Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Eto'o posztja igen, jó játékos sztem Eto'o mőgé tökéletes lenne 2. számú csatárnak. Vitte volna már nagycsapat csak a Boca nem akarta engedni annyiért amit ők adtak volna. Milan és Mu is vitte volna nyáron asszem. Tavaly 20 meccsen 13gólt szerzett az Aperturában a Boca szineibenGame90 írta:Palacio sztem Eto'o poszt, de lehet, hogy rosszul tudomZozzy 5 írta:Más : Ez a Palacio kicsoda, micsoda?![]()
Tom h Boca Juniors, 24 éves, és Messi vagy Dinho posztjára jöhetneEgyébként, ha akkora tehetség lenne, akkor sztem már rég elhozta volna valamelyik nagycsapat. 10 milla körüli összegből meg tudnánk jobbat is venni.
Wengertől kérjünk tanácsotZozzy 5 írta:Hát én sem vagyok benne biztos hogy lenne ott megfelelő ember, viszont ha megnézzük hogy milyen szinten van az afrikai foci akkor egy kis utazást mindenképpen megérne a játékosmegfigyelőknek.Aztán majd ők döntenének.
Csak erősen kérdéses h a vezetőség hogy áll ehhez hozzáSztem sehogy
![]()
Hát én sem vagyok benne biztos hogy lenne ott megfelelő ember, viszont ha megnézzük hogy milyen szinten van az afrikai foci akkor egy kis utazást mindenképpen megérne a játékosmegfigyelőknek.lionelmessi19 írta:Van valami benneZozzy 5 írta:Szerintem nem feltétlen kell leragadni 2 névnél, azaz Abidalnál és Alvesnél. Konkrét ötletem nincs, de én pl a vezetőség helyébe szétnéznék Franciaországba. Remek afrikai játékosok alkotják a csapatokat. És szerintem találnánk ott barca szintű szélső bekket. Gyorsak, erősek, erőszakosak, óriási munkabírásúak, egyszóval minden megvan bennük ami ide kéne.
De ha a lentebb kifejtett kettőből egyiket meg tudnánk csípni, akkor ragadjunk csak le nálunk.......
Palacio sztem Eto'o poszt, de lehet, hogy rosszul tudomZozzy 5 írta:Más : Ez a Palacio kicsoda, micsoda?![]()
Tom h Boca Juniors, 24 éves, és Messi vagy Dinho posztjára jöhetne
Sztem kb ugyanannyiba kerülhetnek.lionelmessi19 írta:Abidal: bal oldalra, amit Zambit jobb szerepeltetését jelenti, de sztem balon jobb vóna, Abidal egy jó bal szélső, de nem olcsó, és megszerezni sem könnyű a sok kérő miattt
Alves: egyáltalán nem szimpatikus, de talán a világ legjobb jobb-bekkje, és így játszhatna Zambi a bal oldalon. És rohadt drága lenne valszeg, és neki még több kérője
akad.
Van valami benneZozzy 5 írta:Szerintem nem feltétlen kell leragadni 2 névnél, azaz Abidalnál és Alvesnél. Konkrét ötletem nincs, de én pl a vezetőség helyébe szétnéznék Franciaországba. Remek afrikai játékosok alkotják a csapatokat. És szerintem találnánk ott barca szintű szélső bekket. Gyorsak, erősek, erőszakosak, óriási munkabírásúak, egyszóval minden megvan bennük ami ide kéne.
Azt azért mond el nekem, h mért vagy benne szinte biztosgrecki írta:Marcan is fent van. Onnan szedte a skysports.
Szinte biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk venni, de akkor én teljesen kitérek a hitemből...
Ez is már volt egy párszor.grecki írta:Palacio?
Hoppá... ez a rész nekem elkerülte a figyelmem.Mardel írta:Erre céloztam én is a rossz "játékrendszerbe való beleillése"-vel!
Erre céloztam én is a rossz "játékrendszerbe való beleillése"-vel!barca99 írta:Alonso nem vkp! Itt nem fog neki besegíteni egy Sissoko. Azért az a 4-4-2 amit a 'Pool játszik, jóval defenzívebb, mint a mi 4-3-2-1-ünk. Sokkal nagyobb területet kell biztosítania nálunk egy vkp-nak, mint a Liverpoolnál.Mardel írta:..tudása alapján persze X.A.
Alonso nem vkp! Itt nem fog neki besegíteni egy Sissoko. Azért az a 4-4-2 amit a 'Pool játszik, jóval defenzívebb, mint a mi 4-3-2-1-ünk. Sokkal nagyobb területet kell biztosítania nálunk egy vkp-nak, mint a Liverpoolnál.Mardel írta:..tudása alapján persze X.A.
Messinek eddig egy, azaz egy komolyabb sérülése volt. A másik az idei volt, de arról tudtak az orvosok, és azt mondták, hogy meg lehet műteni, hogy ne sérüljön meg, viszont akkor is ugyanennyit kellet volna kihagynia. Így inkább addig játszott, amíg tudott. Sztem még elhamarkodott azt mondani, hogy Messi sérülékeny.Slither írta:Messi is igaz úgyanez. Épp ezért jól ki tudnák egészíteni egymást.
Messi is igaz úgyanez. Épp ezért jól ki tudnák egészíteni egymást.Game90 írta:De mondjuk Robbenek még nem volt egy olyan éve, hogy nem sérült volna megÉs nem is csak kisebb sérülései vannak, hanem 1-2 hónapokat is kiszokott hagyni