Azt vettem észre most a Sport1-es összefoglalóban, hogy a spanyol tv-sek egyből levágták, hogy les, ugyanis a nagy madridi ünneplés alatt már rég kinn volt a képernyőn, hogy "lesek: 3-1".
hát az összefoglalónál én már az első percben megmondom, hogy lesz egy les a hatvanvalahányadik percben...Az élő közvetítésnél nem tették ki a les statisztikát!
Amúgy meg nem ezen múlt, hanem azon, hogy a Real nem lőtt még három gólt
És ennyi a lényeg...Ha a legjobb embereit nélkülöző getafét nem vagyunk képesek otthon legyőzni, akkor mit akarunk?? Régen vezetni kellett volna a 60. percben!(még Robinho nélkül is, bár egyre inkább látszik, amit már érzékelni lehetett korábban is. Egyszemélyes támadósorunk van!)
Pontosan e miatt "aggódok" én is.Nem az mondom,h ide Capellel,de a Realba se Wink
Elméletileg szélsőből van 4 is. Abból mondjuk Balboa valszeg elmegy nyáron. De igazából nekünk jobb oldalra kell szélső, Robben, Robinho, Drenthe is inkább bal oldalt érzi jól magát. Bár Mijánál ki tudja!

Képesek lennének mégegy baloldali középpályást venni, ahelyett, hogy végre vennének egy normális csatárt, mert katasztrófális a helyzet jelenleg azon a környéken!