljon David Villanak aki meg nyerte nekik a CDR-t :evil: :roll:
mahitoo
Entrenador del Barça

2011.04.21. 07:58:46

Na most ha Ibra annyira pocsék volt tavaly, Villa utolsó 2 hónapja milyen?A tegnapi volt a hab a tortán.Ő azért szép előnnyel indult a svéddel szemben, Spanyolországban játszott mindig is, és még a Barca játékrendszerét is ismeri.Sajnos most nincs Bojan, aki kiszorítsa..
d
Entrenador del Barça

2011.04.21. 01:42:12

Kibontakozik itt egy komoly versengés Villa és Torres közt, úgyhogy javasolnám a szavazás lecserélést arra, hogy melyikük fog még idén betalálni tétmérkőzésen. :)
messideco
Presidente del Barça

2011.04.21. 01:07:57

Nincs gyakorlatilag cseréje. Vagyis ott van Jeffren és Afellay, de Guardiola észre sem veszi őket...
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.21. 01:07:15

albicelesteX írta:

Adom Fecó!Meccsek óta csak van a pályán,de minek???A neve miatt?!
Azért mert nincs más....Ki játszon középcsatárt? Piqué? A cserepadunk olyan mint egy kérész élete...k.rva rövid.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.21. 01:05:29

Ugyanerre gondoltam.

És még Zsozé panaszkodik?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lezárt