2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hulyen hangzik, es Ibra fizuja meg mentalitasa miatt nem is kivitelezheto, de nem eladni es Ibrat vissza, hanem moge/melle kellene.Initom írta: igen igazad van,legyen teljesen pesszimista. jah és év végén adjuk el,vissza ibráthogyne.
szerk.:nem akarlak megbántani,csak már kikívánkozik...
igen igazad van,legyen teljesen pesszimista. jah és év végén adjuk el,vissza ibrátalbicelesteX írta:Initom írta:gy írta: Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...
De pontosan.Nem is azzal nem értek egyet.Nem tud helyzetbe kerülni sőt sokszor akadályozza a támadásokat azzal,hogy láb alatt van.Helyezkedni azért illene tudni mélypont ide vagy oda.Nem?Initom írta:Egy csatárt nem azért veszünk hogy gólt rúgjon?albicelesteX írta:Ezt Te komolyan így "látod"?????Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??
Mást nem tud csinálni csak reménykedni, mint ahogy te is és én is. Valóban élete egyik mélypontján van hónapok óta, aki követte a karrierjét az tudja. Viszont bármit is teszünk, nem lesz jövő hétre egy jobb formában lévő klasszis csatár a keretünkben. Csak abban reménykedhetünk, hogy ő formába jön és/vagy annyira jól fog játszani a csapat, hogy "nélküle" is nyerünk. Másban nem bízhatunk, a kispad nem alternatíva jelenleg.albicelesteX írta:Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...
Egy csatárt nem azért veszünk hogy gólt rúgjon?albicelesteX írta:Ezt Te komolyan így "látod"?????Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??
Ezt olvastam a hétvégi meccs után is csak akkor a kupadöntőt döntette el...Initom írta:Nem az hogy nincs formában,élete mélypontján van! De remélem a hétvégén vág 2-t és utána meg kiveri nekünk a Real-t a BL ből.gy írta:Azert ez relativ, ha valaki konkretan megjatszhatatlan a 90 percbol 80ban, akkor hogy legyen (ra kidolgozva) helyzet? Pedronak voltak lehetosegei, es o sincsen top formaban. Vagy azok nem helyzetek voltak?Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??Ezzel nem Villat akarom savazni, de nincs formaban ez teny, sem tuldimenzionalni, sem letagadni nem kell.
![]()
Nem az hogy nincs formában,élete mélypontján van! De remélem a hétvégén vág 2-t és utána meg kiveri nekünk a Real-t a BL ből.gy írta:Azert ez relativ, ha valaki konkretan megjatszhatatlan a 90 percbol 80ban, akkor hogy legyen (ra kidolgozva) helyzet? Pedronak voltak lehetosegei, es o sincsen top formaban. Vagy azok nem helyzetek voltak?Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Neki 1 feladata van,azért vettük 40 misiért,és az nem más mint a helyzetek gólra váltása!De ne haragudjatok meg,ha nincs helyzet mit rúgjon be??Ezzel nem Villat akarom savazni, de nincs formaban ez teny, sem tuldimenzionalni, sem letagadni nem kell.
Azert ez relativ, ha valaki konkretan megjatszhatatlan a 90 percbol 80ban, akkor hogy legyen (ra kidolgozva) helyzet? Pedronak voltak lehetosegei, es o sincsen top formaban. Vagy azok nem helyzetek voltak?Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
Ezt Te komolyan így "látod"?????Initom írta:Villa küzdött hajtott,ennél többet nem tud!
A problema 2 dologbol all ossze:Fecooo írta:nettó emberhátrány...
az volt a "csúcs", amikor szerelte Iniestát a 16-oson belül... mást nem írok, mert csúnya lenne...
Egész pontosan február óta, de azért nem kellene temetni. Én is dühös vagyok rá, de február előtt pedig annyit letett, hogy látom benne a potenciált és remélem végre előjön, mert dühös leszek rá,de nagyonLG írta:Csak Villánál bőven nem egy meccsről van szó, hanem most már hónapok óta bohóckodik.jelwaz írta:Szánalmas a Barca szurkolótábor. Mondom ezt úgy, hogy sose kívántam, hogy Villa Barca játékos legyen. Elszállt veletek a ló, kapjatok már észhez. Nem csak Villát kellene megtalálni. Hogy lehet így játszani egy mérkőzésen?! A csapat összes tagja értékelhetetlen volt, de már nem bírtátok ki, hogy ne fossatok a szátokkal! Muszáj mindig megtalálni valakit...
Piqué nem is lenne rosszMihu írta:Azért mert nincs más....Ki játszon középcsatárt? Piqué? A cserepadunk olyan mint egy kérész élete...k.rva rövid.albicelesteX írta:Adom Fecó!Meccsek óta csak van a pályán,de minek???A neve miatt?!Fecooo írta:nettó emberhátrány...
az volt a "csúcs", amikor szerelte Iniestát a 16-oson belül... mást nem írok, mert csúnya lenne...
Csak Villánál bőven nem egy meccsről van szó, hanem most már hónapok óta bohóckodik.jelwaz írta:Szánalmas a Barca szurkolótábor. Mondom ezt úgy, hogy sose kívántam, hogy Villa Barca játékos legyen. Elszállt veletek a ló, kapjatok már észhez. Nem csak Villát kellene megtalálni. Hogy lehet így játszani egy mérkőzésen?! A csapat összes tagja értékelhetetlen volt, de már nem bírtátok ki, hogy ne fossatok a szátokkal! Muszáj mindig megtalálni valakit...
a Real Madrid gratuláljon David Villanak aki meg nyerte nekik a CDR-td írta:Kibontakozik itt egy komoly versengés Villa és Torres közt, úgyhogy javasolnám a szavazás lecserélést arra, hogy melyikük fog még idén betalálni tétmérkőzésen.
Azért mert nincs más....Ki játszon középcsatárt? Piqué? A cserepadunk olyan mint egy kérész élete...k.rva rövid.albicelesteX írta:Adom Fecó!Meccsek óta csak van a pályán,de minek???A neve miatt?!Fecooo írta:nettó emberhátrány...
Ugyanerre gondoltam.Fecooo írta:nettó emberhátrány...