Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, ez a frankó! csak azért tűnt olyan kevésnek, mert állítólag az asszony a vagyon felére számított....Rumig írta:300 millió dollárt, az kb annyi, mint amit írtál (1 USD=186 HUF). De az a dúrva, h ez Abra becsült vagyonának csupán 1,5 %-aVito írta:egyébként hallottam az asszony (ha jól emlékszem) 54 milliárd forint értékű fontot vitt el Abra papától.![]()
(HVG)
300 millió dollárt, az kb annyi, mint amit írtál (1 USD=186 HUF). De az a dúrva, h ez Abra becsült vagyonának csupán 1,5 %-aVito írta:egyébként hallottam az asszony (ha jól emlékszem) 54 milliárd forint értékű fontot vitt el Abra papától.![]()
mivel a szovjet nagy horgász, gondolom az új (amúgy már több éve meglévő) nője jó nagy kukacokat kulázhat, azt díjazza benne.Vito írta:egyébként hallottam az asszony (ha jól emlékszem) 54 milliárd forint értékű fontot vitt el Abra papától.![]()
mit tudhat az új nője?
Mondjuk a veszteség és az adósság nem ugyanaz. Adósságuk nincs, csak éppen olyan sokat költenek játékosokra, aminek csak kis része térül meg.grecki írta:Lehet, hogy Abramovics bácsinak temérdek milliárd font van a bankszámláján és megannyi cég tulajdonosa, de a Chelsea igenis tízmillió fontos nagyságrendű veszteséget könyvel el minden egyes évben...laci18 írta: Áh dehogy... Roman pénze soha nem fogy el és most sincs egy cent adóssága sem.
Lehet, hogy Abramovics bácsinak temérdek milliárd font van a bankszámláján és megannyi cég tulajdonosa, de a Chelsea igenis tízmillió fontos nagyságrendű veszteséget könyvel el minden egyes évben...laci18 írta: Áh dehogy... Roman pénze soha nem fogy el és most sincs egy cent adóssága sem.
Népszabadság Online írta: Az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea 80,2 millió fontos (29,9 milliárd forint) veszteséggel zárta a 2005/2006-os pénzügyi évet - jelentette be hétfőn Peter Kenyon, a klub ügyvezetője.
Ha ezt forintban gondoltad akkorlaci18 írta:Áh dehogy... Roman pénze soha nem fogy el és most sincs egy cent adóssága sem.robag írta:Lásd: Chelsea, Real, akik még 10 év múlva is az adósságaikat fogják nézegetni!
A Real pedig olyan szerződést kötött azt hiszem hogy havi 100-150 milliót keresnek pluszba ami tiszta haszon és teljes mértékbe játékos vásárlásra tudják költeni ugy hogy nem értem milyen adóasságra gondoltál...?!
Hát ha lehetne választásunk akkor én is Őt favorizálom,csak felmerült Heinze neve is,azt hiszem Abidal súlyos ára miatt,és ha valóban mindkettőt meg lehetne szerezni (Chivut meg nem),akkor Gabriel-t szívesen látnámPerrero írta:Chivuért nem véletlen verseng fél európa... 1000% inkább ő mint hejnce
Bocs a további offértsasi1 írta:OFF...
Ez a Vida Guerra csak nyak alatt jó........
A feje olyan mint egy befutó lónak...........
Off: ez tetszettlionelmessi19 írta:Ezt már több mint egy hete figyelem.
Ez mondjuk tényleg érdekes.Perrero írta:lionel19 írta:Zambrottát is 17évesen vettük meg ugye? Miért ne lehetne? Védelembe nem kell nagyon fiatal, legalább tapasztalt ha "idősebb". 28 évesen lehet még 4 jó éve.hogy mondodlionel19 írta:Minek kell nekünk 28 éves védő? fiatalokat kell venni hosszú távra nem vagyunk milán...Chivunál írtad ezt...